Byxor

Skinnbyxor (Dam) – Höstens trendigaste byxor 2020

Efter att ha dominerat våren 2020 är skinnbyxor är ett måste även i höstens garderob. Fördelarna med skinnbyxan är att den är snygg och stilren och dessutom lätt att styla med olika val av outfits.

I dess olika färger och modeller passar skinnbyxan till alla olika outfits och klädstilar. Svarta klassiska skinnbyxor byxor går att para ihop med en stickad tröja eller blus medan mönstrade eller utsvängda skinnbyxor med en graphic T-shirt gör att outfiten utstrålar en mer rockig stil. Denna artikel samlar snygga skinnbyxor i tight modell, vidare modell, med synliga detaljer samt skinnbyxor i äkta läder.

Innehållsförteckning

Skinnbyxor med detaljer

Ett par svarta tighta skinnbyxor från Only med detaljer på knäna.

1. Ett par tighta svarta coatade byxor från Only med tuffa detaljer på knäna. Byxorna är i femficksmodell och stretchiga. Se fler bilder och köp här.

Tighta skinnbyxor

2. Ännu ett par tighta skinnbyxor från Nelly, men dessa med snedställda framfickor med dragkedjor. Går att styla med en löst sittande graphic T-shirt för en mer rockig look. Se fler bilder och köp här.

Beiga byxor från Ivyrevel i skinnimitation med slits på bensluten.

3. Ett par beiga byxor från Ivyrevel i skinnimitation. Byxorna är i tight fit och har trendiga slits på bensluten. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta skinnbyxor från Only med synliga silverknappar och dragkedjor.

4. För den som tycker om detaljer kommer här detta par skinnbyxor från Only som har dekorativa silverknappar och dragkedjor. Med dessa kan man matcha vilken typ av silversmycke (eller guld) som helst! Se fler bilder och köp här.

Ett par grå och vita ormskinnsmönstrade tighta byxor i skinnimitation från NA-KD.

5. Dessa byxor från NA-KD har ett snyggt motiv av ormskinn. De har en smal passform och ett elastiskt midjeband, samt dolda dragkedjor i sidan och på vardera ben. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta byxor i lackad skinnimitation med snedställda framfickor och dragkedjor. Dessa från Philosophy Di Lorenzo Serafini.

6. Dessa byxor från Philosophy Di Lorenzo Serafini är i lackad skinnimitation. De dekorativa dragkedjorna passar perfekt med silversmycken. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta skinnbyxor från Bershka i avsmalnande form med skärp och nitar.

7. Dessa avslappnade svarta skinnbyxor från Bershka är ett solklart statement piece med dess bälte och nitar. Det faktum att bältet är avtagbart gör att man kan styla om byxorna till flera olika outfits. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i vid modell

Svarta skinnbyxor från Nelly i glansig läderimitation. Stretchig tight byxlinning och lösare nedtill.

8. Dessa svarta byxor från NLY Trend är i glansig läderimitation och har en mjuk insida. De har en stretchig tight byxlinning och är lösare nedtill. Se fler bilder och köp här.

Beiga byxor i läderimitation från Nelly. Byxorna är i bootcutmodell.

9. Ett par skinnbyxor i fräsch beige färg och bootcutmodell från Nellys egna märke. Byxorna är i stretchigt material, har resår i midjan och dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.

Ett par vida croppade byxor från Vila i skinnimitation.

10. Denna vida croppade byxan i skinnimitation från Vila är ett säkert statement piece. Den har två snedställda fickor i fram och försluts med en dold dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta byxor i skinnimitation från NA-KD med utsvängda benslut.

11. Dessa svarta byxor i skinnimitation från NA-KD är high waisted och tighta upp till, och har utsvängda ben i bootcutmodell. Passar perfekt till en stickad tröja och chunky sneakers. Se fler bilder och köp här.

Ett par rödlackade byxor i skinnimitation med vida ben. Från John Zack.

