Badmode set 2021 - bikini, baddräkter - färgglad, mönstrad, vit, svart, prickig, lyxig
Badkläder

Badmode inför sommartider 2021 – hitta snygga bikini set och baddräkter

När vi är mitt uppe i vinterhalvåret är det lätt att längta iväg till de varma månaderna då sol, strand och bad är vardag. För den som längtar lite extra mycket efter sommar eller solsemester listar vi de snyggaste badkläderna inför 2021!

Kan det bli bättre än att harmoniskt ligga i solstolen och läsa favoritboken? Eller att glatt plaska runt i havsvattnet med favoritpersonen? Svaret är ja, för med favoritbaddräkten kan alla sommarscenarion bli bättre! I denna artikel har vi listat badmode för dam inför det nya året, och det är inte svårt att hitta en favorit!

Innehållsförteckning

Bikinis

Ett mörkblått bikiniset i atletisk modell från Nike.

1. Ett mörkblått bikiniset i sportig modell från Nike. Bikinin är fodrad och har Nikes logotyp på båda delarna. Se fler bilder och köp här.

Färgglad bikini med paljettdesign från Hunkemöller.

2. Ett färgglatt bikiniset från Hunkemöller. Både toppen och trosan har en snygg paljettdesign på framsidan. Se fler bilder och köp här.

Ett mönstrat bikiniset från Hunkemöller.

3. Ett sött, mönstrat bikiniset från Hunkemöller. Bikinisetet är i turkos färg och har blommigt mönster. Se fler bilder och köp här.

Lila bikiniset från Missguided.

4. Ett bikiniset från Missguided i lila pastellnyans. Setet har söta volangdetaljer längs med alla kanter. Se fler bilder och köp här.

Ett mönstrat bikiniset från Missguided med hög midja.

5. Ett mönstrat bikiniset från Missguided med många detaljer. Toppen har ett dekorativt spänne där fram och en hög midja. Vid köp av detta bikinisetet medföljer även en matchande scrunchie som ger dig den snyggaste looken på stranden! Se fler bilder och köp här.

Ett vitt bikiniset från Hunkemöller.

6. Ett vitt bikiniset med triangelformad topp från Hunkemöller. Både toppen och trosan är täckta av vita, dekorativa paljetter. Se fler bilder och köp här.

Ett svart bikiniset från Dolce & Gabbana.

7. Ett svart bikiniset från Dolce & Gabbana med en trosa i high waist-modell som ger en vacker siluett. Bikinin har även en gulddetalj som passar perfekt att matcha med ett smycke! Se fler bilder och köp här.

Ett leopardmönstrat bikiniset från Hunkemöller.

8. Ett leopardmönstrat bikiniset från Hunkemöller. I setet ingår en bikinitopp med bygel och push up-effekt samt en bikinitrosa med hög midja. Se fler bilder och köp här.

Ett prickigt bikiniset från Hunkemöller.

9. Ett prickigt bikiniset i svart och vitt från Hunkemöller. Bikinin har runda, dekorativa skurningar och knytband i rygg och höfter. Se fler bilder och köp här.

Ett prickigt bikiniset från Dolce & Gabbana.

10. Detta prickiga bikiniset från Dolce & Gabbana utstrålar retrovibbar med dess halterneck-topp och högmidjade trosa. Se fler bilder och köp här.

Ett rött bikiniset från Hunkemöller.

11. Ett bikiniset i charmig, något glansig, röd färg från Hunkemöller. Bikinitoppen är formpressad med bygel och trosan är högmidjad. Se fler bilder och köp här.

Ett lyxigt bikiniset från Versace.

12. Ett lyxigt bikiniset från Versace med dekorativa band på toppen och i midjan. Setet är tillverkat i mjuk, stretchig kvalitét i Italien. Se fler bilder och köp här.

Ett svart bikiniset med dekorativa band från Hunkemöller.

13. Detta bikiniset från Hunkemöller har en svart formpressad bikinitopp med bygel och dekorativa band. Tillhörande toppen är en svart bikinitrosa i string. Se fler bilder och köp här.

