snygga och trendiga skidjackor dam 2020
Jackor Skidkläder

Snygga skidjackor 2024 → Köp en trendig skidjacka (Dam)

Vintern 2024 är här och skidsäsongen är i full gång. Inför säsongens första fjällenresor är det dags att plocka fram skidorna och hjälmen men även införskaffa sig en ny skidjacka!

Det finns nästan oändligt med olika sorters skidjackor för dam som skiljer sig i allt från funktion, resistens och tyngd till färg och design. Vi förstår att det därför kan vara svårt att välja din perfekta skidjacka, men för att göra jobbet enklare för dig har vi här listat drygt 30 snygga skidjackor för dam år 2024 som garanterat kommer att hålla dig både varm och snygg i backarna!

Innehållsförteckning

Enfärgade skidjackor

En klassisk röd skidjacka från Helly Hansen.

1. Denna klassiska röda skidjackan från Helly Hansen skyddar mot både vind och vatten samtidigt som det är en lätt, ventilerande jacka. Jackan har hög krage med quiltat foder på insidan och fast, hjälmkompitabel och justerbar huva. Se fler bilder och köp här.

En rosa skidjacka från 8848 Altitude.

2. En skidjacka från 8848 Altitude i söt rosa färg, gjord i vind- och vattentätt tyg samt med hög andningsförmåga. Se fler bilder och köp här.

En snygg svart skidjacka från Helly Hansen.

3. En snygg helisolerad skidjacka från Helly Hansen med vattentätt och ventilerande yttermaterial. De dubbla handvärmarfickorna har dessutom särskild isolering för att bevara mobilens batteri. Se fler bilder och köp här.

En svart längre skidjacka från Peak Performance.

4. En lång skidjacka i diskret svart färg från Peak Performance. Jackan är gjord i två lager material och har en mängd olika funktionella detaljer. Se fler bilder och köp här.

En vit figursydd skidjacka från Odd Molly.

5. Denna vita skidjacka från Odd Molly är figursydd och har en design som passar lika bra på skidbacken som påväg till gymmet en kall vintermorgon. Jackan är vind- och vattentät och har värmande isolering. Se fler bilder och köp här.

En rosa skidjacka från L1.

6. En rosa skidjacka från L1 med foder gjort av 100% återvunnet polyester! Se fler bilder och köp här.

En varm och vattentät skidjacka från The North Face.

7. Denna skidjacka från The North Face är producerad i vattentätt tyg och fylld med dun som garanterat kommer hålla dig varm i backarna! Se fler bilder och köp här.

En svart vadderad skidjacka från 8848 Altitude.

8. Denna skidjacka från 8848 Altitude är mjuk, vadderad samt har en feminin passform som kommer att hålla dig både varm och snygg i skidbacken! Se fler bilder och köp här.

En snygg mörkblå skidjacka från Burton.

9. Denna blå skidjacka från Burton är tillverkad i två lager Gore Tex-tyg och isolerad för att hålla värmen. Se fler bilder och köp här.

En svart stilren skidjacka från 8848 Altitude.

10. Ännu en skidjacka från 8848 Altitude, denna i svart stilren design. Jackan är vind- och vattentät och har hög andningsförmåga. Se fler bilder och köp här.

En svart skaljacka från The North Face.

11. En svart ventilerad vind- och vattentät skaljacka från The North Face. Jackan har en mängd olika praktiska funktioner, såsom ventiler under armarna och en jursterbar hjälmkompitabel huva. Se fler bilder och köp här.

En längre svart skidjacka från Haglöfs.

12. En fodrad skidjacka från Haglöfs med två lagers isolering, vattenavvisande blixtlås samt öppningar under armarna för extra ventilation. Ett stort plus är att jackan är tillverkad i miljövänliga material! Se fler bilder och köp här.

En lång, rosa skidjacka från Burton.

13. En lång, rosa skidjacka från Burton gjort i vattentätt och andningsaktivt material. Se fler bilder och köp här.

En svart skid- och vinterjacka från Volcom.

14. En svart lättfodrad jacka från Volcom som fungerar som både skid- och vinterjacka. Jackan är delvist tillverkad av återvunnet material. Se fler bilder och köp här.

Skidjackor med pälshuva

En svart moderiktig skidjacka från 8848 Altitude med huva med fuskpälskant.

15. En svart moderiktig skidjacka från 8848 Altitude med naturlig passform. Jackan är vattenavvisande, har hög andningsförmåga och en avtagbar fuskpälskant på huvan. Se fler bilder och köp här.

En vit skidjacka från Salomon med avtagbar fuskpälskant på huvan.

