snygga bikinis 2020 - bikiniöverdelar, bikiniunderdelar
Badkläder

Snygga bikinis 2021 för alla smaker (Stor guide)!

Såhär i kyligt väder är det inte svårt att längta bort till en solsemester med värme och bad. I takt med att allt fler länder öppnar upp gränserna blir solsemestern inte heller så långt bort. I denna bikiniguide hittar du snygga bikinis, perfekta för årets solsemester!

När det kan vara mycket att tänka på vid resor i dessa tider ger vi dig ett problem mindre att tänka på. I vår stora bikiniguide för 2021 har vi samlat 40 bikinis i olika stilar, så att du kan slappna av i solstolen och rocka en snygg bikini i år!

Innehållsförteckning

Bikiniunderdelar

Ett svartprickigt bikiniset från Vero Moda.

1. Ett sött prickigt bikiniset från Vero Moda. Länken går till bikinitrosan, som är i tangamodell och har knytband i sidan. Se fler bilder och köp här.

Ett rött bikiniset från Missguided.

2. En färgstark röd helfodrad bikinitrosa skuren över höften. Trosan har även en matchande topp som ingår i bikinisetet från Missguided. Se fler bilder och köp här.

En gul bikinitrosa från NA-KD med ett vackert knytband.

3. Denna gula bikinitrosa från NA-KD har hög midja, volangdetaljer och ett vackert knytband. Se fler bilder och köp här.

En mörkblå bikinitrosa från Tommy Hilfiger.

4. En mörkblå bikinitrosa från Tommy Hilfiger, tillhörande ett bikiniset med matchande topp. Trosan är en brief och knyts i sidan. Se fler bilder och köp här.

En ljusrosa bikinitrosa från NLY.

5. Denna ljusrosa bikinitrosa från NLY är i låg modell och knyts i sidan. Den är även helfodrad och har dekorativa pärlor. Se fler bilder och köp här.

En svart bikinitrosa med rosédetaljer från Goddiva Resort.

6. En svart bikinitrosa med rosédetaljer från Goddiva Resort. Trosan knyts i sidan och kan bäras med en matchande topp från samma märke. Se fler bilder och köp här.

En plus sized mörkblå bikinitrosa i hög modell från Ellos Plus Collection.

7. En mörkblå hög bikinitrosa med dekorativa rynkningar därfram. Trosan finns i flera färger och mönster och är i plus size-modell från Ellos Plus Collection. Se fler bilder och köp här.

En svart bikinitrosa med hög midja och sömdetaljer, från NA-KD.

8. Denna svarta bikinitrosa från NA-KD har hög midja och snygga sömdetaljer. Se fler bilder och köp här.

En glansig bikinitrosa i stringmodell från Calvin Klein.

9. En färgstark glansig bikinitrosa i string, från Calvin Klein. Se fler bilder och köp här.

En hög ljusrosa bikinitrosa från Elsa & Rose Swimwear.

10. En hög ljusrosa bikinitrosa från Elsa & Rose Swimwear. Trosan är fodrad och har märkets logo på baksidan. Se fler bilder och köp här.

En brun bikinitrosa med tunna remmar och volanger, från NA-KD.

11. En brun bikinitrosa från NA-KD med ett elastiskt midjeband i form av tunna remmar på sidorna. Bikinin är triangelformad och har volangdetaljer. Se fler bilder och köp här.

En svart bikinitrosa från NA-KD med ett brett, smockat midjeband.

12. En svart bikinitrosa från NA-KD med ett brett, smockat midjeband. Trosan finns även i andra färger som pastellgul, senapsgul och vit. Se fler bilder och köp här.

En leopardmönstrad bikinitrosa från NA-KD med en knytbar dragsko på sidorna.

13. En fodrad leopardmönstrad bikinitrosa från NA-KD i triangeldesign och med knytbar dragsko på sidorna. Se fler bilder och köp här.

En svart bikinitrosa från DORINA med gulddetaljer på sidorna.

14. En svart bikinitrosa från DORINA i fodrad och stretchig kvalitet. Trosan har dekorativa guldkedjor i sidorna. Se fler bilder och köp här.

En hög pastellgrön bikinitrosa från NA-KD.

15. En högt skuren pastellgrön bikinitrosa från NA-KD i v-formad design. Trosan finns i en mängd andra färger. Se fler bilder och köp här.

En hög bikinitrosa med mönster från Chiara Forthi.

16. En hög bikinitrosa med unika mönster, från Chiara Forthi. Toppen är helfodrad, har ett dekorativt band på framsidan och skapar en feminin siluett. Se fler bilder och köp här.

Bikiniöverdelar

En vit triangelformad bikiniöverdel.

17. En vit unikt mönstrad bikiniöverdel från NA-KD. BH:n har även en matchande underdel. Se fler bilder och köp här.

En bikinitopp från Calvin Klein.

18. En triangelformad bikinitopp från Calvin Klein med tunna axelband som knyts i nacken samt ett spänne i bak. Toppen har även uttagbar vaddering i kuporna och matchande underdelar. Se fler bilder och köp här.

En vit bikinitopp från NLY i off shoulder-modell och med smockdetaljer.

19. En vit bikinitopp från NLY Beach. Toppen är i off shoulder-modell och har söta smockdetaljer samt uttagbar vaddering. Se fler bilder och köp här.

Ett randigt bikiniset i vitt och rött från Hunkemöller.

