snygga fuskpälsar 2021 - teddyjackor, pälsjackor, jackor med pälsdetaljer
Fest Finkläder Jackor

Snygga fuskpälsar att rocka 2024!

Jackor och kappor i fuskpäls är både snygga och trendiga ytterplagg som passar alla tillfällen. Med olika typer av fuskpälsar går det att uppnå allt från en elegant, till sportig, till trendig look!

Fuskpäls har varit hett trendigt under ett antal år, och inte slutar det i 2021. Dagens mode erbjuder fuskpäls i olika former vilket gör att ett ytterplagg i fuskpäls går att bära tillsammans med alla olika klädstilar. Exempel på fuskpäls är fuskpäls som ska efterlikna äkta päls i utseende och känsla, eller teddymaterial som har en luddigare sensation. I denna artikel hittar du 30 snygga typer av ytterplagg i fuskpäls för dam att rocka under 2021!

Innehållsförteckning

Pälsjackor

Svart jacka tillverkad av fuskpäls från Only.

1. En svart jacka i fuskpäls från Only. Jackan är i en kort modell och har huva. Se fler bilder och köp här.

En blå kappa i fuskpäls från NA-KD.

2. En snygg, blå kappa i fuskpäls från NA-KD:s kollektion tillsammans med Gine Margrethe. Kappan är fodrad på insidan och försluts med knappar framtill. Se fler bilder och köp här.

En lång, svart kappa i fuskpäls från Object Collectors Item.

3. En lång, svart kappa i fuskpäls från Object Collectors Item. Kappan har en rak och lätt oversized modell och knappstängning på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En svart jacka i fuskpäls från Vila.

4. En svart jacka i fuskpäls från Vila. Jackan är tillverkad i stum, vävd kvalitet, är fodrad i en kortare modell och har en stor, mysig luva. Se fler bilder och köp här.

Beige fuskpälskappa från Mango.

5. En fodrad fuskpälskappa i beige färg från Mango. Kappan har långa ärmar och dubbelknäppning. Se fler bilder och köp här.

En ljusrosa jacka i fuskpäls från NA-KD.

6. En mjuk, ljusrosa fuskpälsjacka från NA-KD. Jackan har en krage med stora slag, sidofickor och försluts med knappstängning därfram. Se fler bilder och köp här.

Svart fuskpälsjacka med hög krage från Vila.

7. En svart fuskpälsjacka med hög krage från Vila. Jackan är fodrad, har två fickor framtill och försluts med tryckknappar på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En brun fuskpälsjacka från Jaqueline de Yong.

8. En brun fuskpälsjacka från Jaqueline de Yong. Jackan har hög krage, är fodrad och försluts med dragkedja på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En lång, brun kappa i fuskpäls från NA-KD.

9. En lång, brun kappa i fuskpäls från NA-KD. Kappan har två snedställda fickor och ett avtagbart, justerbart knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En brun fuskpälsjacka med huva från NA-KD.

10. En brun fuskpälsjacka från NA-KD. Denna jacka har en stor huva, ärmar med elastiska manschetter och försluts med dragkedja där fram. Se fler bilder och köp här.

Kort, vit fuskpälsjacka med hög krage från Only.

11. En kort, vit jacka i fuskpäls från Only. Jackan är i rak modell, har två fickor framtill och försluts med knappstängning på framsidan. Se fler bilder och köp här.

En leopardmönstrad kappa i fuskpäls från NA-KD.

12. En leopardmönstrad kappa i fuskpäls från NA-KD:s kollektion med Gine Margrethe. Kappan har krage med slag, vadderade axlar och en dold knappstängning längst framsidan. Se fler bilder och köp här.

En vit fuskpälsjacka med stor krage från NA-KD.

13. En vit fuskpälsjacka med stor krage från NA-KD. Jackan har dold dragkedjestängning och en något oversized fit. Se fler bilder och köp här.

En beige bikerjacka med fuskpälsjacka från Bubbleroom.

14. En beige bikerjacka med detaljer i fuskpäls från Bubbleroom. Jackan är tillverkad i fake mocka och har ett mjukt och bekvämt foder av fuskpäls. Se fler bilder och köp här.

Svart fuskpälsjacka med bälte från Only.

