Byxor

Skinnbyxor (Dam) – Sommarens trendigaste byxor 2021

Efter att ha dominerat våren 2021 är skinnbyxor för dam ett måste även i sommaren och höstens garderob. Fördelarna med skinnbyxan är att den är snygg och stilren och dessutom lätt att styla med olika val av outfits.

I dess olika färger och modeller passar skinnbyxan till alla olika outfits och klädstilar. Svarta klassiska skinnbyxor byxor går att para ihop med en stickad tröja eller blus medan mönstrade eller utsvängda skinnbyxor med en graphic T-shirt gör att outfiten utstrålar en mer rockig stil. Denna artikel samlar snygga skinnbyxor i tight modell, vidare modell, med synliga detaljer samt skinnbyxor i äkta läder.

Innehållsförteckning

Skinnbyxor med detaljer

Ett par svarta tighta skinnbyxor från Only med detaljer på knäna.

1. Ett par tighta svarta coatade byxor från Only med tuffa detaljer på knäna. Byxorna är i femficksmodell och stretchiga. Se fler bilder och köp här.

Tighta skinnbyxor

2. Ännu ett par tighta skinnbyxor från Nelly, men dessa med snedställda framfickor med dragkedjor. Går att styla med en löst sittande graphic T-shirt för en mer rockig look. Se fler bilder och köp här.

Quilted skinnbyxor från NA-KD.

3. Denna skinnbyxan från NA-KD har ett unikt quilted mönster och är gjord av PU-läder. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta skinnbyxor från Only med synliga silverknappar och dragkedjor.

4. För den som tycker om detaljer kommer här detta par skinnbyxor från Only som har dekorativa silverknappar och dragkedjor. Med dessa kan man matcha vilken typ av silversmycke (eller guld) som helst! Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta byxor med vit kontrastsöm och i skinnimitation från NA-KD.

5. Ett par skinnbyxor med en annorlunda touch i form av vit kontrastsöm. De har en hög midja samt framfickor. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta byxor i lackad skinnimitation med snedställda framfickor och dragkedjor. Dessa från Philosophy Di Lorenzo Serafini.

6. Dessa byxor från Philosophy Di Lorenzo Serafini är i lackad skinnimitation. De dekorativa dragkedjorna passar perfekt med silversmycken. Se fler bilder och köp här.

Tighta skinnbyxor

Svarta skinnbyxor från NLY One i glansig läderimitation. Byxorna är kroppsnära i passform och har en extra hög midja.

7. Dessa svarta byxor från NLY One är gjorda i en snygg glansig läderimitation. Byxorna är kroppsnära i passform och har en extra hög midja. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta byxor i skinnimitation från NA-KD.

8. Dessa vaxade svarta byxor i skinnimitation från NA-KD är high waisted och har en tätsittande passform. Passar perfekt till en stickad tröja och chunky sneakers. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta skinnbyxor från NA-KD.

9. Ett par svarta skinnbyxor i high waist, smal passform och med polerat material. Dessa går att matcha med allt från stickade tröjor till mönstrade blusar. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta skinnbyxor från Only.

10. Dessa populära skinnbyxor från Only har tight passform och går att köpa i olika mått. Passar perfekt till hösten då de går att matcha med längre kappor i olika färger. Se fler bilder och köp här.

Ett par rödlackade byxor i skinnimitation med vida ben. Från John Zack.

11. Dessa rödlackade byxor i skinnimitation är ett perfekt statement piece. De vida benen går att matcha med chunky sneakers. Se fler bilder och köp här.

VInröda byxor i läderimitation från Urban Bliss.

12. Ett par vinröda skinnbyxor i läderimitation från Urban Bliss. Byxorna har en hög midja och funktionella fickor. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i vid modell

Beiga byxor i läderimitation från Nelly. Byxorna är i bootcutmodell.

