Kvinna utomhus sträcker ut armarna i höstlöv. Har en beige kappa på sig. Höstig miljö.
Jackor

Säsongens snygga ullkappor för dam är äntligen här! (2024)

Höstens kyliga dagar närmar sig, och vad vill vi inte hellre än att hålla oss varma? Förbered dig inför kallare dagar med 2024 års ullkappor för dam!

Förutom den värmande ullen är kappan ett stilsäkert kort i höst. Vi har därför listat ut säsongens hetaste ullkappor i olika färger och modeller. Vill du matcha höstens vackra nyanser i rött? Eller kanske hålla det enkelt och klassiskt med svart eller grått? Denna lista innehåller som tur är både budget och lyx-märken. Låt oss nu guida dig till din favorit för 2024!

Innehållsförteckning

Svarta ullkappor

Svart rak kappa från Eva Röses kollektion med Ellos

1. En modern och stilren ullrock från Eva Röses kollektion med Ellos. Stora markerade slag och justerbar tamp i ärmslutet. Rocken är riktigt lång och trendig 2022. Se fler bilder och köp här.

Svart lång kappa med en lyxig design

2. Denna stilrena ullkappa är perfekt för det kalla höstvädret. Designen och alla små detaljer ger en den en riktigt elegnat känsla. Färgen är svart och modellen är något oversize. Se fler bilder och köp här.

Ullkappa svart med fickor och knappar.

3. En klassisk ullkappa från Selected Femme. Lätt att styla och håller dig varm i höst. Se fler bilder och köp här.

Svart lång kappa med ballongärmar från Ida Sjöstedt

4. Vacker svart kappa i ull från Ida Sjöstedt. Kappan har moderna ballongärmar och en lätt skimrande yta. I midjan har den ett skärp. Se fler bilder och köp här.

Svart kappa i rak design till ett bra pris

5. Svart ullrock med skärp i midjan och rak design. En klassisk kappa som aldrig går ur tid. Finns även i grått och khakigrönt. Se fler bilder och köp här.

Ljusa ullkappor

Beige kappa i ull med ballongärmar och fina detaljer

6. En exklusiv ullkappa från underbara märket Y.A.S. Stark favorit i höst! Klicka hem denna och låt den värma dig i det kalla vädret. Se fler bilder och köp här.

Beige ullkappa med två stora fickor. Knappar och krage.

7. En knälång ullkappa av tjockt material som håller dig extra varm. Hög myshetsfaktor! Se fler bilder och köp här.

Snygg ljus ullkappa i en rak och lång modell

8. Rak och lång kappa i en ljus färg. FIltkappan fräschar upp vilken klädsel som helst. Materialet är i ull som värmer under kalla dagar. Se fler bilder och köp här.

Ljus ullkappa i oversize kavajmodell med dubbelknäppning

9. Kombinerad kappa och kavaj – en av 2022s stora trender. Färgen är ljus och fram har den dubbelknäppning. Se fler bilder och köp här.

Off-white filtkappa gjord i återvunnet material för dam 2022

10. Underbar och diskret färg på kappa. Den här är från Weekday med färg i off-white och gjord i återvunnet material. Kappan har stora slag och skärp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Gröna och blåa ullkappor

Kort vinterkappa i rak design med slag och knappar

11. Kort svart kappa med knappar från Ellos Collection – en favorit med anledning av dess stilrena look och perfekta passform. Ullkappan är i mörkblått men finns även i beiget, brunt och svart. Se fler bilder och köp här.

Lång ullkappa i grönt för dam 2022

12. Denna lyxiga ullkappa från Ellos Collection håller dig definitivt varm i höst. Kappan är grön och har ett skärp i midjan så du kan styla kappan som du önskar. Se fler bilder och köp här.

Blå kort ullkappa med knappar för dam 2022

13. Med denna korta kappa i blått piffar du enkelt upp din outfit i höst. Förvara dina saker i kappans stora fickor och stäng den med de snygga stora knapparna. Se fler bilder och köp här.

Bruna ullkappor

Beigebrun ullkappa med knappar och fickor fram. Krage.

14. Denna ullkappa har en underbar beigebrun färg med snygga knappdetaljer. Ett prisvärt alternativ för en varm och snygg ullkappa. Se fler bilder och köp här.

Beige oversize ullkappa med knappar från Arket

15. Denna beiga ullkappa från Arket är av bra kvalitét och har många snygga detaljer. Designen är oversize och fram har den en snygg knapp. Just nu till 50% rabatt – skynda, fynda! Se fler bilder och köp här.

Brun/röd kappa i rak design från HM premium selection

16. En ullkappa i en stilren lång modell. Ett prisvärt alternativ från H&M med en färg i brunt/rött. Bra alternativ för dig som vill vara varm i höst. Se fler bilder och köp här.

Grå ullkappor

Grå ullrock med krage och knappar fram för dam 2022

17. Denna otroligt stilfulla ullkappa i oversize modell från Arket är en favorit. Klicka hem och bär upp den i höst du med! Se fler bilder och köp här.

Grå ullkappa med snygg struktur. Kappan är i en rak modell med små slag och skärp i midjan. Kommer till ett riktigt bra pris och finns i många storlekar.

18. En lyxig stilren ullkappa i svart. & Other Stories levererar alltid med fina kvalitèr och dess fina passorm. Bär upp denna favorit du med! Se fler bilder och köp här.

Grå filtkappa med stora slag och skärp

19. Den snygga gråa färgen är en ny favorit och trendspaning i höst. Kanske blir denna filtkappa med stora slag och skärp en ny favorit i din garderoben? Se fler bilder och köp här.

Rutiga ullkappor

Rutig lång ullkappa i svart/brunt för dam 2022

20. En lyxig favorit i rutigt från Selected Femme. Klicka hem denna härliga långa kappa som håller dig varm hela hösten. Se fler bilder och köp här.

Rutig ullkappa med knappar och krage. Två fickor fram.

21. Denna ullkappa har en klassisk modell med mönster i vinbruna rutor. Kappan är fodrad och har fickor i sidan. Se fler bilder och köp här.

Hur tvättas ullkappan?

För att tvätta ull krävs det att du gör på rätt sätt för att inte förstöra materialet. Nedan kommer några tips för hur du kan gå tillväga:

1. Läs instruktioner på plaggets tvättlapp om hur den rekommenderas att tvättas.

2. Se till att använda rätt tvättprogram.

3. Undvik att tvätta ullkappor med 100% ull.

4. Försök tvätta så sällan som möjligt. Se till att torka på rätt sätt, undvik torktumlare.

SE OCKSÅ:
25 vinterkappor (dam) du inte får missa inför vintern 2020!
Höstkappor 2020: Säsongens snyggaste damkappor
Teddyjackor 2020 – höstens fluffigaste ytterplagg

5/5 - (2 votes)

LÄS OCKSÅ:
Vinterjackor dam 2024 – Trendig och varm vinterjacka? Vi listar årets nyheter!
Parkas dam 2024: Höstens snyggaste damparkas är här!
Dunparkas dam – 2024 års snyggaste parkas i dun!