Kavajer för dam 2021 - raka, figursydda och oversized kavajer
Finkläder

Kavajer för dam 2021 – årets trendigaste kavaj!

Kavajer har varit aktuella genom hela det gångna året och är det ännu i 2021! Egentligen är det kanske inte så konstigt; en enkel kavaj kan få vilken outfit som helst att se mer stilren och sofistikerad ut!

Kavajen har varit ett genomgående tema för dam under hela 2020 och den följer med oss även i 2021! Ja tack, svarar vi! Känns outfiten tråkig med enfärgat tema? Släng över en färgglad kavaj! Är det lite för varmt med jacka men för kallt utan? Den fodrade kavajen löser det!

Ja, kavajen är ett snyggt och praktiskt plagg som numera är obligatoriskt att ha i garderoben! Här har vi listat 31 kavajer i olika motiv och passformer. Föredrar du lång eller kort? Lös eller figurnära? Axelvaddar eller utan? Oroa dig inte, we’ve got it!

Innehållsförteckning

Raka och figursydda kavajer

Rak svart kavaj från Gestuz.

1. Denna svarta kavaj från Gestuz har rak passform och dubbelknäppning med svarta knappar. Kavajen har vaddering på axlarna och är fodrad inuti. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj i PU från Pieces.

2. En svart kavaj i PU från Pieces. Kavajen har vadderade axlar, knäppning och två fickor med lock. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj från Vila.

3. En svart kavaj i lätt, rak passform från Vila. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj i oversized passform från NA-KD.

4. En svart kavaj i oversized passform från NA-KD. Kavajen har axelvaddar, långa ärmar och två dekorativa fickor. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj i PU från NA-KD.

5. En svart, mjuk kavaj i PU från NA-KD. Kavajen har en krage med slag, dubbelknäppning och två fickor. Se fler bilder och köp här.

En grå figursydd kavaj med axelvaddar från NA-KD.

6. En grå figursydd kavaj från NA-KD. Kavajen har axelvaddar, framfickor med lock och rynkade detaljer på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En randig kavaj i svart från NA-KD.

7. Denna kavaj kommer från NA-KD:s kollektion med Chloé B och har ett trendigt randigt motiv. Kavajen är fodrad, har vadderade axlar och dekorativa sömdetaljer. Se fler bilder och köp här.

Mönstrad kavaj tillverkad i tweed, från NA-KD.

8. En mönstrad kavaj i tweed från NA-KD. Kavajen har en krage med slag, dubbelknäppning och axelvaddar. Se fler bilder och köp här.

En kort, rutig kavaj från NA-KD.

9. En söt kavaj i kort modell från NA-KD. Kavajen har klassisk krage, axelvaddar och ett strukturerat mönster i tweed. Se fler bilder och köp här.

En cremefärgad plisserad kavaj med knytskärp från NA-KD.

10. En plisserad kavaj i cremefärg från NA-KD. Kavajen har lång krage, en rak passform och ett avtagbart knytband. Se fler bilder och köp här.

En randig kavajklänning från Missguided.

11. En randig kavajklänning från Missguided. Klänningen är fodrad, försluts med knappar på framsidan och har ett snyggt bälte i midjan. Se fler bilder och köp här.

En grå kavaj i figurnära design från NA-KD.

12. Denna gråa kavaj kommer från NA-KD:s kollektion tillsammans med Mathilde Gøhler och har en figurnära design med axelvaddar. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj i läderimitation från NA-KD.

13. En svart kavaj i läderimitation från NA-KD:s kollektion med Erica Kvarn. Kavajen har en relaxed fit och ett dekorativt knytband runt midjan. Se fler bilder och köp här.

En rutig kavaj från Gina Tricot.

14. En trendig kavaj i rutigt motiv från Gina Tricot. Kavajen är fodrad, har rak passform och dubbelknäppning. Se fler bilder och köp här.

En lång kavaj från Missguided i färgen kamel.

15. En lång kavaj i brun färg från Missguided. Kavajen är fodrad, har vaddering vid axlarna och en trekvartsärm. Se fler bilder och köp här.