13. Ett par skinnbyxor i fräsch beige färg och bootcutmodell från Nellys egna märke. Byxorna är i stretchigt material, har resår i midjan och dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.

Beiga byxor från NLYTREND i skinnimitation med slits på bensluten.

14. Ett par beiga byxor från NLY Trend i skinnimitation. Byxorna är i rak och vid modell. Se fler bilder och köp här.

Ett par vida croppade byxor från NLY Trend i skinnimitation.

15. Denna vida croppade byxan i skinnimitation från NLY Trend är ett säkert statement piece. De har fickor framtill och stängs med dragkedja och knapp framtill. Se fler bilder och köp här.

Svarta utsvängda skinnbyxor i PU-läder från ASOS.

16. Dessa skinnbyxor är utsvängda från knäna och nedåt och har en snygg matt finish. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i ormskinnsimitation från Topshop.

17. Dessa byxor är i ormskinnsimitation och har hög midja. Byxorna är i slim modell med utsvängda ben. Se fler bilder och köp här.

Ett par rödrosa raka byxor i skinnimitation från Fashion Union.

18. Dessa byxor i skinnimitation från Fashion Union har en rödrosa färg som passar perfekt att bära på sensommaren och hösten. Byxorna har hög midja och rak passform. Se fler bilder och köp här.

Ett par blå figursydda byxor i läderimitation från Ghospell

19. Dessa avslappnade blåa skinnbyxor har hög midja och smidiga sidofickor. De går även att köpa i ett set med en snyggt matchande oversized skjorta. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i äkta läder

Ett par svarta byxor med kortare ben i äkta läder från By Malene Birger.

20. Stilrena svarta byxor i äkta läder från By Malene Birger. Byxorna är i mid waist, har rak passform och kortare ben. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta äkta läderbyxor från 2ndday.

21. Dessa svarta byxor från 2ndday är av äkta läder. Byxorna är i rak modell och har fem fickor. Se fler bilder och köp här.

Äkta svarta läderbyxor i rak modell från Dagmar.

22. Ett par äkta läderbyxor i rak modell från Dagmar. Byxorna har fem fickor och försluts därfram med dragkedja och knappar. Se fler bilder och köp här.

Ett beige par äkta läderbyxor från Sago med ett band i midjan.

23. Denna beige byxan från Sago är i äkta läder och har en rak passform. Byxan har ett trendigt band i midjan. Se fler bilder och köp här.

Ett svart par äkta läderbyxor från OBJECT med hög midja och detaljer vid bensluten.

24. Dessa snygga svarta läderbyxor från OBJECT har normal passform och fästs med dragkedja. De ger säkerligen ett intryck med de vida bensluten! Se fler bilder och köp här.


✔️ Hur stylar man skinnbyxor?

Skinnbyxor är ett flexibelt plagg som passar lika bra till en mer klassisk stil med kappa eller kavaj som till en mer avslappnad med en crop top eller rockig T-shirt.

✔️ Hur tvättar man skinnbyxor?

Byxor i äkta skinn bör inte tvättas i maskin då det försämrar dess kvalitét, utan hellre lämnas in på kemtvätt eller endast vädras. Det kan vara bra att spraya äkta läderbyxor med skyddande spray innan byxorna bärs första gången. För byxor i syntetiskt skinn ska främst instruktionerna på tvättråden följas, men även här kan vädring av byxorna vara att föredra för att inte försämra dess kvalitét.

✔️ Hur ska skinnbyxor sitta?

Skinnbyxor töjer ut sig redan första gången de bärs vilket är varför det kan vara bra att hellre köpa ett par för tighta skinnbyxor än ett par lite lösare än vad de ska vara. Detta alltså för att de kommer att töja ut sig allteftersom.

LÄS OCKSÅ:
Snygga jeans för dam vi alla kommer bära 2021!
Byxor våren 2021 – 32 riktigt snygga par för dam!
Jeans med korta ben – Vi listar årets jeans för dam!