Trendiga sneakers dam - låga, höga, chunky sneakers - Nike, Vans, Michael Kors, Buffalo, Adidas
Skor

Sneakers för dam – 2021 års mest trendiga sneakers!

I årtionden har sneakers varit den mest populära go to-skon, och det tar inte slut vid 2021! Tvärtom, har sneakers blivit en naturlig del av garderoben som sträcker sig över subkulturer. Det är kanske inte så konstigt, med tanke på sneakerns flexibilitet vad gäller både komfort och styling!

Till följd av sin flexibilitet, finns det så otroligt många sneakers att välja mellan. För att underlätta letandet efter nya sneakers, har vi här samlat trendiga sneakers för dam 2020. I vår lista hittar du allt från stora, rejäla chunky sneakers till låga, platta slip ons!

Innehållsförteckning

Låga sneakers

Svarta klassiska Vans.

1. Ett par Vans i den klassiska modellen Old Skool. Skorna är gjorda i både läder och textil med vissa partier av mocka. Se fler bilder och köp här.

Låga vita skor i äkta läder, från Michael Michael Kors.

2. Ett par låga vita sneakers från Michael Michael Kors. Skorna är gjorda i äkta läder och har glansiga detaljer. Se fler bilder och köp här.

Vita trendiga chunky sneakers från Fila.

3. Vita trendiga chunky sneakers från Fila i den populära modellen Disruptor Low. Skorna har hög platå och är gjorda i läderimitation. Se fler bilder och köp här.

Vita sneakers från Nike i modellen Air Max 95.

4. Dessa populära Nike-sneakers i modellen Air Max 95 är gjorda i båda äkta och syntetiskt läder. De finns i svart och vit och har en synlig Air Max-dämpning i sulan. Se fler bilder och köp här.

Rosa, platta sneakers i slip on-modell, från Vans.

5. Ett par rosa sneakers i slip on-modell, från Vans. Skorna är platta och har en ovandel delvist tillverkad i äkta mocka. Se fler bilder och köp här.

Snygga sneakers med ormmönster, från Michael Michael Kors.

6. Snygga sneakers med ormmönster från Michael Michael Kors. Skorna har snörning framtill och märkets logotyp på baksidan. Se fler bilder och köp här.

Vita klassiska sneakers från Vans.

7. Ett par klassiska sneakers från Vans i vit färg. Dessa har lite högre sula och vita detaljer. Se fler bilder och köp här.

Sneakers från Michael Michael Kors, med hela ovansidan i tryckt logotyp.

8. Dessa sneakers från Michael Michael Kors har dess logotyp tryckt över hela ovansidan. Vidare har skorna snörning och lite högre sula. Se fler bilder och köp här.

Sportiga sneakers från New Balance.

9. Sportiga sneakers från New Balance med snörning framtill och en dekorativ logotyp i skimrande design. Se fler bilder och köp här.

Vita sneakers med grön detalj från Adidas Originals i modellen Stan Smith.

10. Dessa vita sneakers från Adidas Originals är i modellen Stan Smith och har därav en grön logotyp på bland annat hälen. Skorna har lufthål på sidorna och är gjorda i läder och syntet. Se fler bilder och köp här.

Ett par vita, veganska sneakers med mörkblå detalj från Adidas Originals i modellen Stan Smith.

11. Ett par vita sneakers från Adidas Originals. Skorna är i modellen Stan Smith och har mörkblåa detaljer, men till skillnad från övriga Stan Smith-skor är dessa sneakers veganska! Se fler bilder och köp här.

Vita sneakers från Champion.

12. Ett par vita sneakers från Champion med blåa detaljer och snörning. Sneakern är grov och har rundad tå. Se fler bilder och köp här.

Svarta Nike-sneakers i modellen Tanjun.

13. Svarta sneakers i Nikes populära dammodell Tanjun. Skorna är gjorda i textil och syntetiskt material och finns i fler färger. Se fler bilder och köp här.

Ett par färgglada sneakers från Nike i modellen Air Max 97.

14. Ett par färgglada sneakers från Nike i modellen Air Max 97. Skorna har synlig Air Max-dämpning i sulan och dekorativa linjer med reflex-effekt. Se fler bilder och köp här.

Låga sneakers från Converse i färgen egret.

15. Låga sneakers från Converse i modellen Chuck Taylor All Star Lift Ox. Skorna har färgen egret och är gjorda i textil med platt sula. Se fler bilder och köp här.

Nike-sneakers i modellen Air Max 95 SE med färgglad design.

16. Dessa Nike-sneakers är i modellen Air Max 95 SE och har en färgglad design. Skorna är lättviktiga och har synlig Air Max-dämpning. Se fler bilder och köp här.

