Snygga jeans för dam 2021 - skinny jeans, bootcut jeans, raka jeans
Byxor

Snygga jeans för dam vi alla kommer bära 2021!

Jeans kommer säkerligen aldrig att gå ur mode och nya modeller av jeans letar sig successivt fram bland säsongernas trendigaste byxor. Här har vi samlat tre typer av snygga jeans som vi kommer se gott om 2021!

Under året som gått har de vidare och lite lösare jeansbyxorna vuxit sig mer och mer populära, och vi finner dem med alla olika utseenden! Medan vissa byxor är vida från låren och ner, finns även jeans i bootcut- eller flaremodell där byxorna endast har utsvängda benslut. Trots den växande trenden med lösa jeans är dock tighta skinny jeans fortfarande ett måste i alla kvinnor och tjejers garderob!

Innehållsförteckning

Raka jeans

Blåa jeans från Levi's i loose straight fit.

1. Ett par blåa jeans från Levi’s i lös, rak passform. Jeansen har hällor i midjan för bälten och försluts med gylf och knapp. Se fler bilder och köp här.

Svarta byxor i loose fit från Gina Tricot.

2. Svarta jeans i loose fit från Gina Tricot. Byxorna har hög midja, är tillverkade i kraftig denim utan stretch och har raka, vida benslut. Se fler bilder och köp här.

Snygga högmidjade jeans från Missguided.

3. Snygga högmidjade jeans i rak passform från Missguided. Jeansen försluts med dragkedja och knapp i midjan och har dekorativa slits i bensluten. Se fler bilder och köp här.

Svarta jeans i loose fit från Levi's.

4. Ett par svarta jeans i loose fit från Levi’s. Dessa jeans är gjorda i stabil denim, vilket innebär att de inte har någon stretch, och finns även i två andra färger. Se fler bilder och köp här.

Ett par blåa mom jeans från Gina Tricot.

5. Dessa jeans från Gina Tricot är i mom fit-modell med hög midja och är tillverkade i denim i stum kvalitet. Byxorna finns i flera andra färger. Se fler bilder och köp här.

Ett par blåa, lösa jeans med slitningar i knäna från Replay.

6. Ett par blåa jeans i utsvängd modell från Replay. Byxorna har hällor i midjan och snygga slitningar på benen. Se fler bilder och köp här.

Ekologiska svarta, raka jeans från NA-KD.

7. Dessa jeans från NA-KD har en snygg svart färg, hög midja och rak passform. Jeansen är tillverkade av ekologiskt bomull vilket gör dem till ett både snyggt och miljömedvetet val av byxor. Se fler bilder och köp här.

Höga jeans med rak passform och snygga, råa sömmar från NA-KD.

8. Ett par höga jeans med rak passform och snygga, råa sömmar från NA-KD. Byxorna tillhör NA-KD:s ekologiska kollektion. Se fler bilder och köp här.

Vita jeans med raka ben från NA-KD.

9. Dessa snygga vita jeans från NA-KD har en hög midja och avslappnad passform i benen. Byxorna har stel känsla. Se fler bilder och köp här.

Raka blåa jeans med slitningar på knäna från NA-KD.

10. Ett par raka, blåa jeans i oversized passform från NA-KD. Dessa byxor har även snygga slitningar i knäna. Se fler bilder och köp här.

Vida vita jeans från NA-KD.

11. Dessa vita jeans från NA-KD har en vidbent design med plisserade detaljer. Byxorna har hög midja och är ekologiskt tillverkade. Se fler bilder och köp här.

Ett par lösa, blåa jeans med slits på bensluten från NA-KD.

12. Ett par raka jeans med mediumhög midja från NA-KD. Byxorna har snygga slits i bensluten och är även ekologiskt tillverkade. Se fler bilder och köp här.

Raka jeans med tvåfärgsdesign från NA-KD.

13. Dessa raka jeans från NA-KD har en snygg tvåfärgsdesign på vardera ben. Jeansen har hög midja och en femficksdesign. Se fler bilder och köp här.

Ett par snygga jeans med tvättat mönster från NA-KD.

