Skor

Hunter stövlar dam 2020 – Rea på snygga låga och höga modeller

Hunter är ett klassiskt och välkänt märke som tillverkar gummistövlar designade för att kunna användas i både terräng och stadsmiljö. Man kan säga att de är lika snygga som de är praktiska. Brittiska Hunter Original finns i tre höjder: Tall, short och chelsea, och i hundratals olika färger och modeller. Gemensamt för dem är att de är gjorda av naturgummi som är ett slitstarkt och naturligt utvunnet material. I den här artikeln har vi samlat 30 stycken Hunter stövlar för dam och barn så att du enkelt kan få tag på dem.

Höga Hunter gummistövlar dam

Hög svart matte stövel med spänne.

1. Hunter Original Tall black – den mest klassiska Hunter stöveln i svart med långt skaft och spänne på sidan. Klicka här för att se fler bilder och köpa den.

Kamouflagefärgad hög stövel med spänne.

2. Kamouflagemönstrade Hunter gummistövlar för dam i modellen tall, med en skafthöjd på 38 cm. Du kan köpa dem här.

Hög svart glansig stövel med spänne.

3. Svarta Hunter Women’s Original Tall Black gummistövlar med glansig yta. Skafthöjden är 36 cm i storlek 37, ett bra alternativ för den som är petite. Se fler bilder här.

Höga gula stövlar med spänne.

4. Snygga prisvärda gula Hunter gummistövlar (dam) i klassisk hög modell. Spännen på sidorna och märket. Klicka här för att köpa dem.

Hög vit stövel med spänne.

5. Fina Hunter Womens original gummistövlar i modellen tall med spänne på sidan. Det klassiska märket fram är i denna design mer diskret. Se fler bilder här.

Hög blå stövel med spänne.

6. Blå eller lila Hunter gummistövlar i modellen tall med spänne på sidan. Stöveln har en matte finish. Du hittar den här.

Röd och brun hög stövel med spänne.

7. Color block Hunter gummistövlar i brunt och rött. Stöveln är i modellen tall och har spänne på sidan. Finns att köpa här.

Glansig blå hög stövel med spänne.

8. Höga Hunter boots med glansig yta och spännen på sidorna. Klicka här för att se fler bilder.

Låga Hunter Boots dam

Gula glansiga stövlar med spännen i modellen short.

9. Glansiga gula Hunter gummistövlar med halvhög skaftlängd. Stövlarna har spännen på sidorna och det klassiska märket fram. De finns att köpa här.

Svarta medelhöga stövlar med spännen.

10. Klassiska svarta Hunter Original gummistövlar i svart med matte yta. Stövlarna har spännen på sidorna och går att köpa här.

Glansig svart medelhög stövel med två spännen.

11. Moderna black Hunter Original Refined gummistövlar i modellen short med glansig yta. Stövlarna har spännen på sidorna och bak. Köp till bästa pris hos Spartoo.

Kviltad brun medelhög stövel med spänne.

12. Bruna Hunter boots i modellen short med kviltat skaft och spänne bak. Stövlarna har en glansig finish. Se fler bilder och köp på rea genom att klicka här.

Fodrade svarta medelhöga stövlar med spännen.

13. Varmt fodrade black Hunter boots i svart med spännen på sidorna. Stövlarna har en mönstrad finish. Det går att köpa dem här.

Blå medelhöga stövlar med spänne.

14. Ljusblå Hunter stövlar med kortare skaft och spännen på sidorna. Klicka här för att komma till stövlarna.

Hunter stövlar för dam i chelsea modell (korta)

Gula chelsea stövel med resårband och dragflik.

15. Gula Hunter gummistövlar med matte finish i modellen chelsea. Stöveln har resårband på sidorna. De finns att köpa här.

Blå chelsea stövel med resårband och dragflik.

16. Hunter chelsea boots med kort skaft och resårband på sidan. Stöveln har en matt yta. Klicka här för att se fler bilder.

Svart chelsea stövel med resårband.

17. Snygg svart eller black chelsea stövel från Hunter med resårband på sidan. På dessa Hunter Original Short sitter varumärket bak på stöveln. Stövlarna finns att köpa här.

