Skor

Hunter stövlar dam och barn 2024 – Snygga låga och höga gummistövlar

Hunter är ett klassiskt och välkänt märke som tillverkar gummistövlar designade för att kunna användas i både terräng och stadsmiljö. Man kan säga att de är lika snygga som de är praktiska. Brittiska Hunter Original finns i tre höjder: Tall, short och chelsea, och i hundratals olika färger och modeller. Gemensamt för dem är att de är gjorda av naturgummi som är ett slitstarkt och naturligt utvunnet material. I den här artikeln har vi samlat 30 stycken Hunter stövlar för dam och barn 2024 så att du enkelt kan få tag på dem.

Innehållsförteckning

Dam tall

Glansiga svarta stövlar från Hunter.

1. Ett par glansiga Hunterstövlar i färgen svart med dra på-stil,rem med spänne och en svart Hunter-logga. Skorna har också en tjock sula. Se fler bilder och köp här.

Gröna långa huntersövlar med matt yta.

2. Dessa klassiska höga hunters kommer i en snygg, sportig, grön färg. Se fler bilder och köp här.

Röda Hunterstövlar i modellen Tall.

3. En röd variant av de klassiska Hunter stövlarna i modellen Tall. Se fler bilder och köp här.

Hunter stövlar i mörkblå färg med högt skaft.

4. De här stövlarna kommer i den klassiska modellen Original Tall, fast i en snygg mörkblå färg. Se fler bilder och köp här.

Hunter stövlar med glansig yta.

5. Dessa stövlar från Hunter har en glansig yta och har en skafthöjd på 39 cm. Se fler bilder och köp här.

Svarta glansiga Hunter stövlar Original Tall

6. Ett par stövlar från Hunter i en härlig glansig svart färg, i modellen Original Tall. Se fler bilder och köp här.

Svarta Hunter stövlar - Original Tall Wellington boots

7. Hunter Original Tall black – den mest klassiska Hunter stöveln i svart med långt skaft och spänne på sidan. Se fler bilder och köp här.

Dam short

Svarta Hunter gummistövlar i kort modell.

8. Snygga prisvärda svartaoch matta Hunter gummistövlar (dam) i kort modell. Spännen på sidorna. Se fler bilder och köp här.

Svarta korta Hunter stövlar med en skimrande finish.

9. Ett par korta stövlar från Hunter i en unik svart, skimrande finish. Se fler bilder och köp här.

Röda stövlar i modellen Original Short.

10. Dessa stövlar kommer i en röd färg och har en halvhög skaftlängd. Se fler bilder och köp här.

Glansiga, korta Hunter stövlar i svart.

11. Glansigt svarta stövlar med polyesterinsida för bästa komfort. Stövlarna har såklart det klassiska spännet och Hunter-märket upptill. Se fler bilder och köp här.

Dam chelsea

Stövlar i modellen Chelsea med kort skaft.

12. Hunter Chelsea boots med kort skaft och resårband på sidan. Stöveln har en matt yta och är i en mörkblå nyans. Se fler bilder och köp här.

Svarta Chelsea boots från Hunter.

13. De klassiska Hunter skorna fast i chelseamodell. Denna variant kommer i klassisk svart, som passar till allt. Se fler bilder och köp här.

Refined gloss quilted chelsea stövlar i färgen Kamel.

14. Lyxig stövel från Hunter med glossy finish och kviltad bakdel. Stövlarna har både resårband och spännen på sidorna. Se fler bilder och köp här.

Matt svarta korta skor från Hunter i chelseamodell.

15. Matt svarta stövlar från Hunter i kortare chelseamodell. Se fler bilder och köp här.

Leopardmönstrade chelsea stövlar i orange.

16. Unik leopardmönstrad chelsea stövletter i orange färg. Stöveln har resårband på sidan samt dragflik. Se fler bilder och köp här.

Hunter stövlar i modellen Original Refined med glansig svart färg.

17. Stövlar med en glansigt svart färg i modellen Original Refined med chelsea-design. Se fler bilder och köp här.

Chelsea-boots från hunter i mörkblått med märket på baksidan.

18. Chelsea-boots från hunter i mörkblått med märket på baksidan. Skorna är vattentäta i gummi. Se fler bilder och köp här.

Dam play boot short

Skimrande, vita stövlar med låg skaftlängd.

19. Hunterstövlar med kort skaftlängd och en subtil, skimrande pärlfinish. Stövlarna har dessutom en platt sula och vävd dragögla bak. Se fler bilder och köp här.

