Trendiga accessoarer för vår 2021 - Smycken, väskor, håraccessoarer, solglasögon och bälten
Glasögon Smycken Väskor

Piffa upp outfiten med trendiga accessoarer för vår 2021!

Trots att de ofta är små och kan verka betydelselösa piffar accessoarer upp en hel outfit! Detaljerade accessoarer har många gånger större effekt än plaggen man bär. Alissa.se tipsar om trendiga accessoarer för 2021 års vår.

Man kan inte annat än älska accessoarer i alla dess former! Oavsett om det handlar om ett diskret halsband, en väska med gulddetaljer eller ett par stilrena solglasögon kan en accessoar omvandla en annars tråkig eller enfärgad outfit till en genomtänkt, vibrerande en!

Innehållsförteckning

Smycken

Halsband i guld färg och kristaller med "New York" som motiv.

1. Ett vackert halsband i guld färg och kristaller från The Marc Jacobs. Halsbandet har “New York” som textmotiv. Se fler bilder och köp här.

Ett armband snörat med snäckskal.

2. Detta armband från NLY Accessories avger beachy vibes och är snörat med äkta snäckskal samt har en metallsnäcka i guldfärg framtill. Smycket kan även användas som ankelsmycke. Se fler bilder och köp här.

Ett 3-pack av guldfärgade, stela armband från NLY Accessories.

3. Ett 3-pack av guldfärgade, stela armband från NLY Accessories. Armbanden har olika motiv som matchar varandra men även är snygga ensamma. Se fler bilder och köp här.

Ett armband från Cornelia Webb i guldpläterad mässing med dekorativa pärlor.

4. Ett armband från Cornelia Webb med dekorativa sötvattenspärlor. Armbandet är gjort i 24-karats guldpläterad mässing. Se fler bilder och köp här.

Tre matchande halsband i guld från Pieces.

5. Tre guldfärgade halsband i olika längder från Pieces. Se fler bilder och köp här.

Ett 3-pack av silverfärgade cuff-örhängen.

6. Ett 3-pack av silverfärgade cuff-örhängen som kläms fast på örat. Passar perfekt de dagar man känner sig lite extra vågad! Se fler bilder och köp här.

Vackra guldfärgade örhängen utsmyckade med Swarovskikristaller, från LILY AND ROSE.

7. Ett par guldfärgade örhängen från LILY AND ROSE. Örhängena är utsmyckade med vackra Swarovskikristaller. Se fler bilder och köp här.

Tuffa örhängen med dekorativa detaljer från NLY Accessories.

8. Tuffa örhängen från NLY Accessories bestående av silverfärgade hoops med hängande kedjor och berlocker. Se fler bilder och köp här.

Pärlhalsband i olika längder från Pieces.

9. Pärlhalsband i olika längder från Pieces. Halsbandets längsta längd är 92 cm. Se fler bilder och köp här.

Guldfärgat dubbelhalsband från NA-KD Accessories med halvmåneberlocker.

10. Ett sött guldfärgat dubbelhalsband från NA-KD Accessories med berlocker föreställande halvmånar. Se fler bilder och köp här.

Håraccessoarer

Ett hårsmycke från Ivory & Co med pärlor och stenar.

11. Ett lyxigt hårsmycke från Ivory & Co med dekorativa pärlor och stenar. Hårsmycket fästs med hjälp av dess organzaband. Se fler bilder och köp här.

Tvǻ scrunchies med matchande motiv.

12. Ett 2-pack av scrunchies med matchande motiv; den ena med leopardmönster och den andra i vitt. Se fler bilder och köp här.

En svart hårklämma med en stor rosett från NA-KD Accessories.

13. En svart hårklämma med en stor rosett från NA-KD Accessories. Se fler bilder och köp här.

En silverfärgad oval hårklämma från NA-KD Accessories.

14. En silverfärgad hårklämma i oval design från NA-KD Accessories. Se fler bilder och köp här.

Ett 3-pack av scrunchies tillverkade i rutigt organzatyg, från NA-KD Accessories.

15. Ett 3-pack av söta scrunchies från NA-KD Accessories. Dessa scrunchies är tillverkade av ett rutigt organzatyg. Se fler bilder och köp här.

Ett 9-pack av hårnålar med fina berlocker från NA-KD Accessories.

16. Få den typiska festivallooken med detta 9-pack av hårnålar med berlocker av månar och stjärnor från NA-KD Accessories! Se fler bilder och köp här.

