Sittandes kvinna i gul blommig klänning med en röd magväska runt midjan. Bakgrunden visar gråa stenplattor och stora fönster. Kvinnan har solglasögon och svarta stövlar med snörning.
Väskor

35 stilsäkra magväskor till hösten 2021 – i olika färger och modeller

Hösten och vintern 2020 börjar gå mot sitt slut och våren 2021 närmar sig. Det innebär att det är dags att byta ut sommargarderoben och som alltid är väskan ett nyckelplagg. Vi har listat 35 stilsäkra magväskor som är heta just nu.

Magväskan är en praktisk och snygg accessoar som du alltid kan bära oavsett väder eller tillfälle och som låter dig förvara dina saker på ett säkert och snyggt sätt. Gör din outfit komplett i höst genom att välja den modell som passar dig bäst. Här har vi listat 35 magväskor – med olika stil på allt ifrån färg på kroppsremmen till detaljer som nitar och olika material. En magväska fyller många funktioner och kan användas till fler tillfällen än bara ett. Är du ute efter en sportig magväska, färgglad eller varför inte exklusiv? Outdoor eller street- look? Du bestämmer, nu är det dags att hitta din favorit!

Innehållsförteckning

Svarta magväskor

Vattenresistent magväska från Rains.Justerbart band och ett fack.

1. Den stilrena magväskan från Rains är en vattenresistent magväska. Den har ett fack och justerbart band. En magväska som du kan bära oavsett väder. Se fler bilder och köp här.

Magväska Replaplay i svart läder. Två fack med dragkedja. Justerbart band.

2. Magväska från Replay i svart läder. Väskan har två fack med dragkedja och en justerbar rem. En rymlig och praktisk väska i exklusivt material. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska i materialet polyester. Ett större fack och två mindre med dragkedja. Justerbart band mönstrad. Logotyp fram.

3. Magväska från Karli Kani i stilren svart färg med vita detaljer så som logotypen på framsidan och mönster på remmen. Väskan har hela tre fack. En unik design som kan bäras på olika sätt (exempelvis som på bilden), rämmen är justerbar. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska från Kappa i svart med vit logotyp fram. Två fack med dragkedja och justerbart band.

4. Svart magväska från Kappa med vit logotyp fram. Är du ute efter enkelt men snyggt så ska du klicka hem denna. Justera banden efter din passform och placera den där det passar dig bäst På hemsidan visas två exempel hur man kan bära magväskan. Vad passar dig bäst? Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Consign med stort fack som sluts med dragkedja. Justerbart band.

5. Enkel svart magväska med detaljer. Sitter säkert och snyggt på kroppen genom ett spänne både på den justerbara remmen och framsidan av väskan. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Nunoo. Tre fack med dragkedjor och justerbar rem.

6. Stilren svart magväska med de perfekta silverfärgade detaljerna. Väskan har hela tre fack vilket ger dig mycket utrymme. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Sanqvist med två fack och dragkedja. Vattenavvisande och justerbar rem.

7. Denna svarta magväska från Sandqvist är den perfekta outdoor- väskan. Var aldrig orolig att dina saker blir blöta i denna vattenavvisande väska. Precis som alla magväskor väljer du själv om du vill använda den över magen eller runt midjan. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska DAY ET med ett fack med dragkedja. Justerbart band. Logotyp i vitt.

8. DAY magväska med justerbart band. Väskan har ett väldigt rymligt fack som sluts med en dragkedja. Den mindre modellen gör det till en praktiskt väska att ta med sig överallt. Less is more. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska i skinnimitation med ett fack. Dragkedja. Justerbar rem.

9. Svart trendig magväska från Bronprix Collection. Väskan har snygga silverdetaljer och en justerbar rem. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Fiorella Shop. Justerbar rem. Fyra fack med dragkedja.

10. Svart magväska i läder från Fiorella Shop med många rymliga fack. Förvara dina saker säkert och snyggt i denna trendiga accessoar. Se fler bilder och köp här.

Exklusiva magväskor

Magväska Steve Madden flerfärgad med justerbara band och två fack med dragkedja.

11. En elegant och färgsprakande magväska från Steve Madden. Väskan har justerbart band. Tre separata fack med dragkedja vilket gör den väldigt praktisk. Väskan har även en kedja som följer med. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Bukvy handgjord material läder. Plånbok och väska i ett.

