korthårig kvinna med bokstavshalsband i guld
Smycken

14 bokstavshalsband i guld – från billigare varianter till lyxiga i äkta guld

Ett bokstavshalsband i guld är både betydelsefullt och vackert. Det är en utmärkt gåva att ge bort, eller varför inte införskaffa sig ett eget för att fräscha upp höst-outfiten? Vi listar de 14 finaste vilket gör det lätt för dig att välja ett som ger just dig rätt känsla!

En enkel bokstav kan ha en desto större innebörd, vilket gör det till en present som är både personlig och fin. Det som är så lysande med just bokstavshalsbandet är den breda målgruppen. Att ge bort ett bokstavshalsband i guld funkar till ett barn, flickvännen, din syster, på dopet eller varför inte förgylla din egna dag med en fin selflove-gåva! Valet av bokstav är upp till varje persons halsband. I ett förhållande kanske man vill ha varandras bokstäver medan man på dopet oftast ger initialen till den nyfödda bebisen. En sak som är säker är att mottagaren av din present kommer känna sig speciell och uppskattad! 

Innehållsförteckning

Bokstavshalsband i äkta guld

Bokstav i 18K guld för halsband.

1. Fin och medelstor bokstavsberlock i 18K guld. Bokstaven kommer utan kedja,men går lätt att kombinera med diverse kedjor. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband med bräcklig yta i guldplätterat silver

2. Personlig bokstav i 14 K guldplätterat silver med designad bräcklig yta. Kedja köps till i önskad längd och stil. Se fler bilder och köp här.

Halsband med bokstav i guldplätterat silver med pärlor

3. Halsband med stor bokstav i fin design med vita pärlor. Bokstaven är i 14 K guldplätterat silver och känns lyxig. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband med turkosa ädelstenar i 18 K guld

4. Tjusigt handgjort Bokstavshalsband i 18 K guld. Halsbandet är utsmyckat med turkosa ädelstenar och små gländande diamanter. Se fler bilder och köp här.

Runda bokstavshalsband

Cirkulärt bokstavshalsband i guldplätterat silver

5. Detta halsband är cirkulärt med bokstav i trendigt typsnitt. Det är tillverkat i 18K guldplätterat silver. Kedja kan köpas till i önskad läng. Se fler bilder och köp här.

Bokstav på rund platta i silver plätterat med 18 K guld

6. Finare runt bokstavshalsband i 18 K guldplätterat silver. Kedja går att köpas separat. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband i guld med diamanter

Bokstavshalsband 2020 i guld med diamanter.

7. Prisvärt bokstavshalsband i guldig metall med diamanter. Justerbart i längd från 48 till 53 cm. Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband Guld med stor bokstav i guldplaterad metal med små kristaller

8. Unikt bokstavshalsband med guldpläterad metal. Bokstaven är försedd med små kristaller för extra charm. Se fler bilder och köp här.

Billiga bokstavshalsband guld

Bokstavshalsband 2020 i guld med litet hjärta bredvid

9. Billigt men vackert bokstavshalsband i guldfärg med litet hjärta vid sidan om bokstaven. Se fler bilder och köp här.

Billigt runt bokstavshalsband i guldig metall.

10. Rund bokstav i klassiskt typsnitt till bra pris i guldfärgad metall. Kedja ingår inte men kan köpas till. Se fler bilder och köp här.

Klassiska bokstavshalsband i guld

Enkel bokstav på kedja i 14 K guld

11. Enkel bokstav i 14 K guldplätterring. Halsbandets kedja är nätt och justerbar vilket gör att halsbandet kan bli både 40 cm och 43 cm långt. Se fler bilder och köp här.

Designat bokstavshalsband i 30 mm utan kedja

12. Designat guldigt bokstavshalsband i snyggt typsnitt. Bokstaven är 30 mm och kedja går att köpa till. Se fler bilder och köp här.

Små bokstavshalsband guld

Litet rektangulärt bokstavshalsband med diamanter

13. Ett coolt bokstavshalsband som är rektangulärt och litet. Det är guldigt i 14K guld med diamantstenar som bilder bokstaven! Se fler bilder och köp här.

Bokstavshalsband guld format som en cirkelmed ingraverad bostav

14. Elegant bokstavshalsband i 14 K guld. Halsbandet är format runt med ingraverad bokstav i vackert typsnitt. Se fler bilder och köp här.


🎁 Är ett bokstavshalsband en bra present till min flickvän?

Att ge bort ett bokstavshalsband till flickvännen är en jättefin present. Bokstaven gör halsbandet personligt samtidigt som det är snyggt och trendigt vilket gör att hon kan matcha det snyggt till diverse outfits.

👶 Kan jag ge bort ett bokstavshalsband på ett dop?

Ja! Din present kommer lätt uppskattas då halsbandet håller länge och kommer kunna användas av barnet genom hela livet. Ett tips kan dock vara att välja en mindre modell eftersom barnet ska kunna använda halsbandet även som litet barn.

⛓ Vilken kedjelängd bör jag välja till mitt bokstavshalsband?

Vilken kedjelängd du bör välja beror helt på hur du tänkt stylea ditt bokstavshalsband. Har du en mer urringad tröja kan det vara snyggt att ha en lite längre kedja, men matchar du bokstavshalsbandet till en t-shirt passar det bäst att välja en kortare variant. Den vanligaste valda längden på kedjan är 40 cm vilket oftast passar bra till alla outfits!

LÄS OCKSÅ:
Piffa upp outfiten med trendiga accessoarer för vår 2021!