Ett mörkrött bikiniset i crinklat material, från Missguided.

14. Ett bikiniset från Missguided i mörkröd färg och crinklat material. Överdelen är i off shoulder-modell och har en snygg knytdetalj där fram. Se fler bilder och köp här.

Ett vitt bikiniset från Net Sustain med dekorativa band.

15. Ett vitt bikiniset från Net Sustain med triangelformad bikinitopp och högmidjad trosa. Toppen har dekorativa band som går ner över magen. Se fler bilder och köp här.

Baddräkter

En mönstrad baddräkt från MinkPink.

16. En mönstrad baddräkt från MinkPink med högt skurna ben och dekorativ cutout med knut därfram. Baddräkten har även avtagbara axelband. Se fler bilder och köp här.

Leopardmönstrad baddräkt från ONLY.

17. En leopardmönstrad baddräkt från ONLY. Baddräkten är fodrad och tillverkad i mjukt, stretchigt material. Se fler bilder och köp här.

En zebramönstrad baddräkt från Ellesse.

18. En zebramönstrad baddräkt från Ellesse. Baddräkten har korsande axelband på ryggen och en rosa logotyp på brösten. Se fler bilder och köp här.

Svart baddräkt från Adidas Originals.

19. En svart, fodrad baddräkt från Adidas Originals med djup rygg och logotyp på fram- och baksida. Se fler bilder och köp här.

En vit baddräkt i one shoulder-modell från Missguided.

20. En vit baddräkt i one shoulder-modell från Missguided. Baddräkten har en högt skuren benöppning och brottarrygg. Se fler bilder och köp här.

En svart baddräkt i one shoulder-modell från Goddiva.

21. Denna svarta baddräkt från Goddiva är med dess one shoulder-modell både snygg och praktisk. Baddräkten kan nämligen knytas på flera olika sätt för att passa olika tillfällen. Se fler bilder och köp här.

En svart baddräkt från Levi's med logotyp på bröstet.

22. En svart baddräkt i klassisk modell från Levi’s. Baddräkten är tillverkat i mjukt och stretchigt material och har tryckknappar i grenen. Se fler bilder och köp här.

En färgglad baddräkt från Tommy Hilfiger.

23. En färgglad baddräkt från Tommy Hilfiger. Baddräkten har smala axelband, djup rygg och högt skurna benöppningar. Se fler bilder och köp här.

En grön, mönstrad baddräkt från DORINA.

24. En grön, mönstrad baddräkt från DORINA i off shoulder-modell med halterneck-knytning. Baddräkten är helfodrad och har lätt vadderad kupa. Se fler bilder och köp här.

Vit baddräkt från OAS med körsbärsmotiv.

25. En vit baddräkt från OAS i klassisk modell och djup rygg. Baddräkten har körsbärsmotiv och en volangkant i bak. Se fler bilder och köp här.

En beige, detaljerad baddräkt från NLY Beach.

26. Denna baddräkt från NLY Beach är i beige färg och har avtagbara resårband över höften för en söt och smickrande look! Se fler bilder och köp här.

En svart, mönstrad baddräkt från OAS.

27. En svart, mönstrad baddräkt från OAS. Baddräkten har smala axelband och öppen rygg med knytning. Se fler bilder och köp här.

En svart baddräkt från Faithfull the Brand.

28. En svart baddräkt från Faithfull the Brand. Baddräkten är i ovadderad modell med bygel och gjord av ribbat material. Se fler bilder och köp här.

En svart baddräkt från Calvin Klein.

29. En stilren svart baddräkt från Calvin Klein. Baddräkten är fodrad, har djup rygg och en dekorativ logotyp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Röd baddräkt i halterneck-modell från Chiara Forthi.

30. Denna röda baddräkt från Chiara Forthi är i halterneck-modell och har djup urringning med dekorativ logotyp framtill. Baddräkten knyts i midjan för det där lilla extra! Se fler bilder och köp här.


Vilka badkläder torkar snabbt?

Många badkläder är tillverkade i polamyid, vilket är ett tåligt fiber. I regel torkar badkläder gjorda i polamyid snabbt.