Jackor

Höstkappor 2020: Säsongens snyggaste damkappor

Dagarna blir kortare, det regnar och det blåser – hösten 2020 har anlänt. Även om årstiden kanske inte är allas favorit, gläds vi åt att affärerna har fyllt på med nya lass moderiktiga kappor lämpliga för de nya väderförhållandena, vilket betyder att den nya säsongen är här!

Bland höstens trender hittar vi både klassiska raka höstkappor och moderiktiga oversized kappor i ljusa färger tillverkade i allt från miljövänliga ullblandningar till polyester. Snygga detaljer som stora slag och knytband dominerar och vi kan bara inte få nog! Här har vi listat höstens allra snyggaste kappor för dam!

Innehållsförteckning

Knälånga höstkappor

En knälång ljusbeige lössittande kappa från NA-KD.

1. Denna ljusbeiga kappa från NA-KD är knälång och i en charmigt avslappnad modell. Kappan har två snedställda sidofickor och tre knappstängningar. Se fler bilder och köp här.

En svart knälång kappa med knytskärp från Ellos Collection.

2. En svart knälång kappa från Ellos Collection med slag och knytskärp. Kappan är tillverkad i vävd ullmix. Se fler bilder och köp här.

En rak kappa i babyblå färg från Only.

3. En rak kappa från Only i söt babyblå färg. Kappan är i kraftig men mjuk kvalitét, har två fickor och försluts med knappar framtill. Se fler bilder och köp här.

En svart, lång kappa i fuskpäls från Tiger of Sweden.

4. En lång lyxig kappa i svart fuskpäls från Tiger of Sweden. Kappan har två dolda fickor i sidorna och vikt, rundad krage. Passar perfekt till ett par skinnbyxor! Se fler bilder och köp här.

En ljusgrå höstkappa i ullblandning med fuskpälskrage från Chiara Forti.

5. En elegant ljusgrå höstkappa från Chiara Forti. Kappan har en vacker avtagbar fuskpälskrage och är gjord i en blandning av ull. Se fler bilder och köp här.

En lång svart kappa från Gant.

6. Denna kappa från Gant är i klassiska modell nästan ett måste i höstgarderoben! Kappan är tillverkad i mjuk ullblandning och har ett marinblått foder. Se fler bilder och köp här.

En beige ullkappa från Burberry.

7. En exklusiv beige ullkappa från Burberry med läderdetaljer, bröstficka och fickor med ficklock. Se fler bilder och köp här.

En grå ullkappa från Filippa K med slag och knytband.

8. Denna grå kappa från Filippa K har stilrena hakslag och ett knytband. Den är tillverkad i en blandning av ull, kashmir och polamyid. Se fler bilder och köp här.

En ljusgrå knälång kappa från Vero Moda.

9. En ljusgrå knälång kappa i rak modell från Vero Moda. Kappan har snedställda fickor på vardera sida och försluts med en dubbelknäppning framtill. Se fler bilder och köp här.

En mörkbrun stilren kappa från Object Collectors Item.

10. En stilren fodrad kappa från Object Collectors Item i mörkbrun färg. Kappan har två fickor, dubbelknäppning samt knäppning i ärmsluten. Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa från Ellos Collection med asymmetrisk knäppning.

11. Denna svarta kappan från Ellos Collection är figursydd, har asymmetrisk knäppning och ståkrage. Den är gjord i ullmix och vävt foder. Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa i plus size-modell från Ellos Plus Collection.

12. En svart kappa i ullblandning i plus size-modell från Ellos Plus Collection. Kappan försluts med två knappar, har två fickor med ficklock och en sprund där bak. Dessutom finns den i flera färger. Se fler bilder och köp här.

Korta höstkappor

En svart kort höstkappa från Ellos Collection med dubbelknäppning.

13. Denna höstkappa från Ellos Collection är i en stilren kort modell med ett litet slag och krage samt snygg dubbelknäppning därfram. Se fler bilder och köp här.

En rak beige kappa från Ellos Collection.

14. Denna korta kappa från Ellos Collection är i rak modell, har två fickor med ficklock och är tillverkad i ullmix. Kappan finns i fler höstiga färger. Se fler bilder och köp här.

En svart quiltad trenchcoat från Lauren Ralph Lauren.

15. En unik svart quiltad höstkappa från Lauren Ralph Lauren med egenskaper typiska trenchcoatdrag. Kappan har dubbelknäppning, ett bälte i midjan och två fickor med knappar. Se fler bilder och köp här.

En kort, beige kappa från ASOS DESIGN i boyfriend-modell och petite passform.

