korthårig kvinna med bokstavshalsband i guld
Smycken

14 bokstavssmycke i guld – från billigare varianter till lyxiga i äkta guld eller mässing

Ett bokstavshalsband i guld är både betydelsefullt och vackert. Det är en utmärkt gåva att ge bort, eller varför inte införskaffa sig ett eget för att fräscha upp höst-outfiten? Vi listar de 14 finaste vilket gör det lätt för dig att välja ett som ger just dig rätt känsla!

En enkel bokstav kan ha en desto större innebörd, vilket gör det till en present som är både personlig och fin. Det som är så lysande med just bokstavshalsbandet är den breda målgruppen. Att ge bort ett bokstavshalsband i guld funkar till ett barn, flickvännen, din syster, på dopet eller varför inte förgylla din egna dag med en fin selflove-gåva! Valet av bokstav är upp till varje persons halsband. I ett förhållande kanske man vill ha varandras bokstäver medan man på dopet oftast ger initialen till den nyfödda bebisen. En sak som är säker är att mottagaren av din present kommer känna sig speciell och uppskattad! 

Innehållsförteckning

Berlock

Bokstav i 18K guld för halsband.

1. Fin och medelstor bokstavsberlock i 18K guld. Bokstaven kommer utan kedja,men går lätt att kombinera med diverse kedjor. Se fler bilder och köp här.

Billigt runt bokstavshalsband i guldig metall.

2. Rund bokstav i klassiskt typsnitt till bra pris i guldfärgad metall. Kedja ingår inte men kan köpas till. Se fler bilder och köp här.

Bokstav på rund platta i silver plätterat med 18 K guld

3. Finare runt bokstavshalsband i 18 K guldplätterat silver. Kedja går att köpas separat. Se fler bilder och köp här.

Cirkulär berlock med bokstav till halsband i guldplätterat silver

4. Detta är en berlock som kan träs på ditt halsband. Designen finns med flera olika bokstäver, denna bild illustrerar L:et. Berlocken är i sterling silver med en guldplatinerad yta som inte rostad av vatten. Se fler bilder och köp här.

Halsband

Liten bokstav på halsband/kedja i 18k guldplätinerat silver med kristaller i färger

5. Enkel liten bokstav i 18k guldplätinerat silver. Halsbandets kedja är nätt och justerbar vilket gör att halsbandet kan bli både 42 cm och 45 cm långt. Kristallerna är färgglada vilket är en riktigt fin touch. Se fler bilder och köp här.

Designat bokstavshalsband med pärlor

6. Designat guldigt bokstavshalsband med pärlor som formar bokstaven. Finns i olika bokstäver till ett riktigt bra pris. Se fler bilder och köp här.

Diskret bokstavshalsband 2022 i mässing med förgyllt guld och diamanter/swarovskikristaller

7. Diskret och vackert bokstavshalsband med swarovskikristaller. Halsbandet är i mässing och förgyllt med 18k guld. Finns i bokstäverna A-Z. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband med bräcklig yta i guldplätterad metall för bokstaven U.

8. Har du någon koppling till bokstaven U? Förnamn, efternamn, hund eller jobbtitel? Då är detta halsbandet för dig. En personlig bokstav i guldplätternerad metall. Detta halsband får du till ett riktigt bra pris. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband 2022 i guld med diamanter.

9. Prisvärt bokstavshalsband i guldig metall med swarovskikristaller. Ytan är i 18k guld och bokstäverna finns i A-Z. Halsbandet är justerbart i längderna 45 cm till 51 cm. Se fler bilder och köp här.

Örhängen

Bokstavsörhängen som är små med struktur

10. Fina små örhängen i form av en bokstav (det finns flera olika att välja mellan) i mässing. Eftersom dessa kommer till ett riktigt bra pris kan man även köpa 2 par och kombinera, tex sina initialer. Se fler bilder och köp här.

Bokstavsörhängen i guld med ring och strass/små kristaller

11. Unika bokstavsörhängen i guldpläterad metal mes strass. Örhängerna finns med olika bokstäver vilket kan göra smycket personligt och vackert. Se fler bilder och köp här.

Söta små örhängen

12. Tjusiga små örhängen med bokstav i återvunnet material. Materialet är stål och mässing. Finns i flera olika bokstäver. Se fler bilder och köp här.

Armband

Armband i guld med bokstav i guldplätterat rostfritt stål

13. Armband med stor bokstav i fin design med lyxigt band. Bokstaven är i 18k guldplätterat rostfritt stål och känns lyxig. Armbandet går att justera efter precis din storlek! Se fler bilder och köp här.

Ring

Diskret bokstavsring som är smal och guldig

14. En riktigt härlig bokstavsring i smal design och förgylld yta av 18k guld. Ringen är justerbar och finns i bokstäverna A-Z. Se fler bilder och köp här.

🎁 Är ett bokstavshalsband en bra present till min flickvän?

Att ge bort ett bokstavshalsband till flickvännen är en jättefin present. Bokstaven gör halsbandet personligt samtidigt som det är snyggt och trendigt vilket gör att hon kan matcha det snyggt till diverse outfits.

👶 Kan jag ge bort ett bokstavshalsband på ett dop?

Ja! Din present kommer lätt uppskattas då halsbandet håller länge och kommer kunna användas av barnet genom hela livet. Ett tips kan dock vara att välja en mindre modell eftersom barnet ska kunna använda halsbandet även som litet barn.

⛓ Vilken kedjelängd bör jag välja till mitt bokstavshalsband?

Vilken kedjelängd du bör välja beror helt på hur du tänkt stylea ditt bokstavshalsband. Har du en mer urringad tröja kan det vara snyggt att ha en lite längre kedja, men matchar du bokstavshalsbandet till en t-shirt passar det bäst att välja en kortare variant. Den vanligaste valda längden på kedjan är 40 cm vilket oftast passar bra till alla outfits!

5/5 - (4 votes)

LÄS OCKSÅ:
Piffa upp outfiten med trendiga accessoarer för vår 2024!
Smycken 2024 – trendiga smycken som ger dig en komplett look
Örhängen 2024 – fina smycken till vardag och fest