Vårklänningar 2021 - maxiklänningar, midiklänningar och miniklänningar
Klänningar Vårkläder

30 vackra vårklänningar för 2024 – hitta en vårklänning för varje tillfälle!

Våren närmar sig och de soliga dagarna smyger sig, till vår glädje, in. Det är dags att ta av mössan, halsduken och vinterkappan och introducera vårkläderna i form av mindre lager och – vårklänningar!

När solen skiner och blommorna blommar är det hög tid att uppdatera garderoben och fylla den med 2024 års vårklänningar! I alla olika längder finns klänningar i glada färger och snygga mönster. Som väntat är klänningar med blommigt mönster alltid trendigt under vårsäsongen men även klänningar i annorlunda tyg som denim är populära.

I denna artikel har vi samlat 30 olika vårklänningar i olika stilar och mönster som symboliserar allt det vackra våren för med sig!

Innehållsförteckning

Midiklänningar

En svart skjortklänning med snyggt motiv från Tiger of Sweden Jeans.

1. Denna skjortklänning från Tiger of Sweden är i längre modell och har ett fräckt tryck. Klänningen har en lös passform och försluts med knappar framtill. Se fler bilder och köp här.

Beige, stickad midiklänning från NA-KD.

2. För de lite kyligare vårdagarna passar denna stickade klänningen från NA-KD perfekt! Klänningen har en tätsittande passform, utsvängda ärmar och ett band i midjan. Se fler bilder och köp här.

En röd midiklänning med v-ringning.

3. En vackert röd klänning med V-ringning och volangdetaljer i ärmarna. Se fler bilder och köp här.

En blommig klänning från Jaqueline de Yong.

4. En midiklänning med blommigt motiv från Jacqueline de Yong. Klänningen är långärmad och dess avslappnade passform gör att den passar perfekt med ett bälte i midjan som på bilden! Se fler bilder och köp här.

En beige, kortärmad skjortklänning från Vero Moda.

5. En beige, kortärmad skjortklänning från Vero Moda. Klänningen är vid i passformen och har söta volanger i kjolen. Se fler bilder och köp här.

Stickad klänning med V-ringning från Pieces.

6. Denna stickade klänningen från Pieces har lös, rak passform och en snygg V-ringning. Klänningen går att matcha med ett snyggt skärp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Gul klänning i skjortmodell från Vila.

7. En gul vårklänning i skjortmodell från Vila. Klänningen försluts med knappar på framsidan. Se fler bilder och köp här.

Långärmad klänning med smock och volanger från Neo Noir.

8. En söt midiklänning från Neo Noir. Klänningen är långärmad, har dekorativ smock i midjan och söta volanger i kjolen. Se fler bilder och köp här.

En svart, tätsittande klänning i one shoulder-modell från NA-KD.

9. En svart, tight klänning i one shoulder-modell från NA-KD. Klänningen är tillverkad av ett stretchigt, strukturerat material och har en snygg slits på nedra framsidan. Se fler bilder och köp här.

Grön midiklänning från Object Collectors Item.

10. En midiklänning i mörk turkors färg från Object Collectors Item. Klänningen är i omlottmodell och med knytning i midjan, samt har en loose fit. Se fler bilder och köp här.

Figurnära midiklänning från Y.A.S.

11. En figurnära midiklänning från Y.A.S. Klänningen är tillverkad av ribbstickat, stretchigt material och har båtringning i halsen. Se fler bilder och köp här.

Miniklänningar

En mönstrad midiklänning från Jaqcueline de Yong.

12. En mönstrad midiklänning i oversized passform från Jacqueline de Yong. Klänningen har dekorativ smock upptill och i ärmsluten och försluts med knapp i nacken. Se fler bilder och köp här.

En svart skjortklänning från Vero Moda.

13. En svart skjortklänning från Vero Moda. Klänningen är i rak modell och försluts med knappstängning längs med framsidan. Se fler bilder och köp här.

En blommig miniklänning från Vero Moda.

14. En blå, blommig miniklänning från Vero Moda. Klänningen har stora, dekorativa ärmar, markerad midja och försluts med dragkedja i nacken. Se fler bilder och köp här.