20. Ett randigt bikiniset i vitt och rött från Hunkemöller. Länken går till bikinitoppen som har smala axelband, lätt vadderade kupor och volanger nertill. Se fler bilder och köp här.

En vit bikinitopp i bandeaumodell från River Island.

21. En bikinitopp från River Island i bandeaumodell, med korta ärmar och ett broderat mönster. Se fler bilder och köp här.

En gul bikinitopp med volanger och knytning därfram.

22. En gul bikinitopp från NA-KD med söta volanger och dekorativ knytning därfram. Se fler bilder och köp här.

En grönrutig bikinitopp från MANGO.

23. En grönrutig bikinitopp från MANGO med dekorativa detaljer som en knytbar stängning på framsidan och en smockad rygg. Se fler bilder och köp här.

En svart bandeautopp från NA-KD.

24. En svart bandeautopp från NA-KD med ovadderade kupor och en inre silikonkant. Se fler bilder och köp här.

En vit bikinitopp från Tommy Hilfiger.

25. En snygg vit bikinitopp från Tommy Hilfiger i bandeaumodell och med halterneck-snörning över nacken. Till toppen finns en matchande trosa. Se fler bilder och köp här.

En svart one shoulder-bikinitopp från Trendyol.

26. En svart bikinitopp från Trendyol i one shoulder-modell och med en knytdetalj på framsidan. Toppen har avtagbar vaddering och stängs därbak. Se fler bilder och köp här.

En söt svart prickig bikinitopp från Trendyol.

27. En söt triangelformad bikinitopp från NA-KD med ett prickigt mönster i svart och vit, knytbar stängning i framsidan, avtagbar vaddering och volanger. Se fler bilder och köp här.

En svart trekantsbikini med banddetaljer, från Goddiva Resort.

28. Denna svarta bikinitopp från Goddiva Resort är i trekantsform och har knytning i nacken. Det speciella med toppen är dock de långa banddetaljerna som kan knytas på många olika snygga sätt! Se fler bilder och köp här.

En snygg mönstrad bikinitopp i halterneckmodell från Ellos Collection.

29. En snygg mönstrad bikinitopp i halterneck modell från Ellos Collection. Toppen har flera dekorativa volanger. Se fler bilder och köp här.

En söt rosa rutig bikinitopp från NA-KD.

30. En söt rutig bikinitopp i rosa från NA-KD. Toppen har avtagbar vaddering, justerbara axelremmar och är mjukt fodrad. Se fler bilder och köp här.

En vit bikinitopp från NA-KD i off shoulder-modell med snörning framtill.

31. En vit bikinitopp från NA-KD i en stretchig, smockad off shoulder-modell. Toppen har små söta volanger och snörning framtill. Se fler bilder och köp här.

En svart tankini från Ellos Collection.

32. För den som gillar lite längre bikinitoppar är denna tankini från Ellos Collection perfekt! Tankinin har formpressade kupor och dekorativa draperingar. Se fler bilder och köp här.

En blå bikinitopp från Calvin Klein.

33. Denna bikiniöverdel från Calvin Klein är triangelformad, har lätt, avtagbar vaddering samt dubbla knytband i nacken. Se fler bilder och köp här.

En mönstrad bikinitopp i plus size-modell från Ellos Plus Collection.

34. Denna mönstrade bikinitopp från Ellos Plus Collection har fodrade kupor, reglerbara axelband och en stöttande bygel. Toppen finns i flera olika mönster som alla är i plus size-modell. Se fler bilder och köp här.

En snygg bikinitopp med rosa spetsdetaljer från Elsa & Rose.

35. Denna svarta bikinitopp från Elsa & Rose Swimwear är i trekantsform och har snygga detaljer i rosa spets. Toppen knyts i nacke och rygg och har gulddetaljer på snörenas ändar. Se fler bilder och köp här.

En trekantsbikini med volangdetaljer från Beck Söndergaard.

36. En trekantstopp i svartvitt mönster från Beck Söndergaard. Toppen har dekorativa volangdetaljer och tunn uttagbar vaddering. Se fler bilder och köp här.

En svart bikinitopp i skuret mönster från Hunkemöller.

37. En svart bikinitopp i skuret mönster, från Hunkemöller. Toppen knyts i nacken och stängs därbak. Se fler bilder och köp här.

En sexig bikinitopp med spetsmönster, från Happy Holly.

38. Denna bikinitopp från Happy Holly är i halterneck-modell och har ett sexigt spetsmönster. Toppen har vadderade kupor och går att matcha med två bikinitrosor från samma märke. Se fler bilder och köp här.

En röd triangelformad bikinitopp från Hunkemöller.

39. En röd triangelformad bikinitopp från Hunkemöller. Toppen har en söt knytdetalj därbak. Se fler bilder och köp här.

En vit trekantsbikini med dekorativ spets, från Elsa & Rose Swimwear.

40. Denna vita bikinitopp från Elsa & Rose Swimwear är i triangelformad modell och har snygga spetsdetaljer på framsidan. Toppen har knytband med metalldetaljer i nacke och rygg. Se fler bilder och köp här.


Vilken bikinimodell passar min kropp?

Om man vill framhäva sin kropps egenskaper finns det flera guider på Internet som visar vilka bikinimodeller som passar olika kroppstyper. Det är dock viktigt att betona att var och en bestämmer själv vilka kläder och vilken bikini en vill ha på sig, det finns inget rätt eller fel.

Vilken bikini ska man ha om man är lite större?

Det finns bikinitoppar med byglar för de med större byst. I vår guide finns även ett par bikinis i plus size-modell.