12. Dessa rödlackade byxor i skinnimitation är ett perfekt statement piece. De vida benen går att matcha med chunky sneakers. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i ormskinnsimitation från Topshop.

13. Dessa byxor är i ormskinnsimitation och har hög midja. Byxorna är i slim modell med utsvängda ben. Se fler bilder och köp här.

Ett par rödrosa raka byxor i skinnimitation från Fashion Union.

14. Dessa byxor i skinnimitation från Fashion Union har en rödrosa färg som passar perfekt att bära på sensommaren och hösten. Byxorna har hög midja och rak passform. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor i äkta läder

Ett par svarta byxor med kortare ben i äkta läder från By Malene Birger.

15. Stilrena svarta byxor i äkta läder från By Malene Birger. Byxorna är i mid waist, har rak passform och kortare ben. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta äkta läderbyxor från 2ndday.

16. Dessa svarta byxor från 2ndday är av äkta läder. Byxorna är i rak modell och har fem fickor. Se fler bilder och köp här.

Äkta svarta läderbyxor i rak modell från Dagmar.

17. Ett par äkta läderbyxor i rak modell från Dagmar. Byxorna har fem fickor och försluts därfram med dragkedja och knappar. Se fler bilder och köp här.

Ett beige par äkta läderbyxor från Sago med ett band i midjan.

18. Denna beige byxan från Sago är i äkta läder och har en rak passform. Byxan har ett trendigt band i midjan. Se fler bilder och köp här.

Ett svart par äkta läderbyxor från OBJECT med hög midja och detaljer vid bensluten.

19. Dessa snygga svarta läderbyxor från OBJECT har normal passform och fästs med dragkedja. De ger säkerligen ett intryck med de vida bensluten! Se fler bilder och köp här.

Äkta läderbyxor med bälte i ljus beige färg från ASOS.

20. Ännu ett beige par äkta läderbyxor med midjeband! Dessa trendiga byxor från ASOS har hög midja och avsmalnande passform. Se fler bilder och köp här.

Läderbyxor från River Island med knappdetaljer och band i midjan.

21. Ett par svarta läderbyxor från River Island med dekorativa knappar i midjan samt ett band. Se fler bilder och köp här.

Tighta skinnbyxor

Svarta tighta skinnbyxor från NA-KD.

22. Ett par svarta skinnbyxor i high waist, smal passform och med polerat material. Dessa går att matcha med allt från stickade tröjor till mönstrade blusar. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta skinnbyxor från Only.

23. Dessa populära skinnbyxor från Only har tight passform och går att köpa i olika mått. Passar perfekt till hösten då de går att matcha med längre kappor i olika färger. Se fler bilder och köp här.

Vinröda tighta skinnbyxor från NA-KD.

24. Denna skinnbyxan från NA-KD har hög midja och är i en höstig röd färg. De är i ett stretchigt material och har sömdetaljer samt en dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.


✔️ Hur stylar man skinnbyxor?

Skinnbyxor är ett flexibelt plagg som passar lika bra till en mer klassisk stil med kappa eller kavaj som till en mer avslappnad med en crop top eller rockig T-shirt.

✔️ Hur tvättar man skinnbyxor?

Byxor i äkta skinn bör inte tvättas i maskin då det försämrar dess kvalitét, utan hellre lämnas in på kemtvätt eller endast vädras. Det kan vara bra att spraya äkta läderbyxor med skyddande spray innan byxorna bärs första gången. För byxor i syntetiskt skinn ska främst instruktionerna på tvättråden följas, men även här kan vädring av byxorna vara att föredra för att inte försämra dess kvalitét.

✔️ Hur ska skinnbyxor sitta?

Skinnbyxor töjer ut sig redan första gången de bärs vilket är varför det kan vara bra att hellre köpa ett par för tighta skinnbyxor än ett par lite lösare än vad de ska vara. Detta alltså för att de kommer att töja ut sig allteftersom.