kvinnliga ben med korta jeans och gympaskor
Byxor

Jeans med korta ben, trenden du inte får missa!

Följer man med i jeans-trenderna är det ett par som står på tapeten just nu – jeansen med korta ben, eller om man väljer att säga de “croppade” jeansen. Funderar man över varför jeansen blivit så trendiga är svaret lätt; de framhäver anklarna på ett snyggt sätt och passar riktigt bra både till sneakers men också till snygga klackskor. 

Det som är så bra med de korta jeansen är att de finns i nästan alla modeller som de vanliga långa finns i, till exempel kan du köpa Mom-jeans eller flared jeans med korta ben. Det svåra är bara hur man hittar jeansen. Där hjälper vi på Alissa dig att hitta rätt med olika sektioner som länkar till de snyggaste varianterna i olika modeller!

Innehållsförteckning

Utsvängda jeans med korta ben

Utsvängda korta jeans

1. Ett par utsvängda jeans i kortare modell som lätt gör din outfit snygg. Jeansen är gjorda i stretchig Denim. Se fler bilder och köp här.

Korta jeans blommönster

2. Utsvänga fantastiska jeans med vackert blommönster. Jeansen är i kortare modell och har hög midja! Se fler bilder och köp här.

Utsvängda korta jeans i vitt

3. Trendiga jeans i utsvängd modell. Jeansen är vita samt formar sig efter din kropp. Se fler bilder och köp här.

Utvsvänga jeans i blackstone färg

4. Underbara jeans i färgen blackstone. Dessa jeans är korta och ustvängda nertill vilket gör dem unika. Se fler bilder och köp här.

Svarta jeans med korta ben

Svarta korta jeans

5. Riktigt coola jeans i svart färg som är raka och något kortare. Jeansen har femficksmodell. Se fler bilder och köp här.

Svarta korta jeans mönster baksidan

6. Unika croppade jeans i svart med cool mönster på baksidan. Se fler bilder och köp här.

Tighta ankel jeans i svart

7. Tighta jeans i svart glansig färg. De är högmidjade och riktigt snygga till klackar! Se fler bilder och köp här.

Momjeans med korta ben

Mom jeans dam korta

8. Balla jeans i den trendiga Momjeans-modellen. Jeansen är blåa och av märket Ralph Lauren. Se fler bilder och köp här.

Mom jeans dam korta high waist

9. Jeans med hög midja som är vackert ljusa och i Mom fit! Jeansen kommer med ett tillhörande skärp och säljs till ett riktigt bra pris. Se fler bilder och köp här.

Ljusblåa jeans i rak modell

10. Fina jeans i rak modell med hög midja. Jeansen är något kortare och har vacker passform. Se fler bilder och köp här.

Lila momjeans i kort modell

11. Söta ljuslila momjeans i kort modell. Dessa jeansen är gjorda av bomull viljet gör dem riktigt sköna. Se fler bilder och köp här.

Mom jeans från weekday

12. Coola jeans från Weekday som sitter perfekt och finns i olika färger. Jeansen är i en modell som visar anklarna, snyggt! Se fler bilder och köp här.

Klassiska jeans med korta ben

Jeans med kort benslut

13. Rymliga och sköna jeans i ljus färg. Jeansen är raka och i bomullsmaterial. Se fler bilder och köp här.

Klassiska korta jeans

14. Dessa jeansen är raka och i denim-färg. De skapar lätt en snygg outfit tillsammans med en cool t-shirt! Se fler bilder och köp här.

Klassiska jeans korta ben

15. Ett par snygga jeans med korta ben i klassisk modell. Färgen är Dark Blue Denim. Se fler bilder och köp här.

Raka korta jeans

16. Härliga jeans i rak modell som snyggt visar lite hud längst ner vid anklarna! Se fler bilder och köp här.

Tighta ankel jeans

17. Snyggt tighta ankeljeans i blå färg. Jeansen kan med en snygg blus lätt användas till något finare tillställningar! Se fler bilder och köp här.

Högmidjade korta jeans

18. Fint högmidjade jeans i den klassiska jeansfärgen. Jeansen har en snygg passform och är gjorda i 100% bomull! Se fler bilder och köp här.

Croppade jeans med slitning

19. Häftiga jeans med slitning. Dessa jeansen är tillverkade av Ellos i deras projekt att odla hållbar bomull, du bidrar alltså till ett fint projekt när du handlar jeansen! Se fler bilder och köp här.

Flared jeans med korta ben

Jeans korta ben flared ljusa

20. Coola flare jeans med i kortare modell. Jeansen är i en snygg ljusare färg. Se fler bilder och köp här.

Flared jeans i kort modell

21. Ursnygga jeans i vintage-look som går ut lite längst ner. Jeansen har vida ben. Se fler bilder och köp här.

Croppade jeans ljusblå

22. Dessa jeans är ljusblå och croppade. De har coolt vida ben och är smått flared längst ner. Se fler bilder och köp här.

Levis jeans med korta ben

Ankle jeans levis

23. Otroligt snygga jeans i ljusare modell med hög midja och kortare i modellen nertill. Jeansen har det trendiga märket Levis! Se fler bilder och köp här.

Klassiska korta levis jeans

24. Ett par klassiska Levis jeans i kortare modell. Jeansen kommer i färgen blå! Se fler bilder och köp här.

Kortare Levis jeans

25. Ett par otroligt snygga Levis jeans i kort modell som är rymliga och bekväma. Färgen är Indigo! Se fler bilder och köp här.


👖 Hur tvättar man jeans med korta ben?

Försök att leta efter lappen i jeansen, där står det tvättråd för just ditt par. Ett tips är också att inte tvätta jeans för mycket, då de tappar färg ju mer man tvättar dem.

👖 Är det trendigt med korta jeans?

Ja! Croppade jeans är väldigt inne år 2020, trenden har kommit och gått en del genom åren med är just nu något du absolut vill addera till din outfit!

LÄS OCKSÅ:
Skinnbyxor (Dam) – Höstens trendigaste byxor 2020