kvinna som blåser glitter i klänning
Julkläder Klänningar

35 snygga nyårsklänningar 2024 i olika prisklasser

Om några månader slutar år 2024 och det är dags att skåla in år 2023. Vad är inte en bättre start på det nya året än att känna sig fräsch och fin, med rätt klänning lyckas du lätt med det!

Att hitta en bra nyårsklänning är inte alltid det lättaste, speciellt om man ska på en riktigt festlig tillställning, vilket nyårsfester ofta är. Vi på Alissa listar därför trendiga nyårsklänningar vilket gör det lätt för dig att välja. Scrolla bland alla klänningarna eller klicka på en kategori av någon klänningstyp som passar just dig. Trendigt för nyåret 2024 är glitter, paljetter, svarta klänningar med mera. Allt hittar du här nedan!

Innehållsförteckning

Nyårsklänningar med paljetter

Nyårsklänning i färgen champagne med paljetter

1. Elegant v-ringad nyårsklänning med paljetter i den graciösa färgen champange. Se fler bilder och köp här.

silvrig paljettklänning nyår 2020

2. Ursnygg paljettklänning perfekt för den lite finare nyårsfesten. Klänningen är lång och har öppen rygg. Se fler bilder och köp här.

Svart paljettklänning nyår 2020 med stora paljetter

3. En lång svart klänning med stora plajetter. Klänningen har en Halterneckmodell och slits i båda sidor! Se fler bilder och köp här.

Svart paljettklänning nyår 2020

4. En mystisk svart paljettklänning som garanterat passar på nyårfesten. Klänningen har en kjoldel i omlott för snygg passform! Se fler bilder och köp här.

Vit nyårsklänning med paljetter

5. Vacker vit nyårsklänning som glänser av paljetter. Klänningen har snygga trekvartsärmar! Se fler bilder och köp här.

Glittriga nyårsklänningar

Rosa medellång nyårsklänning 2020 glitter

6. Klänningen är ljusrosa och glittrig. Med fin volang nedtill blir klänningen fin och passande till fest! Se fler bilder och köp här.

Lång nyårsklänning i mint-grön färg med paljetter

7. Kortärmad lång klänning med glitter. En riktigt underbar nyårsklänning i magisk mintgrön färg med paljetter. Se fler bilder och köp här.

Randigt glittrig nyårsklänning grå

8. En unik nyårsklänning som är randigt glittrig i grått tyg. Klänningen har tjusiga långa och breda ärmar. Se fler bilder och köp här.

Svart medellång nyårsklänning med glittriga ränder

9. Denna snygga svarta nyårsklänningen har glitter i coola ränder längs hela klänningen. Den har en figurnära passform som gör den festlig! Se fler bilder och köp här.

Skimmrande lång nyårsklänning

10. Denna klänning är både vacker och skön. Tyget är stretchigt vilket gör att den lägger sig fint på kroppen. Nyårsklänningen är lyxigt lång och skimmrar ända ner till fötterna. Se fler bilder och köp här.

Eleganta nyårsklänningar

Lång nyårsklänning i glittrande sammet

11. En magisk nyårsklänning i mörkblått glittrigt sammetstyg. Klänningen är lång och minst sagt elegant. Se fler bilder och köp här.

Svart lång klänning med bar axel

12. Otroligt elegant nyårsklänning med bar axel! Klänningen är svart och har vacker slits vid ena benet. Se fler bilder och köp här.

Lång svart nyårsklänning med paljetter i mönster

13. Om du är ute efter en ståtlig nyårsklänning är den här rätt val! Klänningen är lång med litet släp, den är utsmyckad med paljetter i mönster av fyrverkerier! Se fler bilder och köp här.

Nyårsklänning mörkblå i material av sammet

14. En läcker nyårsklänning i den mörkaste blåa färgen. Klänningen är i sammetsmaterial med stretchigt tyg för bra passform. den finns även i svart och röd färg! Se fler bilder och köp här.

lång nyårsklänning i rosa satin

15. Elegant nyårsklänning i ljusrosa satin. Klänningen är figurnära med går ut lite nertill. Se fler bilder och köp här.

Ljuslila nyårsklänning i skinande material

16. Superfin nyårsklänning i lila skimrande tyg. Klänningen är lång med ett trendigt snitt kring midjepartiet. Se fler bilder och köp här.

