snygga solglasögon dam 2021 - cateye, billiga, runda, pilot, bruna, oversized, märkessolglasögon
Glasögon Sommarkläder

Snygga solglasögon för 2024 (dam) – trendiga och till riktigt bra priser!

Solglasögon är både en trendig och funktionell accessoar. Vissa har solbrillor bara för att göra en outfit extra fin medan andra använder dem för att skydda ögonen mot solens starka ljus. Vad du än ska använda dina solglasögon till är det viktigt att hitta vilket par som passar just dig och din stil. I sektionerna nedan länkar Alissa de snyggaste modellerna av solglasögon för dam och år 2024!

Vad som är extra trendigt just nu är solglasögon i modellerna oversized, cateye och pilot. Ta en titt nedan – vi har valt ut flera snygga exemplar i varje kategori. Det finns varianter i flera olika prisklasser!

Innehållsförteckning

Märkessolglasögon

Svarta solglasögon för dam i cateye-modell

1. Stilrena svarta solglasögon. Du kan välja mellan att få dem som polariserade, enkelslipade eller progressiva solglasögon, och i köpet ingår både båge, glas med antirep- och antireflex-behandlingar, samt tunnare glas vid större synfel. Lätta att matcha! Se fler bilder och köp här.

Stora bruna fyrkantiga solglasögon för dam 2021

2. Trendigt oversized solglasögon från Chimi Eyewear i brunaktig färg. Dessa solglasögon har en fyrkantig snygg modell! Se fler bilder och köp här.

Runda solglasögon med brunt glas för dam

3. Sjukt coola runda solglasögon med brunt glas i nätt modell. Se fler bilder och köp här.

Oversized fyrkantiga solglasögon för dam

4. Trendiga solglasögon i fyrkantig, oversized modell. Brillornas modell är snygg och nutida! Se fler bilder och köp här.

Runda solglasögon för dam 2021

5. Klassiska runda solbrillor. I dessa solglasögonen ser du lätt ut som en trendig kändis! Se fler bilder och köp här.

Ljusrosa solglasögon från Michael Kors

6. Glamourösa solglasögon från Michael Kors. De har stora fyrkantiga linser och en glänsande metallram. Lätta att stylea till en somrig outfit, gärna med ljusa och lätta färger. Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga solglasögon från Chimi eyewere i grönt.

7. Dessa Chimi Eyewere solglasögonen i modell 04 Green är enkla och snygga, precis vad man behöver! Se fler bilder och köp här.

Bruna solglasögon för dam från Chimi Eyewear

8. Chimi Eyewear’s klassiska modell 10 i den populära färgen Tortoise. Dessa solglasögon är lätt oversized och har en fyrkantig design. Se fler bilder och köp här.

Pilotglasögon från Ray-Ban

9. De ikoniska pilotglasögonen från Ray-Ban som vi aldrig tröttnar på, men med en tvist för 2022 i form av en trendig guldfärg. Passar perfekt till sommaren 2022! Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga solglasögon

Svarta smala fyrkantiga solglasögon för dam.

10. Solglasögon med en lyxig trendig stil i en svart smal fyrkantig modell. Med dessa är du redo för fashionweek. Ett måste i garderoben för den modeintresserade! Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga solglasögon i brunt med plastbåge.

11. Dessa solglasögon verkar aldrig gå ur tiden. Med sina plastbågar i fyrkantig brun design snyggar dom till vardagen på ett lagom sätt. Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga statement solglasögon med orange lins.

12. Coola och fyrkantiga solglasögon med svarta bågar och brun/orange lins. Snygga för att styla outfits! Se fler bilder och köp här.

Varma bruna solglasögon i unisex fyrkantig modell.

13. Snygga varmt bruna bågar som har brunt glas. Solglasögon, som dessa, som alltid funkar är ett säkert val. Se fler bilder och köp här.

Cateye-solglasögon

Svarta återvunna cat eye solglasögon med vass fyrkantig båge

14. Riktigt coola cateye-solglasögon i svart färg som är gjorda i delvis återvunna material. Solbrillorna får dig lätt att se både snygg och tuff ut! Se fler bilder och köp här.

Svarta solglasögon med cateye och plastbåge.

15. Fräsha solglasögon för en billig peng i svart med cateye. Bågen är i plast och linsen är i svart. Se fler bilder och köp här.

Solglasögon med tjock plastbåge i beiget.

16. Ett par snygga cateye- solglasögon med tjock båge. Vackert beigetonad båge och brun lins. Se fler bilder och köp här.

Svarta solglasögon med plastbåge och cateye.

17. Ett par coola solglasögoni svart med plastbåge och cateye. Dessutom har linsen UV-skydd och glasögonen är i certifierat hållbart material. Se fler bilder och köp här.

Oversized solglasögon

Stora svarta soglasögon med plastbåge.

18. Det här är ett stora solglasögon med en tunnare plastbåge. Vi på Alissa diggar brillorna och hade gärna haft ett par i väskan! Se fler bilder och köp här.