Vita, platta sneakers från Champion.

17. Ett par vita, platta sneakers i låg modell från Champion. Skorna har snörning och en glittrig detalj på klackarna. Se fler bilder och köp här.

Vita, platta sneakers i äkta läder från Puma.

18. Ett par vita, platta sneakers i modellen Cali från Puma. Skorna är gjorda i äkta läder, har dekorativa färgade partier på sulan och logotyp på plös och sida. Se fler bilder och köp här.

Vita sneakers från Jeffrey Campbell med dekorativ sula och hög platå.

19. Dessa vita sneakers från Jeffrey Campbell har en delvis flätad sula och hög platå. Skorna är tillverkade av textil med sulor av syntetiskt material. Se fler bilder och köp här.

Silver/metallicfärgade sneakers från Steve Madden.

20. Ett par sneakers i silver från Steve Madden. Skorna är gjorda i syntetiskt läder med tygpartier i glitter. Se fler bilder och köp här.

Låga sneakers med dekorativ tennisboll, från The Marc Jacobs.

21. Dessa vita sneakers från The Marc Jacobs är gjorda i äkta läder och kontrastfärgade detaljer. En dekorativ liten tennisboll medföljer. Se fler bilder och köp här.

Ett par vita sneakers från Reebok Classics.

22. Vita sneakers från Reebook Classics gjorda i äkta läder. Skorna har vadderad plös och en sula med dämpande egenskaper, vilket gör dem till ett både snyggt och bekvämt val av sneakers! Se fler bilder och köp här.

Chunky sneakers

Cream färgade chunky sneakers från Buffalo.

23. Cream färgade chunky sneakers från Buffalo. Skorna är 7 cm höga och gjorda i äkta läder. Se fler bilder och köp här.

Vita chunky sneakers från Missguided.

24. Vita chunky sneakers från Missguided med snörning upptill. Skorna är gjorda av textilblandningar och har detaljer i läderimitation. Se fler bilder och köp här.

Vita chunky sneakers från Buffalo.

25. Trendiga chunky sneakers från Buffalo i vit. Skorna är gjorda i äkta läder och har hög platåsula. Se fler bilder och köp här.

Gula chunky sneakers från Buffalo.

26. Ännu ett par chunky sneakers från Buffalo, dessa i en gul/beige färg. Skorna är tillverkade i äkta läder. Se fler bilder och köp här.

Flerfärgade sneakers med snörning, från NA-KD.

27. Ett par flerfärgade chunky sneakers från NA-KD. Det unika med dessa sneakers är den dekorativa snörningsdesignen. Se fler bilder och köp här.

Chunky sneakers från NA-KD i beige färg.

28. Dessa chunky sneakers kommer från NA-KD och är i beige färg. Skorna har trendiga utskurna detaljer samt snygga partier av mesh. Se fler bilder och köp här.

Trendiga chunky sneakers från NA-KD med detaljerad sula.

29. Ett par trendiga chunky sneakers från NA-KD med snörning och detaljer i mesh. Skorna har även en grov, detaljerad sula i tvåfärgad design. Se fler bilder och köp här.

Chunky sneakers i flerfärgad design från Duffy.

30. Chunky sneakers från Duffy i flerfärgad tiger design. Skorna är gjorda av textil och läderimitation och har snygg snörning framtill. Se fler bilder och köp här.

Höga sneakers

Höga Vans-sneakers i textil och mocka.

31. Ett par svarta höga Vans-sneakers med dekorativa sömmar. Skorna är tillverkade i textil och mocka. Se fler bilder och köp här.

Röda sneakers från Converse med högt skaft.

32. Dessa röda Converse-sneakers i modellen All Star Canvas tar dig tillbaka till 2010-talet med dess höga skaft och trendiga logotyp. Se fler bilder och köp här.

Höga svarta sneakers från Jeffrey Campbell.

33. Ett par svarta sneakers med högt skaft, från Jeffrey Campbell. Dessa sneakers har en ovansida i mesh med läderdetaljer samt räfflad sula. Se fler bilder och köp här.


Vad är sneakers?

Sneakers är synonymt med gymnastikskor, men inte sportskor. Sneakers är ofta trendiga och stilrena och har inga tekniska detaljer som övriga sportskor kan ha.

Vad är chunky sneakers?

Chunky sneakers, även kallade dad-sneakers, är sneakers i större och mer rejäl modell. Till skillnad från andra sneakers, kan chunky sneakers bli ännu snyggare med slitage!

Vad är låga och höga sneakers?

Med låga och höga sneakers avses oftast längden på skons skaft.