Väskor

Klassisk väska i äkta läder från The Marc Jacobs.

17. En klassisk väska i äkta läder från The Marc Jacobs. Väskan har tre fack och en applikation med logotyp i metall. Se fler bilder och köp här.

En liten ryggsäck med silverfärgad logotyp från Guess.

18. Denna söta ryggsäck från Guess är perfekt för små utflykter! Väskan har tryckt logotyp över hela ytan samt en silverfärgad logotyp på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En svart midjeväska från Champion.

19. En trendig midjeväska från Champion med justerbar rem. Se fler bilder och köp här.

En svart axelremsväska med logotyp från Love Moschino.

20. En svart axelremsväska i quiltad design från Love Moschino. Väskans guldfärgade kedja matchar den guldfärgade logotypen och passar perfekt med smycken i samma färg! Se fler bilder och köp här.

En mönstrad clutch från DAY ET.

21. En mönstrad clutch i vävt strukturerat material från DAY ET. Clutchen har detaljer i äkta läder och stansad logotyp i fram. Se fler bilder och köp här.

Lackad axelremsväska från Silfen.

22. En snygg lackad axelremsväska från Silfen. Väskan har två innerfack och försluts med dragkedja. Se fler bilder och köp här.

Trendig väska med olika fack, från NuNoo.

23. Trendig väska i manchestertyg från NuNoo. Väskan har tre dekorativa och praktiska fack på utsidan samt snygga nitar på axelremmen. Se fler bilder och köp här.

Solglasögon

Solglasögon med cateye-design från NA-KD Accessories.

24. Ett par snygga solglasögon med cateye-design från NA-KD Accessories. Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga solglasögon med svart ram från NA-KD Accessories.

25. Fyrkantiga solglasögon med en tjock, svart ram från NA-KD Accessories. Se fler bilder och köp här.

Solglasögon med tonat glas från Komono.

26. Snygga solglasögon med tonat glas från Komono. Glasögonen har en delvis rundad form samt UV-skydd. Se fler bilder och köp här.

Röda solglasögon med kantig design från NLY Accessories.

27. Dessa solglasögon från NLY Accessories har en röd båge med en kantig design som ger en snygg cateye-look! Se fler bilder och köp här.

Solglasögon i pilotmodell från Quay Australia.

28. Ett par trendiga solglasögon i pilotmodell från Quay Australia. Glasögonen är både snygga och protektiva med högt UV-skydd. Se fler bilder och köp här.

Bälten

Ett midjebälte i läderimitation från Only.

29. Ett tufft midjebälte i läderimitation från Only. Bältet har resår baktill och försluts med ett metallspänne. Se fler bilder och köp här.

Ett guldfärgat kedjebälte från NA-KD.

30. Ett guldfärgat kedjebälte med ett smyckeslås från NA-KD. Detta bälte passar perfekt till en svart tröja i oversized modell. Se fler bilder och köp här.

Ett brunt midjebälte från NA-KD Accessories.

31. Ett brunt midjebälte från NA-KD Accessories. Bältet har en bred passform och är gjort i en snygg krokodilimitation. Se fler bilder och köp här.

Ett svart midjebälte i äkta läder från Pieces.

32. Ett svart midjebälte i äkta läder från Pieces. Bältet har ett svart knytband som kan knytas i en dekorativ rosett som på bilden. Se fler bilder och köp här.

Bälte med tryckt logotyp från Calvin Klein Jeans.

33. Snyggt bälte i utility-look från Calvin Klein Jeans. Bältet är tillverkat i textil och har ett reglerbart metallspänne. Se fler bilder och köp här.

Ett bälte i beige färg och äkta mocka från Pieces.

34. Ett bälte i beige färg och äkta mocka från Pieces. Bältet har ett spänne i guldfärgad metall framtill och försluts i sju olika lägen. Se fler bilder och köp här.


Vad är en accessoar?

En accessoar betecknar tillbehör, såsom smycken, väskor, hattar etc., som matchar med den övriga klädseln och skapar en “enhetlig modeform”.

LÄS OCKSÅ:
30 riktigt snygga väskor för 2021 – trendigaste väskorna i alla olika stilar
Snygga solglasögon för 2021 (dam) – trendiga och till riktigt bra priser!
14 bokstavshalsband i guld – från billigare varianter till lyxiga i äkta guld