Oversized mönstrade solglasögon för dam 2021

19. Häftiga oversized solglasögon i ett unikt mönster, från Stockh lm Studio. Skyddande fodral och microfiberduk ingår. Se fler bilder och köp här.

Triangelformade solglasögon med vass form 2021

20. Supersnygga solglasögon i en vass, triangelformad modell. De har uv-skydd och kommer i ett vackert brunt mönster. Se fler bilder och köp här.

Fyrkantiga svarta solglasögon för dam

21. Fina fyrkantiga solglasögon med snyggt breda bågar. Brillorna finns i svart färg. Se fler bilder och köp här.

Statement solglasögon i svart för dam 2021

22. Dessa är något för dig som letar efter solglasögon för riktigt häftiga outfits som slår på instagram. Tillverkade i återvunnen plast, det är något viktigt trendigt 2022! Se fler bilder och köp här.

Retro oversized solglasögon 2022.

23. Oversized solglasögon i en retro stil som passar riktigt bra till soliga dagar 2022. De har en rund men något flerkantig form med melerade plastbågar i brunt. Se fler bilder och köp här.

Pilotsolglasögon

fyrkantiga solglasögon med guldig metallbåge och svart lins.

24. Sjukt trendiga fyrkantiga solglasögon i pilotstil med guldig metallbåge. Riktigt prisvärda! Se fler bilder och köp här.

Solglasögon i unik pilotmodell för dam 2022.

25. Solglasögon i unik pilotmodell. Brillorna finns i både svart och brunt, båda med guldig metallbåge. Se fler bilder och köp här.

Färgglada solglasögon med silver bågar

26. Underbart färgglada solglasögon som ger din outfit det lilla extra i sommar. De har en kantig form och kommer i silverfärg och blå. Se fler bilder och köp här.

Trendiga solglasögon med ljusbrun lins, 2022.

27. Nätta plastbågar med lins i ljusbrun/orange färg med UV- skyddande glas. Brillorna har en trendig modell som tar en tillbaka till 80-talet! Se fler bilder och köp här.

Pilotglasögon för dam

28. Klassiska pilotglasögon med svart glas. De här solglasögonen får varje outfit att se coolare ut! Se fler bilder och köp här.

Runda solglasögon

Runda solglasögon i guldig metallbåge med grå lins.

29. Otroligt lyxiga men billiga solglasögon i guldigt/grått. Brillorna finns även med mörkare grön lins. Se fler bilder och köp här.

Ovala cateye-solglasögon i brunt.

30. Färsha, coola solglasögon i brun oval cateye-modell. Så himla fina till lätta sommaroutfits, en riktig favorit för 2022. Se fler bilder och köp här.

Ovala solglasögon med silverfärgad metallbåge och blå lins.

31. Riktigt trendiga ovala solglasögon med silverfärgad båge i metall och blå lins. Blått är det nya svart, iallafall för solglasögon 2022. Se fler bilder och köp här.

Svarta runda solglasögon med svart lins och metallbågar.

32. Runda solglasögon med ett cool look som kompletterar vilken outfit som helst. De här solglasögonen kan vara de snyggaste, stilrenaste år 2022! Se fler bilder och köp här.

🔥 Vilka solglasögon passar mig?

Vilka solglasögon som passar vem är helt individuellt. För personer med runda ansikten brukar det vara snyggt att ha solglasögon i rektangulär form. Har du ett mer avlångt ansikte kommer du att passa bra i större bågar, gärna i lite “oversized” modell. Om ditt ansikte är “fyrkantigt” eller om du har tydlig benstruktur passar runda solglasögon dig. Det här är dock bara rekommendationer, testa dig fram och ta ett kik på de länkade brillorna ovan!

🔥 Vilka solglasögon skyddar bäst?

Om du vill skydda dina ögon mot skadlig UV-strålning bör du välja solglasögon med UV-skydd. På informationen på solglasögonens hemsida kan du enkelt läsa om de har UV-skydd eller inte!

🔥 Är dyra solglasögon bättre?

När det gäller vilka solglasögon som skyddar bäst mot solen är det inte alltid de dyrare märkena som är överlägsna – många tester visar faktiskt på att de har lika bra UV-skydd. Dock har de dyrare märkena ofta solglasögon i högre kvalitativt material som t.ex. inte blir repiga lika snabbt som de billigare.

🔥 Vilka solglasögon är inne 2024?

2024 är det fortsatt trendigt med både oversized och små solglasögon. De ska också gärna ha dramatiska drag, kantiga former och mycket personlighet. Det är även inne med solglasögon i retro stil inspirerat av 70-talet. Kolla in vår samling av de trendigaste solglasögonen 2024!

LÄS OCKSÅ:
Snygga bikinis för alla smaker (Stor guide)!

4.7/5 - (4 votes)

LÄS OCKSÅ:
Hitta ett par snygga shorts för dam enligt trenderna 2024!
Sommarjackor 2024: en guide till svala och snygga jackor (dam)!
Piffa upp outfiten med trendiga accessoarer för vår 2024!