Jackor

Korta kappor dam – 25 kappor du inte får missa!

En ny, snygg kappa kan liva upp vilket trist novemberdag som helst! I år ser vi allt ifrån färgsprakande, coola kappor till klassiska, feminina kappor i neutrala färger.

Letar du efter ett nytt, fräscht tillskott till vintergarderoben har du kommit helt rätt! Här listas 26 kappor som  tickar av alla rutor för årets höst och vintermode. Ute efter en vardagskappa, en festkappa eller en businesskappa? Fortsätt skrolla för att hitta kappan som passa just dig, din stil och dina ambitioner!


Hur ska en kappa sitta?

Det beror såklart på vilket nyp av passform du är ute efter. Nu finns kappor i raka modeller och oversized modeller såväl som figurnära modeller med midjeband. De finns även i många olika längder, välj den du tycker passar best till din kroppstyp.


Kan man ha kappa på vintern?


Självklart! Det kan vara värt att investera i en kappa gjord av varma material, tex ull, för att hålla värmen. Kappa är även ett utmärkt plagg för lager på laget, det är inte bara varmt utan även väldigt snyggt.


Hur tvättar man en kappa?


Det är självklart olika från kappa till kappa därför rekommenderar vi att följa instruktionen på tvättlappen. Vissa kappor kan tvättas i tvättmaskin men de allra flesta bör handtvätts eller kemtvättas.


Hur mycket ull ska det vara i en kappa?


Det här är både en prisfråga och en smaksak. Vissa föredrar kappor i andra material än ull, för bekvämlighet eller design. Det är värt att ha i åtanke att ull är ett varmt material och därför gör att kappan är varmare men också att den håller längre.