Kvinna med penny loafers
Skor

Loafers dam: hos oss hittar du de trendigaste designerna 2024

Penny loafers och loafers i allmänhet är riktigt inne just nu. En plan sko med snygga detaljer där ett par coola tillhörande strumpor kan vara pricken över i:et. Vi har sett loafers i många format och i år är en chunky penny loafers extra trendig.

Nedanför har vi på Alissa listat 26 stycken riktigt läckra loafers, alla med olika design. Du hittar bland annat klassiska penny loafers, de med grövre sulor och de utan häl.

Innehållsförteckning

Klassiska penny loafers

Penny loafer i svart med helgjuten sula

1. Här är en penny loafer med en medelhög sula som är helgjuden. Den är i svart äkta skinn och har en semiglansig yta. Se fler bilder och köp här.

Loafer i brunt med svart sula från vagabond.

2. En mycket trendig loafer från märket Vagabond. Skon är i brunt och har en svart sula. Utsidan är i skinn och sulan är robust. En riktigt bekväm sko! Se fler bilder och köp här.

Svarta loafers från GANNI med fyrkantig klack och strass

3. Snygg loafer från GANNI med fyrkantig klack och strass fram. Tån är rund och skon har en klassisk söm som går runt hela skon. Materialet är äkta skinn! Se fler bilder och köp här.

Penny loafer i svart skinn med klassisk design

4. Här har vi en klassisk penny loafer i svart skinn med en normalhög sula. Skon är från vagabond och har en spetsig tå Se fler bilder och köp här.

Penny loafer i beige skinn med svart helgjuten sula

5. En beige penny loafer med svart helgjuten sula. Materialet är skinn och ytan är semiglansig. Se fler bilder och köp här.

Penny loafer i svart med glasig yta och fransdetalj fram.

6. Glansig penny loafer i skinn med fransdetalj fram. Sulan är helgjuten vilket ger den en högre känsla. Se fler bilder och köp här.

Loafer i brunt skinn med en klassisk design och platåsula

7. Loafer i brunt skinn med svart platåsula. Skon har dekorativa och moderna sömmar. Se fler bilder och köp här.

Svarta loafers i chunky modell med många fina detaljer.

8. En chunky loafer med många fina detaljer såsom fransar fram och detaljerade sömmar. Skon finns även i vitt! Se fler bilder och köp här.

Lyxiga penny loafers i läder med normalhög sula och vita sömmar

9. En klassisk och lyxig loafer från ATP atelier med vita snygga sömmar längst fram. En sko som passar till alla tillfällen och kläder! Se fler bilder och köp här.

Stilrena loafers

Chunky loafer utan pennydetalj i svart

10. Loafer i snyggt skinnmaterial med en chunky design. Skon har enkla detaljer och en stilren framsida. En riktigt lätt-matchad sko! Se fler bilder och köp här.

Stilrena loafers i beige mocka.

11. Med dessa kan du vara riktigt classy utan att spendera allt för mycket pengar. Här är en lätt loafer i beige mocka med stilren design. Se fler bilder och köp här.

Lätt loafer i svart med guldigt spänne fram

12. En loafer med en lätt design som piffas till med det guldiga spännet i fram. Skon är i mjukt läder och har en höjd på 1,5 cm. Se fler bilder och köp här.

Chunky penny loafers i svart semimatt design.

13. Chunky penny loafers i en svart semimatt design. Skon har enkla detaljer och finns även i svart mocka. Se fler bilder och köp här.

Loafer från vagabond i svart med fyrkantig tå

14. Vagabondskor levererar alltid med lyxig, stilren design till ett överkomligt pris. Här är en svart sko med semimatt yta och fyrkantig tå. Sulan ger dig en längdökning på 4,5 cm. Se fler bilder och köp här.

Penny loafer i brunt läder med svart sula och fyrkantig tå

15. Trendig penny loafer i brunt läder med svart sula och fyrkantig tå. En riktigt lyxig design från Vagabond. Se fler bilder och köp här.

Loafers med kejda fram

Chunky loafer med grov sula och guldig kedja.

16. En stor sko som lätt kan piffa upp en outfit! Denna loafer har en grov sula och en guldig kedja på ovansidan. Stilen ger oss en riktigt old-school-känsla. Se fler bilder och köp här.

Klassiska billiga loafers i svart med en svart kedja framtill.

17. En klassisk och prisvärd loafer med en snygg svart kedja framtill. Skon är gjord i veganska material och är från märket XIT. Finns även i ljusbeige! Se fler bilder och köp här.

Loafers med grov sula

Ljus penny loafer med grov tvådelad sula

18. Här en en penny loafer i mocka och lägre prisklass. Färgen är ljusbeige och sulan är grov samt tvådelad. Se fler bilder och köp här.

Bikerinspirerad lofer med grov sula och höjd på 5,5 cm

19. Loafer med bikerinspiration och grov sula på 5,5 cm. Se fler bilder och köp här.

Loafer med grov sula och glansig yta i svart.

20. En prisvärd loafer med grov sula och glansig svart yta. Skon är i läder och har en snygg randsöm kring sulan. Se fler bilder och köp här.

Loafer i läder med hög sula från ATP atelier.

21. Här är en riktig statementsko från det populära märket ATP atelier. Skon har en klassisk penny loafer design men också en hög platåsula. Se fler bilder och köp här.

Loafer från steve maden i svart läder med grov sula

22. Loafer från Steve Maden med rund tå, semimatt läder och grov sula. Denna design är riktigt trendig och snygg med ett par coola strumpor. Se fler bilder och köp här.

Loafers med öppen häl

Kombinerad loafer och sandal med hälrem i svart läder

23. Denna sko är en kombination mellan sandal, toffla, och loafer. Perfekt för den som har svårt att bestämma sig! Dessutom är den riktigt trendig med justerbar rem bak och rundad tå. Se fler bilder och köp här.

Loafer med öppen häl och metallspänne fram.

24. En stilig loafer med rundad tå och öppen häl. Framtill finns ett snyggt guldigt spänne med en diskret logga för märket Isabel Bernard. Skon är i läder! Se fler bilder och köp här.

Kombinerad loafer och toffla i svart skinn med grov sula

25. Med den här skon får du två-i-ett. Designen liknar både en loafer och en trendig toffla. Sulan är grov och materialet är veganskt. Kolla in det riktigt bra priset! Se fler bilder och köp här.

Fräsha slip-in loafers i svart läder

26. En trendig slip-in-sko i svart läder. Denna passar snyggt tillsammans med ett par slitna jeans, stor tröja och somriga smycken. Se fler bilder och köp här.

Vad är loafers?

Loafers är låga skor, ofta gjorda i skinn/mocka, utan snörning. Det är en så kallad “slip on”-sko. En loafer har dessutom alltid en söm just över tårna som går en bit bak.

Vad är penny loafers?

Penny loafers har signifikant en tvärgående rem med öppning i mitten på ovansidan av skon. Det är själva “penny”-detaljen. Den heter så för att studenter med skon förr i tiden hade en lyckoslant glömt där under.

4.7/5 - (12 votes)

LÄS OCKSÅ:
Skomode vår 2024 (dam) – 30 skor för varje stil!
Snygga vårskor för dam 2024 – de 31 bästa skorna i vår!
Sandaler: Den perfekta skon för sommar 2024 (dam)!