Nyårsklänningar

Nyår börjar närma sig, och med det, det årliga nyårsfirandet. Nyår är den kanske festligaste tidpunkten på året, och därmed borde vår kära nyårsklänning vara den kanske festligaste klänningen. Här hittar du nyårsklänningarna som gör dig snyggast på festen! 

Produkt Färg -

 • Guld (1)

 • Svart (1)

Visar alla 2 nyårsklänningar

 • Rea!

  Fantastisk svart stretchig klänning från Chiara Forthi.

  Chiara Forthi 699 kr 489 kr
  Lägg till i favoriter
 • Rea!

  Smickrande guld nyårsklänning i stretch.

  Chiara Forthi 599 kr 179 kr
  Lägg till i favoriter

Hejdå 2020: Hitta din nyårsklänning för 2020/2021

Nyårsklänningar för damer är kanske ett av de viktigaste plaggen i garderoben. De kan se olika ut, vara gjorda i olika material och ha olika silhuetter. Om man vill ha en snygg nyårsklänning, går det att välja exakt vilken som helst, men många väljer att ha nyårsklänningar med glitter eller paljetter. 

Var finns nyårsklänningar? HM, Zara, mfl.

För att hitta en nyårsklänning som passar ens personliga smak, kan ett hett tips vara att kolla på damavdelningen i många olika affärer. Alla affärer profilerar sig på olika sätt, några är billigare, några dyrare. Vissa specialiserar sig på att efterlikna vintage, eller rent av sälja äkta vintage, andra följer senaste modet, eller skapar senaste modet. 

Det kanske lättaste är att titta på nyårsklänningar i butiker som HM och Zara, som har många klänningar och festliga outfits året om. Men det kan också vara kul att testa att gå lite utanför sin comfort-zone. Gör upp en plan, tänk igenom allt du vill ha med. Silhuett, modell, tyg, vad som känns som du, men också priset och kvaliteten på nyårsklänningen. 

Många av de affärer vi samarbetar med har även ett brett utbud av nyårsklänningar i plus-size. 

Vad kan man ha till en lång nyårsklänning?

För att verkligen komplettera nyårslooken kan man använda accessoarer. Tänk på vilka skor du vill ha, vad för handväska, hur du vill sminka dig, osv.

En lång nyårsklänning som är lite kroppsnära kan få en person att se längre ut. Vill man framhäva illusionen av långa ben ytterligare, kan man välja högklackat till outfiten. Låga skor kompletterar midi-kjolar jättesnyggt. Men det viktigaste är att du känner dig bekväm och fin.

Till en mer klassisk svart nyårsklänning kan man självklart inte gå fel med neutrala accessoarer i silver eller beige, men man kan alltid välja att överraska lite med en liten färgklick i exempelvis ögon-makeupen eller handväskan, eftersom svart funkar till allt.

Om man lätt blir frusen, eller kanske vill ändra silhuetten på en gammal nyårsklänning, är ett tips att klä upp den med en kavaj. En svart kavaj går aldrig fel, men det går också att hitta en kavaj som passar din klänning perfekt. Vill man vara extra detaljrik kan man välja att ha skor och andra accessoarer i samma färg som kavajen.

Nyårsklänningar för miljön

Nyår är kanske tiden på året som man helst vill unna sig något nytt och fräscht, men tänk på att det kan vara fördelaktigt om klänningen kan komma till användning i andra evenemang under kommande året. Det för att spara både på plånboken och miljön. Ett annat tips för att minska att köpa saker man inte tycker om är att undvika att handla online. Det är sant att det är enkelt och det finns ett stort utbud, men vill man se riktigt snygg ut på nyår är det bästa att testa ut kläderna, och materialet, i förväg, så vet man att det passar en perfekt, och man vill använda plagget flera gånger.