16. Denna beiga kappa från ASOS DESIGN har pösig boyfriend-passform och är i en petite modell. Kappan är dubbelknäppt och har en dekorativ bröstficka. Se fler bilder och köp här.

En stilren gråsvart ullkappa från Only med huva.

17. En stilren ullkappa från Only i gråsvart vävd kvalitét. Kappan är fodrad och har en fast huva. Se fler bilder och köp här.

En kort svart kappa från RockAndBlue med silvriga detaljer.

18. En svart kort kappa från RockAndBlue med silvriga detaljer i form av dragkedjor och bältspänne. Passar perfekt med silvriga smycken! Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa från Selected Femme.

19. En svart ullkappa från Selected Femme i vävd kvalitét. Kappan är fodrad, stängs med tre knappar och har ytterligare tre knappar vid armsluten. Se fler bilder och köp här.

Långa höstkappor

En beige oversized kappa från NA-KD med stora slag.

20. En fashionabel beige oversized kappa från NA-KD med stor krage och slag. Kappan försluts med dold tryckknappsstängning och midjeband. Se fler bilder och köp här.

En brun lång kappa i oversized modell från NA-KD.

21. En brun kappa från NA-KD i trendig oversized passform. Kappan har en krage med små slag, knappstängning längs framsidan och en slit i bak. Se fler bilder och köp här.

En rosa oversized kappa från ASOS DESIGN.

22. Denna rosa kappa från ASOS DESIGN är i en oversized och grovt strukturstickad modell och har trendiga pingvinärmar. Se fler bilder och köp här.

En grå fiskbensmönstrad kappa i oversized modell från ASOS DESIGN.

23. Denna grå dubbelknäppta kappa från ASOS DESIGN har hakslag och är i dubbelknäppt stil. Med dess fiskbensmönster och oversizemodell är den ett stilsäkert val i höst och passar perfekt till trendiga chunky sneakers! Se fler bilder och köp här.

En lång svart kappa i ullmix från Ida Sjöstedt. Kappan har dekorativa guldknappar i dubbelknäppning framtill.

24. En lång svart kappa från Ida Sjöstedt med dekorativa guldknappar i dubbelknäppning längs hela framsidan och en fast fuskpälskrage. Se fler bilder och köp här.

En svart lång kappa med knytband från Ellos Collection.

25. En svart kappa i lång rak modell från Ellos Collection. Kappan har stora öppna fickor därfram, knytband i midjan och en slit i bak. Se fler bilder och köp här.

En babyrosa lång ullkappa från Helene Berman med gråa slag.

26. En babyrosa lång ullkappa från Helene Berman med gråa hakslag. Kappan har öppen framsida och två synliga sidofickor. Se fler bilder och köp här.

Höstkappor med päls

En lurvig brun höstkappa från RockAndBlue.

27. Denna bruna höstkappa från RockAndBlue är gjord i lurvig konstpäls. Kappan har fina slag, en insida i rosa foder och försluts med stora svarta knappar. Se fler bilder och köp här.

Kappa från ASOS i vit fuskpäls och med ståkrage.

28. En kort kappa från ASOS med ståkrage. Kappan är i vit fuskpäls och utstrålar en lyxig känsla. Se fler bilder och köp här.

En ljusgrå kappa från RockAndBlue med huva och avtagbar konstpäls.

29. En ljusgrå lurvig kappa från RockAndBlue med huva och avtagbar fuskpäls. Kappan har svart foder på insidan och försluts med tryckknappar. Se fler bilder och köp här.

En beige lyxig kappa från Hollies med huva och avtagpar naturpäls.

30. Denna beige kappan från Hollies avger ett lyxigt intryck med dess stora avtagbara naturpäls och knytskärp. Kappan stängs med knapp och har ytterligare en dold knytning på insidan. Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa från Ida Sjöstedt med fuskpälskrage.

31. En svart knälång ullkappa från Ida Sjöstedt med fast fuskpälskrage och knappar med strass framtill. Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa från Max Mara Studio med äkta pälskrage.

32. Denna svarta kappan från Max Mara Studio är helt tillverkad i mjuk nyull och har en krage av äkta päls. Kappan försluts med en knapp upptill samt ett knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.


Vilken höstkappa värmer mest?

Höstkappor tillverkade i ull isolerar värme och absorberar och stöter bort fukt från huden. Därför är ullkappan att rekommendera om man är ute efter en varm, tålig höstkappa. Även polyestertillverkade kappor är varma och kan vara ett billigare alternativ.