12. Mer än bara en väska. 4-i-1 modellen fyller inte endast en funktion utan innehåller både plånbok och väska. Förutom väskans fantastiska funktion så är den otroligt stilren med sina guldfärgade detaljer på logotypen och remmen. Se fler bilder och köp här.

Magväska Micheal Kors svart läder flera fack med dragkedja. Justerbar rem.

13. Svart klassisk magväska från Michael Kors i fint läder. Väskan har vackra guldfärgade detaljer. Passar även bra som kameraväska då den rymmer mycket plats. Se fler bilder och köp här.

Magväska i rött läder ett fack med dragkedja. Justerbar rem.

14. Lyxig magväska i rött äkta läder från Anna Morellini. Väskan har en elegant körsbärsfärg och ett stort fack som rymmer mycket plats. Passar både till fest och vardag. Se fler bilder och köp här.

Magväska Unlimit Mallory svart med stort fack och dragkedja. Silverfärgade detaljer. Justerbar rem.

15. Magväska i svart mocka från Unlimit Mallory. Trendig väska med silverdetaljer. Justera banden efter din passform. Se fler bilder och köp här.

Färgglada magväskor

Magväska i färglad gul nyans med tillhörande rem och spänne. Två fack med dragkedja.

16. Magväska från The Classy Issue i en färglad gul nyans. Väskan har två fack med dragkedja vilket gör den rymlig. Remen justeras efter passform i midjan tillsammans med ett spänne. Perfekt accesoar att styla upp din outfit med. Se fler bilder och köp här.

Rosa magväska House of Holland med stort fack som sluts med dragkedja. Justerbar rem.

17. Färgstark och stilren magväska. Perfekt för dig som vill rymma mycket plats till dina saker. Förutom det praktiska är den rosa färgen en uppfriskande färgklick. Se fler bilder och köp här.

Magväska SVNX i materialet flätad halm. Justerbar rem och stort fack med dragkedja.

18. Den trendiga magväskan i flätad halm, ett material som är extra hett just nu. Stor plats att förvara dina saker i. Bär upp den bohemiska looken i höst du med. Se fler bilder och köp här.

Magväska Champion rosa. Stort fack och justerbar rem.

19. Sportig magväska från Champion i rosa. Väskans stora fack ger dig mycket utrymme till förvaring. Den gammelrosa färgen ger dig en stilren och sportig look. Se fler bilder och köp här.

Magväska Eastpark batikmönster. Stort fack och justerbar rem.

20. Magväskan från Eastpark är en praktisk och stilren magväska. Batikmönstrad väska som förvarar dina saker säkert och snyggt. Anpassa enkelt accessoaren till din kroppsform genom den justerbara remen. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska med pridefärger på rem och dragkejda. Ett fack och justerbar rem.

21. Fantastisk magväska med pridedesign vilket är extra het just nu. Bär upp din magväska snyggt med pridedesignen och anpassa passformen med den justerbara remmen. Se fler bilder och köp här.

Gammelrosa magväska med guldfärgade detaljer. Två fack och justerbart band.

22. Magväskan från Skip hope är den gammelrosa färgen är perfekt för dig som vill ha en diskretare färg som passar till allt. De guldfärgade detaljerna ger väskan en lyxig look. Banden går att justera och anpassa efter hur du vill bära väskan. Se fler bilder och köp här.

Magväska neonrosa från BPC. Fack med dragkedja och justerbar rem.

23. Färgsprakande rosa magväska från BPC. Väskan har ett rymligt fack med dragkedja och justerbar rem. Varför inte matcha dina träningskläder med denna? Eller styla upp en vardagsoutfit? Se fler bilder och köp här.

Magväska Rains rosa matt. Fack med dragkedja justerbar rem.

24. Stilren magväska i matt rosa färg från Rains. Väskan är vattenresistent vilket betyder att du kan bära den oavsett väder. Justera banden och bär den precis som du vill. Se fler bilder och köp här.

Röd magväska Levís ett fack sluts med dragkedja. Justerbar axelrem.

25. Röd magväska från Levís. Enkel design med stort fack. Justera banden efter passform och förvara dina saker säkert. Se fler bilder och köp här.

Blommönstrad magväska Carin Wester. Justerbar rem och stort fack med dragkedja.

26. Magväska med blommigt mönster från Carin Wester. Förvara dina saker i denna färgglad favorit. Justera banden efter din passforn. Se fler bilder och köp här.