15. Denna svarta jacka från Only är tillverkad i fuskpäls och har ett bälte med hällor i nederkanten. Jackan är fodrad i återvunnen polyester, vilket även gör den till ett miljömedvetet val av fuskpäls! Se fler bilder och köp här.

Jackor med pälsdetaljer

En vit, stickad kappa med fuskpälskrage från Chiara Forthi.

16. En elegant vit, stickad kappa med sömdetaljer från Chiara Forthi. Kappan har en avtagbar krage i pälsimitation och en snygg slit i bak. Se fler bilder och köp här.

Ullkappa med avtagbar fuskpälskrage från Chiara Forthi.

17. En svart ullkappa med avtagbar fuskpälskrage från Chiara Forthi. Kappan har ett snyggt knytbart bälte med dekorativa metalldetaljer i midjan och en fodrad insida. Se fler bilder och köp här.

En beige cape med fuskpäls från Bubbleroom.

18. En snygg, beige poncho från Bubbleroom. Det unika med denna ponchon är den lyxiga avtagbara fuskpälsen längs med kragen! Se fler bilder och köp här.

En svart pilotjacka i fuskpäls från NA-KD.

19. En snygg pilotkappa med detaljer av beige fuskpälsmaterial från NA-KD. Denna kappan är i kortare modell, har en detalj med spänne och en avslappnad och bekväm passform. Se fler bilder och köp här.

Jacka tillverkad av läderimitation med krage och foder i teddymaterial, från Gina Tricot.

20. Den här jackan är tillverkad av läderimitation med krage och foder i teddymaterial och är från Gina Tricot. Se fler bilder och köp här.

Svart kappa med fuskpäls på huvan från Chiara Forthi.

21. Denna eleganta kappa från Chiara Forthi är tillverkad i ullmix och har en snygg fuskpälskant på huvan. Se fler bilder och köp här.

En parkas med luva med fuskpäls från Vero Moda.

22. En jacka i parkasmodell och luva med fuskpäls. Jackan är i en trendig rak modell och har dragsko i midjan. Se fler bilder och köp här.

Teddyjackor

Svart teddykappa från Happy Holly.

23. En svart teddykappa i rak modell från Happy Holly. Kappan är fodrad, har två fickor och försluts med knappar framtill. Se fler bilder och köp här.

En vit teddykappa med detaljer i läderimitation från NA-KD.

24. Denna vita teddykappan från NA-KD har dekorativa detaljer i läderimitation, såsom bröstficka och rand längs kragen. Kappan är fodrad och har en rak, avslappnad passform. Se fler bilder och köp här.

Kort, svart teddyjacka från Rock and Blue.

25. En kort, svart teddyjacka från Rock and Blue. Jackan är fodrad och tillverkad i en stum, vävd kvalitet samt har en snygg luva med fuskpäls. Se fler bilder och köp här.

En rosa teddyjacka från NLY Trend.

26. En rosa jacka i teddymaterial från NLY Trend. Jackan är i hoodiemodell och har luva och en dragsko i nederkanten. Se fler bilder och köp här.

En beige teddyjacka från Only.

27. Beige teddyjacka i rak modell från Only. Denna jackan håller dig varm med dess fodrade insida och höga krage. Se fler bilder och köp här.

En kort teddyjacka från Glamorous.

28. En kort teddyjacka med hög krage och dekorativa fickor från Glamorous. Jackan är fodrad och försluts med knappstängning där fram. Se fler bilder och köp här.

En creamfärgad teddykappa från Missguided.

29. En creamfärgad teddykappa i kort modell från Missguided. Kappan är fodrad, har två bröstfickor och försluts med knappar. Se fler bilder och köp här.

En beige jacka från Jacquline de Yong i teddymaterial.

30. En teddyjacka från Jacquline de Yong i färgen Cement med rak passform och knappknäppning framtill. Se fler bilder och köp här.

Vad är fuskpäls tillverkat av?

Fuskpäls kan vara tillverkat av många olika material, men de vanligaste är syntetiska material som akryl, polyester och nylon.

 

4.8/5 - (6 votes)

LÄS OCKSÅ:
Bomberjackor 2024: missa inte den heta trenden för dam!
Korta kappor dam – 25 kappor du inte får missa!
Snygga skidjackor 2024 → Köp en trendig skidjacka (Dam)