kvinna med beige trenchcoat
Jackor

33 trenchcoats (dam) – vårens snyggaste trenchcoat 2023!

När solen börjar titta fram mer och mer är det dags för vinterkappan att stoppas ner i källaren. Inför de sista vinterdagarna och framför allt för våren 2023 är det dags att införskaffa sig en tunnare kappa. En trend som står stark i början av det nya året är kappan som kallas trenchcoat. Frågan är bara vilken som passar i just din garderob?

Alissa länkar i artikeln 33 stycken olika snygga trenchcoats i olika modeller. Det finns till exempel kappor i olika trendiga färger. I sektionerna hittar du även kortare trenchcoats samt varianter som är snällare mot plånboken!

Innehållsförteckning

Beiga trenchcoats

Kort trenchcoat med knappar för dam

1. Superfin kortare trenchcoat med knappar. Se fler bilder och köp här.

Beige klassisk trenchcoat för dam 2022

2. En jättefin trenchcoat som känns riktigt lyxig. Kappan är rak i modellen. Se fler bilder och köp här.

Beige trenchcoat för dam med gömda knappar.

3. Fin trenchcoat som är lätt att matcha ihop till en riktigt snygg outfit! Knapparna är gömda och designen är rak. Se fler bilder och köp här.

Lång trenchcoat med skärp

4. Supersöt trenchcoat i beige färg med ett helt underbart långt skärp. Ta en extra titt på de fina knapparna! Se fler bilder och köp här.

Beige trenchcoat med ballongärmar för dam 2022

5. Otroligt trendig trenchcoat med unika puffärmar. Ett riktigt kap! Se fler bilder och köp här.

Beige kort trenchcoat för dam 2022

6. Snygg och kort trenchcoat med unik krage och skärp. Se fler bilder och köp här.

Beige trenchcoat i ett lätt material för dam

7. Superfin beige trenchcoat som har ett lätt material. I midjan finns ett skärp och i ryggen en resår som formar kappan fint. Se fler bilder och köp här.

Beige trenchcoat för dam

8. Rak trenchcoat i en superfin beige färg. Jackan är oversize och har silvriga tryckknappar. Riktigt trendig! Se fler bilder och köp här.

Beige trenchcoat i två nyanser med skärp och knappar

9. Cool trenchcoat som är i två nyanser av beiget, vilket gör den till det lilla extra. Jackan går ner till vaden. Se fler bilder och köp här.

Lång tenchcoat i beiget och rutigt.

10. Trendig trenchcoat i beiget och rutigt. Kappan har en fin och unik krage. Jackan ger ett riktigt modemedvetet intryck. Se fler bilder och köp här.

Beige, rak, oversize trenchcoat från Arket.

11. Trenchcoat som känns lyxig då den har en rak och oversize modell. Jackan är i linne- och bomullsblandning. Se fler bilder och köp här.

Lång trenchcoat för dam i beige färg

12. Söt trenchcoat i ljus färg. Kappan har fin passform och skönt material. En trendig jacka för ett bra pris. Se fler bilder och köp här.

Kort trenchcoat i en oversize modell och beiget.

13. HM:s dotterbolag Arket sviker en aldrig. Den här snygga trenchcoaten är beige och oversize i modellen. Enkel och lyxig! Se fler bilder och köp här.

Mörka trenchcoats

Trenchcoast i svart med knappar dam

14. Läcker svart trenchcoat med knappar och krage. Finns även i beiget och mörkblått. Se fler bilder och köp här.

Kortare svart trenchcoat 2022

15. Riktigt cool trenchcoat. Den här magiska kappan är i svart och midilängd, ett måste i garderoben! Se fler bilder och köp här.

Trenchcoat för dam med skärp

16. Klassisk modell av den kortare trenchcoat´en. Kappan har ett skärp och stängs med knappar. Se fler bilder och köp här.

Svart klassisk trenchcoat från Arket.

17. Underbar trenchcoat i en cool svart färg. Jackan har många snygga detaljer som ger den en lyxig känsla. Ett måste för den modeintresserade! Se fler bilder och köp här.

Mörkblå oversize trenchcoat för dam

18. Klassisk trenchcoat i en marinblå färg. Denna är stor och rak i modellen och har stora fina knappar. Enkel att matcha! Se fler bilder och köp här.

