kvinna med randig tröja håller röd pärm
Tröjor

24 randiga tröjor (dam) – franska, stickade och långärmade

Vad är inte snyggare än den där avslappnade men samtidigt fina looken?Med en randig tröja kan du lätt sätta ihop just en sådan outfit. Den randiga tröjan är nämligen enkel och lätt att matcha men samtidigt otroligt trendig. Kanske är det just därför alla är ute efter en egen randig tröja att addera till garderoben nu under hösten.

År 2021 finns det flera olika sorters randiga tröjor att välja bland. Det finns till exempel varianter i olika färger, tjocklek och med symboler på. Vilken som du tycker är snyggast och passar dig bäst kan bara du svara på! Men Alissa hjälper dig gärna längs vägen till att finna just din randiga tröja med olika kategorier och varianter nedan. 

Innehållsförteckning

Stickade randiga tröjor

Stickad randig tröja i ljusa färger

1. Vacker strickad och randig tröja i fina ljusa färger. Tröjan är stor och mysig att krypa ner i till vintern. Se fler bilder och köp här.

Stickad randig tröja i starka färger

2. Häftig stickade tröja som är randig enligt regnbågens färger. Tröjan är unik och bidrar med galet mycket färg till outfiten! Se fler bilder och köp här.

Stickad randig tröja hödtiga färger

3. En randig tröja perfekt till hösten. Tröjan är radig i höstiga färger och passar superbra till kallare väder. Se fler bilder och köp här.

Randig stickad tröja i naturfärger

4. Härlig tröja som är radig i de mjuka färgerna beige och vit. Tröjan har en tight passform och är lätt stickad. Se fler bilder och köp här.

Röda randiga tröjor

Randig röd och vit tröja

5. En rundhalsad randig tröja i mjukt material av bomull. Tröjan är snyggt randig i rött och vitt! Se fler bilder och köp här.

Randig röd och svart tröja

6. Rödrandig tröja i mörkare känsla. Den här gosiga tröjan har en rund halsringning och länga ärmar. Se fler bilder och köp här.

Svartvit randiga tröjor

Randig svartvit tröja

7. Klassisk svart -och vitrandig tröja med långa ärmar. Tröjan är mjuk och i smått oversized passform. Se fler bilder och köp här.

Randig svartvit tröja rund hals

8. Vacker svartvit randig tröja med rundad hals.Tröjan är gjord i bomull vilket gör den mjuk och härlig. Se fler bilder och köp här.

Randig svartvit tröja stickad

9. En varmare variant av den svart-och vitstickade tröjan. Den här tröjan är lätt stickad och har rundad vitstickad halsringning. Se fler bilder och köp här.

svartvit randig tröja

10. Tröja med snygg passform som är randig i vitt och svart. Tillverkningmaterialet är Viskos vilket ger tröjan bra kvalité. Se fler bilder och köp här.

Randiga tröjor med båtringning

Randig tröja med båtringning

11. Den här tröjan är riktigt snygg på ett enkelt och självklart sätt. Med sin båtringnings design och svartvita färg blir trörjan riktigt trendig. Se fler bilder och köp här.

Randig vitsvart tröja med båtringning

12. Den här vackra tröjan har långa ärmar och otrolig design. Den är randig i svart och vitt samt tillverkad i bomull. Se fler bilder och köp här.

Gul och vit randig tröja marimekko

13. Randig tröja från det sedan länge trendiga märket Marimekko. Tröjan har en tjusig båtringning och går i gult och vitt! Se fler bilder och köp här.

Gulrandig tröja båtringning

14. En unik tröja med båtringningsdesign eller fransk design, vilket det ibland även kallas! Tröjan är i färgerna svart och currygul. Se fler bilder och köp här.

Randiga tröjor bomull

Långärmad stickad tröja

15. Tjusig långärmad tröja i bomull. Tröjan är randig i svart och grönt. Se fler bilder och köp här.

Bomullstopp med resårmidja

16. En fin variant av den randiga tröjan med resår nertill. Ränderna är i de härliga färgerna mörkblå och vit. Se fler bilder och köp här.

brunrandig tröja i bomull

17. Söt randig tröja i brun och svart. Tröjan är även fin mot miljön då den är tillverkad i ekologisk bomull! Se fler bilder och köp här.

Tröja med rosa ränder

18. Denna tröjan har rosaaktiga ränder och är tillverkad av 100% bomull vilket gör den hur skön som helst att sätta på sig! Se fler bilder och köp här.

Randig tröja med gröna ränder

19. Superfin tröja med vita och mintigt gröna ränder. Tröjan sitter tight och är gjord i 100% bomull. Se fler bilder och köp här.

Randig rosa tröja i bomull

20. Den här tröjan är superfin med sina ränder i olika rosa färger. Att tröjan är tillverkad i bomull gör den skön och gosig! Se fler bilder och köp här.

Randiga tröjor med hjärta

Randig tröja med hjärta

21. Här kommer den randiga tröjan som trendat speciellt det senaste året. Comme Des Garcons randiga tröja med det självklara och snygga hjärtat är ett enkelt sätt att visa att du har koll på det senaste modet! Se fler bilder och köp här.

Randiga tröjor med turtleneck

Lyxig randig tröja turtleneck

22. En lyxig variant av den randg tröjan. Denna tröjan har en hög turtleneck och ärtillverkad i tunt stickat material. Se fler bilder och köp här.

Stickad tröja randig turtelneck

23. Otroligt fin lätt stickad tröja i randigt mönster av vitt och en höstigt brun färg.Tröjan har en vacker turtleneck och knappar på axeln vilket gör den speciell! Se fler bilder och köp här.

Randig turtlenecktröja med puffärmar

24. Cool randig tröja i svart och vitt med turtleneck. Tröjan har puffärmar i unik design. Se fler bilder och köp här.


😍 Är stickade randiga tröjor trendiga?

Ja! Stickade randiga tröjor har synts på många modevisningar på sistone och är en variant av den randiga tröjan som passar även i kallare väder.

😍 Vilket märke har den randiga tröjan med ett hjärta?

Det finns olika märken som har hjärtan på randiga tröjor men märket som skapade trenden och är kända för tröjan är Comme Des Garcons. Ovan hittar du just den klassiska tröjan från CDG!

LÄS OCKSÅ:
Stickade tröjor dam 2021 – Höstens mysigaste plagg