kvinna på tunnelbana i pälskappa
Jackor

25 vinterkappor (dam) du inte får missa inför vintern 2020!

Tiden går mot mörkare månader och en ruggigare vardag är påväg. Vad är då inte bättre än att krypa ner i en varm vinterkappa! Vi på Alissa listar 25 vinterkappor som både värmer och gör dig vinter-snygg.

Vintern 2020 innebär nya trender när det kommer till vinterkappor. Det betyder att man får passa sig så att man hänger med i svängarna, men lugn i stormen! Alissa har förutsett trenderna och visar såklart upp de snyggaste varianterna av vinterkappan. Det är allt ifrån kappor av dun, med huva, med skärp, i ull eller varför inte vinterkappor med pälskrage!

Innehållsförteckning

Fluffiga vinterkappor

Brun gosig kappa 2020

1. En ljusbrun vinterkappa i härligt teddymaterial med stor krage som garanterat värmer dig i vinter! Se fler bilder och köp här.

Vit gosig kappa 2020

2. En mysig kappa i vitt gosigt material. Kappan är otroligt skön och har en fin krage! Se fler bilder och köp här.

svart fluffig jacka 2020

3. Vinterkappa i svart fluffmaterial. Kappan stängs med en dold knapp. Se fler bilder och köp här.

Svart vinterkappor

Svart vinterkappa dam 2020 med knappar och fickor

4. En klassisk svart vinterkappa med snygga detaljer så som stora knappar, krage och fickor. Se fler bilder och köp här.

Svart vinterkappa dam i skinn

5. En coolare variant av vinterkappan. Denna är lång och i skinnmaterial, hela kappan är svart vilket gör den lätt att matcha till outfits. Se fler bilder och köp här.

quiltad vinterkappa i svart

6. Trendig quiltad kappa i svart som kommer med bälte runt midjan. Vinterkappan stöter bort vatten vilket gör att den passar i alla väder! Se fler bilder och köp här.

Vinterkappor i dun

Svart vinterkappa i dun

7. Denna vinterkappa i dun är lång och varm. Den är svart och snygg i en enkel och klassisk modell. Se fler bilder och köp här.

Mörkblå dunkappa

8. En varm kappa i dun som nästan går hela vägen ner till fötterna. Vinterkappan är mörkblå och har en huva för extra värme. Se fler bilder och köp här.

Lång svart dunkappa

9. Lång svart dunkappa i snygg design. kappan har en huva som går att reglera med snören! Se fler bilder och köp här.

Vinterkappor i Ull

Röd kappa med stor krage

10. En romantisk röd kappa med vacker stor krage. Kappan är lång och i gosigt material av ulmix! Se fler bilder och köp här.

Svart kappa i ull

11. Denna svarta vinterkappa har en otroligt snygg krage som går ända ner till navelnivå. Kappan går lätt att matcha till outfits och ser proffsig ut. Se fler bilder och köp här.

beige kappa i ullmix 2020

12. Beige kappa i lyxig ullmix med klassisk krage. Vinterkappan har ett tillhörande bälte som gör att den sitter snyggt runt midjan. Se fler bilder och köp här.

Svarta vinterkappor

Svart kappa med krage och bälte

13. Unik Vinterkappa i svart material med krage. Kappan har ett coolt bälte med knappar i metall! Se fler bilder och köp här.

Vinterkappor i pälsmaterial

Brun kappa i pälsmaterial

14. Elegant kappa i brun fuskpäls. Vinterkappan är lång och värmer en kall vinterdag! Se fler bilder och köp här.

fuskpäls i svart med dragkedja

15. Praktisk vinterkappa i svart fuskpäls med dragkedja som stänger kylan ute. Kappan har en gosig huva för extra värme! Se fler bilder och köp här.

svart fuskpäls 2020

16. Klassisk svart pälskappa i fuskpäls. kappan är stilren med krage och fickor. Se fler bilder och köp här.

Vinterkappor med pälskrage

Vit kappa i skinnimitation med pälskrage

17. Denna vita kappa är i skinnimitation och har en krage av fuskpäls. Vinterkappan är ett samarbete mellan coola Emelie Malou och NA-KD! Se fler bilder och köp här.

Svart kappa med pälskrage

18. Klassisk svart kappa med stor gosig pälskrage. Vinterkappan är fint designad av Ida Sjöstedt. Se fler bilder och köp här.

Vit kappa med pälskrage

19. Lyxig kappa med vit pälskrage. Denna feminina kappa är i hundra procent ull och har snygga svarta knappar. Se fler bilder och köp här.

Kappa med pälskrage

20. Fin gråsvart kappa med grå krage i fuskpäls och bälte för att göra den extra speciell. Väldigt prisvärd! Se fler bilder och köp här.

Vinterkappor med huva

Svart vinterkappa 2020 med huva

21. Mysig vinterkappa med stor huva. Denna svarta kappa har en stilren design med en cool knapp. Se fler bilder och köp här.

Långa vinterkappor

Lång kappa med nätt krage

22. Söt lång kappa med nätt krage. Vinterkappan är i en fin gulbrun färg! Se fler bilder och köp här.

Vit kappa med krage

23. Trendig kappa i gräddvit färg. Den är lång och har en stor urringad krage vilken är en solklar trend vintern 2020! Se fler bilder och köp här.

Lång svart kappa

24. Elegant lång kappa i svart mixat tyg. Vinterkappan har krage, fickor och knappar i fin design. Se fler bilder och köp här.

Glansig kappa i gråblå färg

25. Detta plagg får dig att se riktigt cool ut! Med sitt glåblåa glansiga tyg gör denna vinterkappan dig både varm ochh snygg! Se fler bilder och köp här.


Hur tvättar man en vinterkappa?

Hur din vinterkappa bör tvättas beror helt på vilket material den består av. En del går att tvätta i maskin medan kappor av ”finare” material så som ull och päls i regel oftast bör tas till kemtvätten. De allra flesta kappor har en lappa med tvätt-instruktionen, försök hitta den och följ anvisningarna.

Vilka skor ska jag ha till min vinterkappa?

I och med att man använder vinterkappan när det är kallt kan det praktiskt vara bra att matcha din vinterkappa till varmare skor så som kängor eller boots. Är du ute efter att kombinera vinterkappan riktigt snyggt passar den bra med stövlar, till exempel cowboy stövlar eller skinnstövlar.

Vad heter kappa på engelska?

Det engelska ordet för kappa är coat, vinterkappa heter winter coat.

Kan man ha en lång vinterkappa om man är kort?

Man kan absolut ha en lång vinterkappa även om man är kort. Ett tips kan dock vara att inte välja den allra längsta modellen och att kolla måtten på internet så du kan mäta hur lång den kommer bli på dig. Kappan kommer antagligen vara längre på dig än på modellen från hemsidans bild men bara för det behöver den inte se sämre ut på dig, den kanske till och med passar dig bättre!