Svarta gummistövlar från Hunter med röda detaljer i kort modell

20. Ett par höga stövlar med röda detaljer, perfekt för en regnig dag. Skorna har en färgtonad logga och tålig gummisula. Se fler bilder och köp här.

Blåa glansiga Hunter stövlar - Original play boot Short

21. Klassiska Hunterstövlar men i en kortare modell. Dessa är i en underbar mörkblå färg med glansig yta. Se fler bilder och köp här.

Gummistövlar i play short wellington - vattentäta, röda stövlar för kvinnor.

22. De klassiska hunterstövlarna i modellen Play Short Wellington. Skorna kommer i färgerna röd. Se fler bilder och köp här.

Junior

Hunter gummistövlar i modellen Women Original Short.

23. Svarta matta gummistövlar från Hunter. Stövlarna är i en medelhög modell. Se fler bilder och köp här.

Hunter mörkblåa skor för barn.

24. Ett par klassiska boots från Hunters för barn. Dessa är mörkblåa och är perfekt för en dag med mycket lek. Se fler bilder och köp här.

Läckra röda gummistövlar för barn från hunters.

25. Läckra röda gummistövlar för barn från hunters. Skon har en matt yta och högt skaft som håller vattnet borta. Se fler bilder och köp här.

Vita Hunter stövlar i barnstorlek och modellen Chelsea.

26. Snygg vit/grå Hunter boot i modellen Chelsea och i barnstorlek. Stöveln har resårband på sidan och dragflik bak. Se fler bilder och köp här.

Korta hunter stövlar för barn med en glittrigt svart finish.

27. De här Hunter stövlarna är kortare med en skafthöjd på 14 cm och kommer i en svart glittrig färg. Se fler bilder och köp här.

Hög barnstövel i gul färg.

28. Hög barnstövel från Hunter i färgen gul med märke på framsidan. Matcha dessa med en söt gul regnkappa! Se fler bilder och köp här.

Rosa barnstövlar från Hunter.

29. Rosa chelsea barnstövel från Hunter. Stöveln har en enkel design som lätt går att ta på sig. Se fler bilder och köp här.

Gummistövlar Original Kids Little från Hunter.

30. En miniversion av den ikoniska Original Tall Boot från Hunter. Skorna är såklart vattentäta och står emot slitage – perfekt för lek i alla väder. Reflexdetaljer baktill. Se fler bilder och köp här.

Vanliga frågor om Hunter stövlar:

Hur sitter Hunter stövlar?

De flesta hemsidor och affärer rekommenderar att köpa de klassiska modellerna i din normala storlek. Nyare modeller kan dock variera i storlek.

Vilka Hunter stövlar är snyggast?

Hunter stövlar finns generellt sett i tre olika skafthöjder: Tall, short och chelsea. Överväg både funktion och utseende när du väljer vilken höjd på dina Hunter gummistövlar du vill ha. En högre Hunter original stövel är förstås bättre på att hålla ute vatten och vind, men en kortare stövel är lättare att promenera omkring med inne i stan. Även färgen på stöveln kan ge olika intryck. Det finns dock inga regler för vilka stövlar du “får” ha eller inte, utan allt handlar om personlig smak. Är du osäker så besök en affär och pröva olika gummistövlar för att se vad som passar dig bäst, så kan du sedan beställa den exakta modell du vill ha online.

Vilka storlekar finns Hunter Original att köpa i?

Hunter Women’s Original Tall Boots och Short Boots finns att köpa i storlekarna 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 och 47. Vissa butiker erbjuder till och med fri frakt och rabattkoder.

Hur rengör man Hunter stövlar?

Rengör stövlarna med en fuktig trasa vid behov. Eftersom Hunter stövlar är gjorda av äkta naturgummi bör de dessutom skötas om med skoputs för gummi så att de inte torkar ut och spricker.

Vilka affärer säljer Hunter gummistövlar?

Hunter boots och skor kan du hitta på Stadium Outlet, Outnorth och Åhléns. Du kan också köpa dem på många sidor online. Klicka på länkarna under bilderna för att komma till sidorna.

4.7/5 - (3 votes)

LÄS OCKSÅ:
Skomode vår 2024 (dam) – 30 skor för varje stil!
Snygga vårskor för dam 2024 – de 31 bästa skorna i vår!
Sandaler: Den perfekta skon för sommar 2024 (dam)!