Svarta korta stövlar med platå.

18. Svarta Hunter original short med kort skaft och platå. Dessa Hunter womens original chelsea boots har röda detaljer, ytan är matte. Läs mer och köp här.

Vita korta stövlar med platå.

19. Stilrena White Hunter stövlar med platå. Dessa stövlar har också röda accessoarer. Se fler bilder och köp här.

Kviltad röd kort stövel med spänne.

20. Lyxig stövel från Hunter med glossy finish och kviltad bakdel. Stövlarna har både resårband och spännen på sidorna. Klicka här för att köpa dem.

Chelsea gröna stövlar med resårband.

21. Gröna Hunter boots i modellen chelsea med resårband på sidorna samt dragflick bak. Längst fram finns Hunter märket. Stövlarna finns att köpa här.

Leopardmönstrad chelsea brun stövel med resårband.

22. Unik leopardmönstrad chelsea stövletter i orange. Stöveln har resårband på sidan samt dragflik. Se fler bilder här.

Vit glansig chelsea stövel med resårband.

23. Snygg vit / grå Hunter boot i modellen chelsea. Stöveln har resårband på sidan och dragflik bak. Köp dem på rea här.

Hunter stövlar barn

Rosa chelsea barnstövel med resårband.

24. Rosa chelsea barnstövel från Hunter. Stöveln har två dragflikar samt resårband i sidan. Finns att köpa här i storlekarna 30.5 till 37.

Hög rosa barnstövel.

25. Hunter barnstövel i rosa med högt skaft och märke fram. Finns här i storlek 21 till 30.5.

Hög grön barnstövel.

26. Hög barnstövel från Hunter i green med märke på framsidan. Finns att köpa här.

Hög röd barnstövel.

27. Röda Hunter Boots i barnstorlek. Stöveln har ett högt skaft och märke på framsidan. Köp på rea här.

Glittrig svart barnstövel med spänne.

28. Hunter Original Kids Gloss Rain Boots. Glittriga black original tall gloss boots från Hunter i barnstorlekar. Stöveln har ett högt skaft och spänne på sidan, samt märke fram. Klicka här för att se fler bilder.

Mönstrad svart och blå barnstövel.

29. Black ’n’ blue barnstövel från Hunter med färgglatt roligt mönster. Den finns att köpa om du klickar här.

Hög rosa barnstövel med spänne.

30. Hög rosa Hunter boot i barnstorlekar. Stöveln har en klassisk form med spänne på sidan. Du hittar den här.

Vanliga frågor om Hunter stövlar:

Hur sitter Hunter stövlar?

De flesta hemsidor och affärer rekommenderar att köpa de klassiska modellerna i din normala storlek. Nyare modeller kan dock variera i storlek.

Vilka Hunter stövlar är snyggast?

Hunter stövlar finns generellt sett i tre olika skafthöjder: Tall, short och chelsea. Överväg både funktion och utseende när du väljer vilken höjd på dina Hunter gummistövlar du vill ha. En högre Hunter original stövel är förstås bättre på att hålla ute vatten och vind, men en kortare stövel är lättare att promenera omkring med inne i stan. Även färgen på stöveln kan ge olika intryck. Det finns dock inga regler för vilka stövlar du ”får” ha eller inte, utan allt handlar om personlig smak. Är du osäker så besök en affär och pröva olika gummistövlar för att se vad som passar dig bäst, så kan du sedan beställa den exakta modell du vill ha online.

Hur rengör man Hunter stövlar?

Rengör stövlarna med en fuktig trasa vid behov. Eftersom Hunter stövlar är gjorda av äkta naturgummi bör de dessutom skötas om med skoputs för gummi så att de inte torkar ut och spricker.

Vilka affärer säljer Hunter gummistövlar?

Hunter boots och skor kan du hitta på Stadium Outlet, Outnorth och Åhléns. Du kan också köpa dem på många sidor online. Klicka på länkarna under bilderna för att komma till sidorna.

Vilka storlekar finns Hunter Original att köpa i?

Hunter Women’s Original Tall Boots och Short Boots finns att köpa från 399 kr i storlekarna 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 och 47. Vissa butiker erbjuder till och med fri frakt och rabattkoder.