ALISSA är en svensk modesajt med målet att göra det så lätt som möjligt för tjejer att hitta sin egen unika look. Vi samlar kläder från Sveriges mest populära butiker på ett och samma ställe.

Trots mängder av valmöjligheter på internet idag kan det ofta vara svårt att hitta precis det man är ute efter. Enskilda återförsäljare har begränsade utbud och sidor som erbjuder produkter från många olika leverantörer kan kännas osäkra att handla från. Vi vill ändra på det.

Vår vision är att bli den naturliga webbplatsen att gå till när du snabbt vill kunna få en överblick över hela den svenska modemarknaden och på så sätt hitta exakt det där plagget du letar efter. För att du ska kunna känna dig trygg i ditt köp rekommenderar vi endast produkter från seriösa återförsäljare.

Förutom detta strävar vi även efter att ge dig en mer personlig touch och ett bemötande i världsklass. Vi vill helt enkelt svara på alla frågor du kan tänkas ha kring ditt köp.

I vår modeblogg publicerar vi regelbundet artiklar om såväl de senaste trenderna som klassiska stilar – alltid från ett modernt och hållbart perspektiv.

Vare sig du vill ha en enkel lista på årets snyggaste sommarklänningar eller enkelt kunna hitta det billigaste priset på de där byxorna du tänkt köpa vill vi vara lösningen för dig.