Korta nyårsklänningar

Svart kortare klänning i spets

17. Cool klänning i med svart spets med rundad hals och krage. Se fler bilder och köp här.

skimmrande svart klänning med balongärmar

18. Cool och snygg klänning i skimmrande svart material. Klänningen har långa ärmar i puffig form. Se fler bilder och köp här.

Kort nyårsklänning 2020 svart

19. En ursnygg svart nyårsklänning med waterfall-urringning. Den är taight med justerbara axelband. Se fler bilder och köp här.

Svart kort klänning i linne-mix

20. Stilren kort klänning i lyxig linnemix. Klänningen är svart och kombineras lätt med stövlar och handväska för perfekt nyårsoutfit! Se fler bilder och köp här.

Långa nyårsklänningar

Skimmrande mörkgrön klänning 2020

21. Skimmrande mörkgrön nyårsklänning som slutar vid vaderna. Klänningen har en snygg och trendig urringning. Se fler bilder och köp här.

Satinklänning ljusbrun nyår

22. Den här klänningen är ett samarbete mellan coola Nicole Falciani och bubbleroom. Nyårsklänningen är elegant i ljusbrun satin med öppen rygg. Se fler bilder och köp här.

Brun lång klänning i leopardmönster

23. Cool brun nyårsklänning i leopardmönster. Klänningens ärmar är långa och trendigt puffiga! Se fler bilder och köp här.

Ljusblå klänning i skinande material

24. En enastående nyårsklänning i skinande material från japan. Klänningen är lång och i en fräsch ljust blå färg! Se fler bilder och köp här.

Billiga nyårsklänningar

Svart glittrig nyårsklänning

25. Svart nyårsklänning med paljetter. Klänningens axelband är tunna Se fler bilder och köp här.

Blå omlottenklänning 2020

26. Fin omlottenklänning i mörkblått tyg. Klänningen är medellång och känns lyxig samtidigt som den är billig på prislappen! Se fler bilder och köp här.

Röd glansig nyårsklänning 2020

27. En karismatisk röd klänning i medellång modell. Klänningen kommer få dig att glänsa i sitt vinylmaterial. Se fler bilder och köp här.

Svart nyårsklänning i läder 2020

28. Megasnygg klänning i svart läderimmitation. Klänningen har en snygg slits vid vänster ben. Se fler bilder och köp här.

Svarta nyårsklänningar

en taight svart klänning med puffiga länga ärmar

29. Denna nyårsklänningen är svart och taight, vad som gör den så snygg och speciell är klänningens puffiga ärmar! Se fler bilder och köp här.

Svart nyårsklänning med puffärm

30. Nyårsklänning med trendiga långa puffärmar. Klänningen är medellång och svart. Se fler bilder och köp här.

Svart volangklänning puffärm

31. En vacker svart volangklänning som når till knäna. Klänningen går in till midjan vilket ger bäraren fin figur! Se fler bilder och köp här.

Nyårsklänningar Plus Size

svart nyårsklänning plus size

32. Vacker nyårsklänning i plus size. Klänningen är svart och glittrig med långa ärmar i genomskinligt skimmrande tyg. Se fler bilder och köp här.

Plus size 2020 nyårsklänning glitter

33. Medellång ursnygg klänning i större storlek som glittrar av paljetter. Klänningen är långärmad och har volangade ärmar. Se fler bilder och köp här.

Större nyårsklänning i två lager

34. Denna nyårsklänning i större modell är fin och unik med sina två lager. Klänningen är i en magisk mörkblå färg. Se fler bilder och köp här.

🎆 Måste min nyårsklänning vara glittrig?

Din nyårsklänning behöver inte vara glittrig. Det är klassiskt att ha en glittrig klänning på nyår då det matchar fyrverkerierna men verkligen inget måste!

🎆 Hur mycket kostar en nyårsklänning?

Det finns olika typer av prisklasser på nyårsklänningar. Då nyårsfester ofta är lite lyxigare än vanliga fester är nyårsklänningarna ofta lite dyrare än vanliga klänningar. I genomsnitt kostar en nyårsklänning runt 700 kronor, men det går att hitta både billigare och dyrare.

LÄS OCKSÅ:
14 bokstavshalsband i guld – från billigare varianter till ren lyx

4.8/5 - (23 votes)

LÄS OCKSÅ:
Jultröjor: 30 fina (och roliga) tröjor till julafton 2024
Ida Sjöstedt bröllopsklänningar 2021 – De vackraste modellerna
Känn julandan med 2023:s hetaste julklänningar för dam!