Magväskor med djurmönster

Magväska från Unlimit med stort fack och dragkedja. Leopardmönster i läder och nitdetaljer med justerbart band.

27. Denna fantastiska design från Unlimit är en magväska med leopardmönster och nitdetaljer. Stort fack med dragkedja för den som vill få plats med mycket och samla allt på ett ställe. Se fler bilder och köp här.

Magväska Unlimit zebramönster. Stort fack med dragkedja. Justerbar rem.

28. Magväska från Unlimit i zebramönster. Väskan har ett stort fack där du kan förvara dina saker. Djurmönster är extra hett just nu, så varför inte hoppa på trendtåget med denna accessoar? Se fler bilder och köp här.

Leopardmönstrad fluffig magväska Fiorella Shop. Ett fack. Justerbar rem.

29. Lurvig magväska i leopardmönster. Denna fantastiska och unika accessoar gör garanterat din outfit komplett. Se fler bilder och köp här.

Magväska Skinnydipp leopardmönster. Justerbar axelrem två fack med dragkedja.

30. Magväska med djurmönster vilket är extra hett just nu. Förvara dina saker snyggt och säkert i denna. Se fler bilder och köp här.

Sportiga magväskor

Svart magväska Weekday. Två fack med dragkedja och justerbar rem.

31. Enkel och snygg svart magväska som har två fack och en justerbar rem. Passar till både fest och löpning. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska med ett fack. Silverfärgad dragkedja och justerbar rem.

32. Gör din outfit komplett med denna snygga och simpla magväska från Weekday. Väskan har två fack som sluts med silverfärgad dragkedja. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Puma med två fack och justerbart band. Logotyp på framsida i blått.

33. Denna sportiga magväska från Puma är designad för basket i huvudsyfte. Men då trenden inte har några begränsningar för varken syfte eller utseende passar även denna perfekt. Oavsett om du ska sporta eller vill bära upp den till en vardagsoutfit. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Nike ett fack. Justerbar rem.

34. Svart stilren magväska från Nike. Passar dig som söker en sportig magväska som rymmer precis vad som behövs. Se fler bilder och köp här.

Svart magväska Puma fack med dragkedja. Justerbar rem.

35. Sportig och snygg magväska från Puma- BMW. Denna specialdesign med BNW loggan och snörerna fram ger dig den trendiga street- looken. Se fler bilder och köp här.


🤔 Vilken magväska ska jag välja?

Vilken magväska du väljer är personligt och varje väska uppfyller sitt eget syfte utifrån modell/material.

🤔 Vilken modell på magväska ska jag välja?

Vilken modell du väljer beror på hur mycket plats du vill ska rymma i magväskan. Vill du endast ha plats för exempelvis nycklar, telefon och korthållare kan du välja en mindre modell. Medan en större modell ger yttligare plats för andra saker.

🤔 Vad heter magväska på engelska?

“Waist bag” eller “bum bag”.

🤔 Vad har jag i magväskan?

Vad du förvarar i magväskan bestämmer du helt själv beroende på vilken funktion du vill att den uppfyller.

🤔 Hur bär jag magväskan?

Hur du bär magväskan är valfritt då den går att bäras på olika sätt. Det vanligaste är att ha den tvärs över magen eller bröstet. Du väljer därefter själv hur högt eller lågt den ska sitta genom att justera banden efter passform. Alternativt kan du spänna fast den runt midjan eller ha den på ryggen. Hitta inspiration på bilderna i artikeln.

🤔 När bär jag magväskan?

Det enkla svaret är helt enkelt varje gång du går hemifrån. Då magväskan fyller en praktisk funktion kan du bära den oavsett tillfälle.

🤔 Varför ska jag bära magväska?

Att bära magväska är den perfekta kominationen mellan praktiskt och snyggt. Du kan bära den oavsett vad som står på agendan. Ska du ut och springa? Till jobbet eller skolan? Eller kanske till festen? Då passar inget bättre än den stilrena magväskan.

🤔 Vem/vilka bär magväska?

Vem eller vilka som bär magväska innefattar inte någon specifik kategori. Det innebär att alla kan bära upp en magväska. Fantastiskt eller hur?

🤔 Hur tvättar jag magväskan?

Hur du tvättar din magväska beror på material. I de flesta fall ska väskan inte tvättas alls. Rengör genom att torka av den med en handduk.

LÄS OCKSÅ:

Långa dunjackor i snygg design som värmer hösten 2021