Linnea Claesson har på sig grön byxdress
Inspiration

Gå din egen väg

Kläder är inte bara något vi har på oss för att hålla oss varma eller låta oss utföra aktiviteter på ett mer praktiskt sätt. Kläder är också ett sätt att uttrycka sig på och blir på så sätt för många en identitetsfaktor. Men det är inte alltid så lätt att hitta sin egen stil i ett samhälle som så starkt präglas av trender. Därför listar vi här under tre kvinnor som gått sin egen väg och vidgar våra perspektiv på vad som är möjligt.

Molly hammar iklädd blå klänning med fluffiga armar

Molly Hammar

Molly är artist och på scen bär hon ofta halsband med attityd tillsammans med någon tight crop top eller fluffig klänning av något udda material. På den här bilden till exempel bär hon ett nästan heltäckande halsband med matchande örhängen till, tillsammans med en blå klänning. Det är en look som skriker “extra”. Hon trotsar jantelagen och vi älskar det!

Följ henne på:
Instagram: mollyhammar
Facebook: Molly Hammar

Fanny Ekstrand pose'ar i rosa klänning

Fanny Ekstrand 

Mediearbetare och modebloggare. Hon tar plagg som vanligtvis skulle klassas som icke-matchande och gör det till en look, något som är ovanligt. På den här bilden till exempel bär hon en chockrosa klänning med en tjock prickig tröja under, samt med en leopardfärgad handväska till. Trots att det går emot modets alla regler, så ser hon fantastisk ut. Precis det som vi letar efter!

Följ henne på 
Instagram: fannyekstrand
Facebook: Fanny Ekstrand
Blogg: fannyekstrand.metromode.se

Linnea Claesson har på sig grön byxdress

Linnea Claeson

Linnea är kanske mest känd som handbollsspelare, men än mer ikoniskt är hennes hår. Hon har färgat håret i alla regnbågens färger och gjort det till sin grej. På den här bilden så har hon matchat en ljusgrön byxdress med svarta detaljer tillsammans med ett par svarta skor. En look som både är vågad och inspirerande! Hon vågar gå sin egen väg, helt enkelt.

Följ henne på 
Instagram: linneaclaeson
Facebook: Linnéa Claeson


Betygsätt denna guide

LÄS OCKSÅ:
De 20 bästa sidorna för nätshopping av kläder
Vårkläder för dam 2024 – Uppdatera garderoben med årets vårmode!
Köpa vintage kläder online – Här handlar du bäst second-hand!