En röd kavaj från NLY Trend.

16. En färgstark kavaj i röd färg från NLY Trend. Kavajen är fodrad, har rak passform och vaddering vid axlarna. Se fler bilder och köp här.

En vit kavajklänning från NLY Trend.

17. En vit kavajklänning från NLY Trend. Kavajen är fodrad, har markerade axlar och ett dekorativt bälte i midjan. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj i stum kvalitet från Only.

18. En svart kavaj i stum kvalitet från Only. Kavajen är fodrad, har diskreta axelvaddar och uppvikta ärmar. Se fler bilder och köp här.

En vit kavaj med rak passform från NA-KD.

19. En vit kavaj med rak passform från NA-KD:s kollektion med Kim Feenstra. Kavajen har en krage med slag, framfickor med lock och försluts med två knappstängningar framtill. Se fler bilder och köp här.

En mönstrad kavaj med silverdetaljer från Chiara Forthi.

20. En mönstrad kavaj med silverdetaljer från Chiara Forthi. Kavajen har fickor framtill och försluts med dold hyska och hake. Se fler bilder och köp här.

En lång kavaj täckt av paljettdetaljer från NA-KD.

21. En festlig kavaj i lång modell från NA-KD. Kavajen har rak passform och är täckt av paljettdetaljer. Se fler bilder och köp här.

En grön, figursydd kavaj från NA-KD.

22. Denna kavajen kommer från NA-KD:s kollektion med Sara Sieppi och har en snygg figursydd passform. Kavajen har dubbelt foder och en stor knappstängning på framsidan. Se fler bilder och köp här.

Oversized kavajer

Blå kavaj i oversized modell från Dagmar.

23. En blå kavaj från Dagmar med slits och oversized modell. Kavajen är fodrad och tillverkad i kraftigt material. Se fler bilder och köp här.

En rutig kavaj med rak passform från 2ndDay.

24. En rutig kavaj i svartvit från 2ndDay. Kavajen är fodrad och har en rak passform, dubbelknäppning och ett innerfack. Se fler bilder och köp här.

En svart kavaj från Sixth June med snygg asymmetrisk design.

25. Denna kavaj från Sixth June har en snygg asymmetrisk design med randigt motiv på ena sidan och ett enfärgat svart på andra sidan. Kavajen har knäppning i fram och två fickor med lock. Se fler bilder och köp här.

En sandfärgad kavaj från Sisters Point.

26. En brun kavaj med dubbelknäppning från Sisters Point. Kavajen är fodrad, har vadderade axlar och knappar i ärmslut. Se fler bilder och köp här.

En fodrad oversized kavaj i vitt, från NA-KD.

27. Denna snygga kavaj kommer från NA-KD:s kollektion tillsammans med Angelica Blick och har en fräsch naturvit färg. Kavajen är fodrad, har fransiga fållar och en oversized passform. Se fler bilder och köp här.

En randig kavaj i grått från Gestuz.

28. En randig kavaj i grått från Gestuz. Kavajen är fodrad och tillverkad i ullblandning. Se fler bilder och köp här.

En rutig oversized kavaj från NA-KD.

29. En rutig kavaj i oversized modell från NA-KD. Kavajen är fodrad, har fyra knappstängningar på framsidan och framfickor med lock. Se fler bilder och köp här.

En färgglad, rutig kavaj från NA-KD.

30. En färgglad, rutig kavaj från NA-KD. Kavajen är tillverkad av hållbara material och blir på så sätt ett miljömedvetet val av kavaj! Se fler bilder och köp här.

En lång kavaj med pärldetaljer från NA-KD.

31. En lång kavaj i ljusgrönt från NA-KD. Kavajen har bröstknäppning med snygga pärldetaljer och sprunddetalj där bak. Se fler bilder och köp här.


LÄS OCKSÅ:
Festtoppar i alla modeller – Hitta en topp till festen här!
Snygga fuskpälsar att rocka 2021!
Kostym för kvinnor – 23 kostymer för dam säsongen 2021