14. Ett par snygga jeans med tvättmönster från NA-KD. Jeansen har hög midja och försluts med dragkedja och knapp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Snygga, detaljerade jeans från Polo Ralph Lauren.

15. Dessa snygga jeans från Polo Ralph Lauren har en medelhög midja och rak passform. Byxorna har dekorativa broderier på framfickorna. Se fler bilder och köp här.

Vita jeans med vida ben från Tommy Jeans.

16. Ett par vita jeans med vida ben från Tommy Jeans. Byxorna är tillverkade i stabil denim utan stretch och har hällor i midjan för bälte samt en logotyp på framfickan. Se fler bilder och köp här.

Skinny jeans

Ett par svarta jeans från Tiger of Sweden.

17. Dessa svarta jeans är från Tiger of Sweden och är i modellen slim fit. Byxorna har hög midja och är gjorda i stretchig denim. Se fler bilder och köp här.

Klassiska tighta jeans från Gina Tricot.

18. Ett par klassiska tighta skinny jeans i modellen Molly från Gina Tricot. Byxorna har hög midja, har två fickor i bak och tre dekorativa därfram. Se fler bilder och köp här.

Blåa skinny jeans från Noisy May.

19. Ett par blåa skinny jeans från Noisy May. Jeansen har high waist och en super slim passform i benen. Se fler bilder och köp här.

Vita jeans i skinny fit från Vero Moda.

20. Ett par vita jeans i skinny fit från Vero Moda. Byxorna har medelhög midja, är i ankellängd och har en stretchig kvalitet. Se fler bilder och köp här.

Stretchiga dekorativa jeans från Only.

21. Ett par stretchiga jeans i femficksmodell från Only. Byxorna har flera dekorativa detaljer och snygga, råa benslut. Se fler bilder och köp här.

Ett par tighta, blåa jeans från Dr Denim.

22. Ett par tighta blåa jeans i super skinny fit från Dr Denim. Dessa jeans har hög midja med dragkedja i gylfen och är tillverkade i stretchig denim. Se fler bilder och köp här.

Ett par skinny jeans i plussize-modell från Levi's.

23. Ett par tighta jeans i skinny fit från Levi’s. Dessa byxor är i plus size-modell och har en stretchig passform. Se fler bilder och köp här.

Svarta coatade jeans från Vila.

24. Svarta trendiga jeans från Vila. Dess coatade design ger en snygg skinneffekt. Se fler bilder och köp här.

Ett par snygga jeans med slits i bensluten från The O Denim.

25. Ett par snygga jeans med slits i bensluten från The O Denim. Jeansen är tillverkade av ekologiskt bomull och har en stretchig kvalitet. Se fler bilder och köp här.

Ett par svarta jeans med dekorativa sömmar från Dr Denim.

26. Svarta jeans med dekorativa sömmar från Dr Denim. Byxorna är tillverkade i denim med stretch och har avsmalnande benslut. Se fler bilder och köp här.

Bootcut-jeans

Beigea jeans i kick flare-modell från Vero Moda.

27. Dessa jeans från Vero Moda har en snygg beige färg och en kick flare-passform. De är i en femficksmodell och försluts med dragkedja och knapp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Högmidjade svarta jeans i bootcut-modell från NA-KD.

28. Högmidjade svarta jeans i bootcut-modell från NA-KD. Byxorna har fem fickor och försluts med dragkedja i gylfen. Se fler bilder och köp här.

Blåa jeans i flared fit från Gestuz.

29. Blåa jeans med en flared fit i bensluten från Gestuz. Byxorna har hög midja, är i femficksmodell och försluts med dragkedja och knapp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Svarta jeans i flare fit från Gestuz.

30. Ett par svarta jeans i flare fit från Gestuz. Jeansen har hög midja och är tillverkade i stretchig denim. Se fler bilder och köp här.


Vad är jeans tillverkade av?

Jeans är byxor tillverkade av denim, ett slitstarkt tyg av bomull.

Vad innebär det att jeans är ekologiska?

När ett par jeans beskrivs som ekologiska innebär det att bomullen byxorna är tillverkade av, är ekologiskt odlad. Det innebär att tyget inte är framtaget med hjälp av konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel, som det vanligtvis är annars.