16. Denna vita skidjacka från Salomon är vadderad samt vind- och vattentät för att skydda dig i alla väder. Jackan har en avtagbar och justerbar huva med avtagbar fuskpälskant. Se fler bilder och köp här.

En vit skidjacka med huva med fuskpälskant.

17. Denna vita skidjacka från 8848 Altitude är vadderad, vattentät och har bra andningsegenskaper. Jackan har en fast huva med dragsko och en snygg avtagbar fuskpälskant. Se fler bilder och köp här.

En snygg, lyxig skidjacka från Armada.

18. En snygg, lyxig skidjacka från Armada som är både vind- och vattentät. Jackan har avtagbar fuskpäls på huvan. Se fler bilder och köp här.

En rosa skidjacka från Horsefeathers i längre modell.

19. Denna rosa skidjacka från Horsefeathers är i längre modell och varmt fodrad. Jackans passform kan justeras med hjälp av dess dragkedja. Se fler bilder och köp här.

En blå skidjacka från Horsefeathers.

20. En blå vattenavvisande skidjacka från Horsefeathers. Förutom snörning vid halsen har jackan även en justerbar passform över midjan. Se fler bilder och köp här.

En svart skidjacka från DC.

21. En varm, rikligt vattentät skidjacka från DC med avtagbar pälskant på huvan. Se fler bilder och köp här.

Färgglada skidjackor

En rosa skidjacka från WearColour.

22. En rolig, bekväm skidjacka från WearColour med anpassad passform och många funktionella detaljer såsom hakskydd och justerbar huva. Se fler bilder och köp här.

Skidjacka med leopardmönster från DC.

23. En skidjacka från DC med snygga leopardmönster, vattentätt tyg och justerbar huva. Se fler bilder och köp här.

En snygg mönstrad skidjacka från Picture.

24. En snygg mönstrad skidjacka från Picture i längre modell. Jackan har ett återvinningsbart membran som är vattentätt och har hög andningsförmåga. Se fler bilder och köp här.

En färgglad skidjacka från Horsefeathers.

25. En färgglad skidjacka från Horsefeathers med mjukt foder på insidan och fuktavvisande laminerat membran på utsidan. Se fler bilder och köp här.

En rosa isolerad skidjacka från Nikita.

26. En rosa isolerad skidjacka från Nikita med anslutning mellan jacka och eventuella byxor. Jackan passar lika bra till att åka snowboard och är en del av samarbetet B4BC – Boarding For Breast Cancer. Se fler bilder och köp här.

En funktionell och snygg skidjacka från Volcom.

27. Denna skidjacka från Volcom är både snygg och funktionell med dess lösa boyfriendfit och GoreTex 2-lagers märkning. Jackan har även tillhörande byxor. Se fler bilder och köp här.

En skidjacka med mönster, från Aperture.

28. En smal skidjacka från Aperture med snygg design och plats för flera lager under. Se fler bilder och köp här.

En vattentät skidjacka från Light i svart och lila färgkombination.

29. En vattentät skidjacka från Light i svart och lila färgkombination. Se fler bilder och köp här.

En orangemönstrad skidjacka från Aperture.

30. Denna skidjacka från Aperture håller dig varm och bekväm med dess isolerande och vattentäta material. Designen kommer dessutom definitivt få dig att sticka ut där du åker nerför backen! Se fler bilder och köp här.

En flerfärgad skidjacka från Rip Curl.

31. En praktisk skidjacka från Rip Curl tillverkad i material med 10 000 mm vattenpelare samt hög ventilationsförmåga. Dessutom har jackan en snygg färgkombination i vit och rosa. Se fler bilder och köp här.

Vad är en skidjacka?

En skidjacka är en jacka som är optimal att använda i skidbacken. För att vara bekväm är det ofta viktigt att jackan är ventilerad samt att den tål olika väderförhållanden i form av att vara vatten- och vindavstötande. En skidjacka ska även vara lätt att röra sig i, därför kan många skidjackor vara i stretchmaterial.

Är skidjackor varma?

Många, exempelvis vadderade eller fodrade, skidjackor isolerar värmen inom sig, vilket gör de varma. Det finns också tunnare jackor, skaljackor, vars främsta egenskap är att stöta bort vatten, som man kan behöva ha på sig tjocka kläder under.

Vad är skillnaden mellan en skidjacka och en vanlig vinterjacka?

Skidjackan är anpassad för de förhållandena och behov som finns i just skidbacken. Vinterjackan är en jacka anpassad för tunga väderförhållanden under vintern.

4.7/5 - (6 votes)

LÄS OCKSÅ:
Skidkläder dam 2024: Bli snyggast i backen – till billigt pris!
Bomberjackor 2024: missa inte den heta trenden för dam!
Korta kappor dam – 25 kappor du inte får missa!