kvinnliga ben med korta jeans och gympaskor
Byxor Jeans

Croppade jeans – Vi listar årets jeans för dam!

Följer man med i jeans-trenderna för dam är det ett par som står på tapeten just nu – jeans med korta ben, så kallade “croppade” jeans. Funderar man över varför jeans blivit så trendiga är svaret lätt; de framhäver anklarna på ett snyggt sätt och passar riktigt bra både till sneakers men också till snygga klackskor. 

Det som är så bra med croppade jeans är att de finns i nästan alla modeller som de vanliga långa finns i, till exempel kan du köpa mom jeans eller flared jeans med korta ben. Det svåra är bara hur man hittar jeansen. Där hjälper vi på Alissa dig att hitta rätt med olika sektioner som länkar till de snyggaste varianterna av jeans med korta ben för dam i olika modeller!

Innehållsförteckning

Mom jeans

Högmidjade korta jeans

1. Fint högmidjade jeans i den klassiska jeansfärgen. Jeansen har en snygg passform och är gjorda i 100% bomull! Se fler bilder och köp här.

Momjeans i mellanblå tvätt

2. Snygga momjeans i en mellanblå tvätt med en elaskisk del i midjan. Jeansen i allmänhet är i en lätt stretchig kvalite för ökad komfort men är ändå i 99% bomull. Två fickor finns fram och två bak. Se fler bilder och köp här.

Gråa jeans utan stretch.

3. Härliga jeans i rak modell som snyggt kan visa lite hud längst ner vid anklarna! Jeansen har ingen stretch i sig och en mellanhög midja. Se fler bilder och köp här.

VIntagejeans i mom fit. Mellanblå tvätt.

4. Fräsha croppade jeans i mellanblå tvätt med en touch av vintage. Materialet är i 100% bomull. Se fler bilder och köp här.

Raka jeans i en ljus stentvättad färg.

5. Ett par otroligt snygga jeans i croppad modell som är raka i modellen och väldigt bekväma. Färgen är ljus och något stentvättad. Se fler bilder och köp här.

Lila momjeans i kort modell

6. Mom jeans i en trendig grön färg. Perfekt för den som inte vågar ta hela klivet till trendiga cargopants. Jeansen har en hög midja. Se fler bilder och köp här.

Gråa mom jeans med hål på knäna.

7. Snyggt mom jeans i en grå färg. Jeansen har hål på knäna vilket ger din outfit en tuffare look. Se fler bilder och köp här.

Kickflare jeans

Kickfare jeans i en mörk tvätt med ljusa sömmar.

8. Trendigt 2022 är att ha ljusa sömmar på sina mörka jeans, precis som dessa! Dehär jeansen är i kickflare-modell och har normalhög midja. Se fler bilder och köp här.

Kickflare jeans i en mellanblå tvätt med broderi i benslutet.

9. Dessa jeansen har en kickflare modell och är i en mellanblå tvätt. Pricken över i:et är att dem har en broderad detalj i benslutet som skapar dem en härlig 70-tals känsla. Se fler bilder och köp här.

Croppade jeans ljusblå

10. Dessa jeans är ljusblå och croppade. De har coolt vida ben och är smått flared längst ner. Se fler bilder och köp här.

Svarta korta jeans

11. Riktigt coola jeans i svart färg som är raka och något kortare. Jeansen har femficksmodell. Se fler bilder och köp här.

Kickflare jeans i grått/svart med avklippt benslut.

12. Häftiga jeans med avklippt benslut. Dessa jeansen är i en grå/svart färg och har en kickflare-modell. Se fler bilder och köp här.

Raka jeans

Jeans med kort benslut i mellanblå/mörk tvätt.

13. Sköna pch snygga jeans i en mellanblå/mörk tvätt. Jeansen är raka, i bomull och har en hög midja. Väljer du att köpa dessa är du med och förbättrar förhållandena vid bomullsodlingar. Se fler bilder och köp här.

Svarta raka jeans med silverdetaljer.

14. Coola raka jeans i kortare modell. Jeansen är i en snygg svart färg och har silverdetaljer som blir det lilla extra. Jeansen har stretch i sig. Se fler bilder och köp här.

Raka jeans i svart med hög midja.

15. Jeans med hög midja som svarta och i rak design! Vill du framhäva ett par snygga skor? Då är det exakt dom här jeansen du ska välja. Dom har en femficksdesign och kvalitet i lätt stretch. Se fler bilder och köp här.

Ljusblåa jeans i rak modell

16. Spana in den här snygga outfiten! Jeansen finner du på länken nedanför. Dem har en rak modell med hög midja och materialet är utan stretch. Jeansen är croppade och har en vacker passform. Se fler bilder och köp här.

Beigea croppade jeans från levi's

17. Beigea croppade jeans från levi’s. Dessa har en knappgylf och en hög midja. Se fler bilder och köp här.

Croppade jeans i vitt med rak passform.

18. Raka croppade jeans i en vit och fantastisk modell. Som storlek går det att välja både bredd och längd för att dom ska kunna sitta som en smäck! Se fler bilder och köp här.

Croppade jeans med en rak passform i mellanblå tvätt.

19. Trendiga jeans i en avslappnad men feminin modell. Tvätten är mellanblå och jeansen har en robust kvalite i delvis återvunnen bomull. Se fler bilder och köp här.

Croppade raka jeans i en ljus tvätt.

20. Ursnygga jeans i en ljus tvätt med rak passform. Dessa är delvis tillverkade i återvunnet bomull. Se fler bilder och köp här.

Levis jeans

Raka jeans från levi's i modell 501 cropped.

21. Underbara jeans mörk tvätt från levi’s. Levi’s jeans är ett säkert val för den som snabbt vill hitta ett par sköna jeans med snygg passform. Dehär är i modellen 501 cropped. Se fler bilder och köp här.

Raka, croppade jeans i ljus tvätt från levi's.

22. Balla jeans i den trendiga raka modell från levis. Jeansen är croppade men det går att välja längd så att man kan anpassa dem efter smak. Jeansen har en ljus tvätt med den klassiska levi’s designen på bakfickorna. Se fler bilder och köp här.

Ankle jeans levis

23. Otroligt snygga jeans i ljusare modell med hög midja och kortare i modellen nertill. Jeansen har det trendiga märket Levis! Se fler bilder och köp här.

Baggy jeans

Baggy cropped jeans från Calvin Klein.

24. Coola jeans i en riktigt avslappnad passform. Dessa skriker vår och sommar! Midjan är i en normal höjd och jeansen smalnar av något i benslutet. Se fler bilder och köp här.

Beigea croppade jeans i en avslappnad passform.

25. Ett par riktiga sommar/vår jeans i en avslappnad rak passform med ett hål på ena knät. Jeansens midja har en hög design. Se fler bilder och köp här.

👖 Hur tvättar man croppade jeans?

Försök att leta efter lappen i jeansen, där står det tvättråd för just ditt par. Ett tips är också att inte tvätta jeans för mycket, då de tappar färg ju mer man tvättar dem.

👖 Är det trendigt med croppade jeans?

Ja! Croppade jeans är väldigt inne år 2022, trenden har kommit och gått en del genom åren med är just nu något du absolut vill addera till din outfit!

LÄS OCKSÅ:
Skinnbyxor (Dam) – Höstens trendigaste byxor 2020

4.8/5 - (5 votes)

LÄS OCKSÅ:
Jeanskjolar 2024: 30 kjolar i jeans du inte vill missa!
Jeansjackor 2024: 33 trendiga jackor i olika prisklasser!
Byxor våren 2024 – 32 riktigt snygga par för dam!