Blommig skjortklänning från Pieces.

15. En blommig skjortklänning från Pieces. Klänningen är tillverkad i stum, vävd kvalitet, har dekorativa volanger från midjan och ner och försluts med knappstängning i överdelen. Se fler bilder och köp här.

En grön, mönstrad miniklänning från NA-KD.

16. En kort, mönstrad klänning i grön färg från NA-KD. Denna klänning har korta ärmar, knappstängning längs med framsidan och ett knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En mönstrad miniklänning från Bardot.

17. Mönstrad miniklänning i olika nyanser av rosa, från Bardot. Klänningen har en omlottdesign med knytband i midjan, volangkant nedtill och är fodrad. Se fler bilder och köp här.

Miniklänning med blommigt motiv från NLY Trend.

18. Charmig miniklänning med blommigt motiv från NLY Trend. Klänningen har figurnära passform, V-ringning med omlott och volanger i nederkanten. Se fler bilder och köp här.

En söt, ljusblå klänning med en rynkad kjoldel och svallande överdel.

19. Denna söta, ljusblåa klänningen har en rynkad kjoldel och svallande överdel, som framhäver kroppens kurvor på ett smickrande vis. Se fler bilder och köp här.

Blommig, långärmad miniklänning från NA-KD.

20. Denna långärmade miniklänningen från NA-KD har ett sött blommigt mönster. Klänningen har dekorativa ballongärmar och försluts med dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.

Beige omlottklänning från Vero Moda.

21. Beige omlottklänning från Vero Moda. Klänningen har trekvartsärmar med resår och ett knyte i midjan. Se fler bilder och köp här.

Vit miniklänning med volangkanter från Y.A.S.

22. En ljuvlig miniklänning med breda axelband från Y.A.S. Klänningen är helfodrad och har dekorativa volangkanter. Se fler bilder och köp här.

En kort, rosa klänning med knytdetalj från NA-KD.

23. Denna rosa klänning är från NA-KD och har en charmig hjärtformad urringning och fransiga axelremmar. Klänningen har en knytbar dragsko på framsidan och en dold dragkedja. Se fler bilder och köp här.

En kort klänning med prickig design från NA-KD.

24. En kort, långärmad klänning med prickig design från NA-KD. Klänningen har en flytande form och ett elastiskt knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En söt, mönstrad miniklänning från NA-KD.

25. Miniklänning i ett sött, blommigt mönster från NA-KD. Klänningen har fyrkantig halsringning, korta ärmar och en unik design med lila, smockade ändar. Se fler bilder och köp här.

En vit, sportig T-shirt-klänning från Sixth June.

26. Denna T-shirt-klänning från Sixth June avger en sportig vibe med logotypen på bröstet och den praktiska dragskon i midjan. Se fler bilder och köp här.

En grön jeansklänning från NA-KD.

27. En grön miniklänning tillverkad i ekologisk denim från NA-KD. Klänningen har snygga puffärmar, knappstängning längs framsidan och ett knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En stickad klänning med hög krage från Parisian.

28. En stickad klänning i beige färg från Parisian. Klänningen har hög krage och mudd i ärmsluten och nederkanten vilket gör den passande för kalla dagar eller sena kvällar. Se fler bilder och köp här.

Maxiklänningar

En svart, mönstrad långklänning från Only.

29. En svart, mönstrad klänning i längre modell från Only. Klänningen har två bröstfickor med lock, resår i ryggen och knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

Maxiklänning med blommigt motiv, från NA-KD.

30. En maxiklänning med blått, blommigt motiv från NA-KD. Klänningen har en djup V-ringning med broderade detaljer och snygga slits i sidorna. Se fler bilder och köp här.

5/5 - (4 votes)

LÄS OCKSÅ:
Vårkläder för dam 2024 – Uppdatera garderoben med årets vårmode!
35 snygga nyårsklänningar 2024 i olika prisklasser
Ida Sjöstedt bröllopsklänningar 2021 – De vackraste modellerna