Svart och kort trenchcoat med unik krage för dam 2022

19. Ursnygg trenchcoat i kortare modell. Kappan är oversize samt i linne- och bomullsblandning. Se fler bilder och köp här.

Ljusa trenchcoats

Trenchcoat i ljus linne för dam

20. Klassiskt fin trenchcoatdesign med ett material i linne. Jackan har en avslappnad passform med två fickor på sidan. Se fler bilder och köp här.

Ljus trenchcoat med enkel design och bälte.

21. Unik trenchcoat i en ljus nyans. Kappan har enkla detaljer vilket får den att se riktigt lyxig och fräsh ut. Se fler bilder och köp här.

Ljus klassisk trenchcoat för dam

22. En snyggt ljus trenchcoat. Den här kommer i en klassisk modell med dubbelknäppning och markerade knappar. I midjan finns ett snyggt band. Se fler bilder och köp här.

Lång trenchcoat i ljus beige för dam

23. Lång och vacker kappa i ljusbeige färg. Kappan är i riktigt bra kvalite och ser riktigt lyxig ut på. En bra investering som håller i längden! Se fler bilder och köp här.

Lång ljus trenchcoat för dam

24. En cool och lång trenchcoat i en ljus färg. Fräsh och riktigt läcker! Se fler bilder och köp här.

Sportig trenchcoat från Adidas för dam med skärp

25. Sportig trenchcoat från adidas med vetilerande mech och avtagbart knytskärp i midjan. Riktigt läcker! Se fler bilder och köp här.

Oversized trenchcoat för dam

26. Häftigt oversized trenchcoat som är hur inne som helst! Kappan finns i en vacker beige färg. Se fler bilder och köp här.

Gröna trenchcoats

Grön något kortare trenchcoat för dam

27. En klassisk trenchcoat fast i en kortare modell. Jackan är i en härlig grön färg och har två fickor i sidan. Riktigt fin och bra för vamare väder! Se fler bilder och köp här.

Khaki/grön trenchcoat för dam

28. Vår och höst trenchcoat i en läcker grön färg. Ett riktigt fräscht plagg! Se fler bilder och köp här.

Grön trenchcoat med krage för dam

29. Stilig trenchcoat i mörkt grön färg som går ända ner till vaderna. Se fler bilder och köp här.

Bruna trenchcoats

Mörkbeige trenchcoat med enkel lyxig design 2022

30. Vacker trenchcoat i lång modell. Kappan har en enkel och lyxig design. Färgen är en mörkbeige och yttertyget är praktiskt vattenavvisande. En av Alissas favoriter! Se fler bilder och köp här.

Lätt trenchcoat utan knappar i brunt för dam

31. Trenchcoat i en brun färg. Denna har ett lätt material som får den att falla fint fram. Den här kappan är perfekt till vårens första solstrålar! Se fler bilder och köp här.

Skinnajcka i brunt i tenchcoat-design för dam

32. Otrolig trenchcoat med knappar och bälte. Denna är i en kortare modell och med material i äkta skinn. Se fler bilder och köp här.

Trendig trenchcoat utan ärmar i khaki.

33. Underbart fin kappa i Khakifärg. Kappans design är nytänkande med korta ärmar som passar perfekt för varmare väder. Se fler bilder och köp här.

🧥 Vad betyder trenchcoat?

Trenchcoat kommer från engelskan och betyder skyttegravsrock.

🧥 Vad är en trenchcoat?

Rocken eller kappan som kallas trenchcoat är dubbelknäppt och har i regel ett skärp vid midjan. I över hundra år har plagget funnits, tidigare hade kappan även axelvaddar vilket den ibland har än idag.

LÄS OCKSÅ:
Korta kappor dam- 25 kappor du inte får missa!
25 vinterkappor (dam) du inte får missa inför vintern 2020!
Säsongens snygga ullkappor är äntligen här! (2020)

4.4/5 - (8 votes)

LÄS OCKSÅ:
Vinterjackor dam 2023 – Trendig och varm vinterjacka? Vi listar årets nyheter!
Parkas dam 2023: Höstens snyggaste damparkas är här!
Dunparkas dam – 2023 års snyggaste parkas i dun!