vårkappa dam 2021 - stilrena, färgglada och mönstrade vårkappor
Jackor

Vårkappa (dam) 2021 – säsongens snyggaste kappor!

I vårens skiftande väder sitter en övergångsanpassad vårkappa fint! Scrolla ner för att hitta vår lista över snygga vårkappor för dam 2021!

Det kan ibland vara knepigt att veta vilket val av jacka som är lämpligast i vårens varierande väder. Med en vårkappa är det bekymret dock löst! Här har vi samlat snygga vårkappor för dam 2021. I vår lista hittar du allt från stilrena bruna vårkappor till färgglada mönstrade skjortkappor, kanske hittar du även ditt nästa köp?

Innehållsförteckning

Mönstrade vårkappor

En rutig kappa från Pieces.

1. En rutig kappa i varma färger från Pieces. Kappan är fodrad och har två stora fickor framtill. Se fler bilder och köp här.

Rutig ullkappa från Object Collectors Item.

2. En mysig ullkappa i rutigt motiv från Object Collectors Item. Kappan är fodrad och försluts med knappstängningen framtill. Se fler bilder och köp här.

En rutig kappa i svartvit från Only.

3. En rutig kappa i svartvit från Only. Kappan har stor krage och två framfickor. Se fler bilder och köp här.

Kappa från Vila i fuskpäls med leopardmotiv.

4. En trendig kappa från Vila i fuskpäls. Dess leopardmotiv gör att kappan passar både till fest och vardags! Se fler bilder och köp här.

En lång kappa från NA-KD i blått, randigt motiv.

5. En snygg vårkappa från NA-KD i lång, rak modell och blått, randigt motiv. Se fler bilder och köp här.

En quiltad kappa från 2ndDay.

6. En quiltad kappa från 2ndDay. Kappan har mudd i hals och försluts med dragkedja och tryckknappar. Se fler bilder och köp här.

En lång, rutig kappa med knytband från NA-KD.

7. Denna kappa från NA-KD utstrålar med dess rutiga motiv och figurnära passform typiska retrovibbar! Kappan har ett avtagbart skärp, knappdetaljer på axlarna och snygga bältdetaljer på ärmsluten. Se fler bilder och köp här.

En rutig kappa i oversized modell från NA-KD.

8. En beige, rutig kappa från NA-KD. Kappan har stora slag och är i en oversized modell. Se fler bilder och köp här.

En rutig skjortkappa från Neo Noir.

9. En knälång skjortkappa i snygga färger från Neo Noir. Kappan har dekorativa bröst bröstfickor med lock och korta slits på varje sida. Se fler bilder och köp här.

En grå, rak kappa från By Malene Birger.

10. En klassisk rak kappa med dubbelknäppning från By Malene Birger. Kappan är fodrad, har fickor i fram och en slits därbak. Se fler bilder och köp här.

Stilrena vårkappor

En ofodrad kappa från Only i brun färg.

11. En lätt, ofodrad vårkappa från Only i naturbrun färg. Kappan är ofodrad och finns även i svart och grått. Se fler bilder och köp här.

En svart ullkappa från Vero Moda.

12. En stilren, svart ullkappa från Vero Moda. Kappan är knälång, har dubbelknäppning i fram och två fickor med lock. Se fler bilder och köp här.

Lång, kappa i lackad PU från Missguided.

13. En trendig kappa i lackad PU från Missguided. Kappan har snyggt croc-mönster, ett knytband i midjan och slits baktill. Se fler bilder och köp här.

En kamelfärgad ullkappa med knytband från Object Colletors Item.

14. En kamelfärgad ullkappa från Object Collectors Item. Kappan är gjord i mjuk kvalitet och försluts både med knappstängning och ett knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

Lång kappa med stora slag från Bubbleroom.

15. En lång kappa med slag i en fräsch brun färg. Kappan går att hitta i Bubblerooms kollektion med Moa Mattsson. Se fler bilder och köp här.

En lång beige kappa med slag, från NA-KD.

16. Denna kappa från NA-KD finns i både beige och svart och har trendiga slag i kragen. Kappan är lång och har en oversized passform. Se fler bilder och köp här.

En kort skjortkappa i beige från NA-KD.

17. En kort kappa i skjortmodell från NA-KD. Kappan har sluttande axlar och lösa armar som ger intrycket av en något oversized modell. Se fler bilder och köp här.

En vit kappa i rak modell från Vila.

18. En vit kappa i rak modell från Vila. Kappan är fodrad, har ribbstickad krage och två fickor med lock. Se fler bilder och köp här.

En lång kappa i mjukt material, från NA-KD.

19. Denna kappa från NA-KD är tillverkat i ett mjukt, lurvigt material. Den har långa ärmar och snygga slag i kragen. Se fler bilder och köp här.

En vit kappa med knytband från Vero Moda.

20. En vit kappa med knytband från Vero Moda. Kappan är tillverkad av återvunnen polyester, vilket även gör den till ett miljömedvetet val av vårkappa! Se fler bilder och köp här.

En brun kappa med huva från Only.

21. En brun kappa i trikå från Only. Kappan är i rak modell, har hög krage och huva. Se fler bilder och köp här.

En svart kimonojacka i quiltat material från NA-KD.

22. En kappa i ljusrosa quiltat material från NA-KD. Kappan har stora slag och ett avtagbart knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En kort kappa med tigermönster från NA-KD.

23. En kort kappa från NA-KD med tigermönster. Kappan har snygg krage, knappstängning och två snedställda sidofickor. Se fler bilder och köp här.

En knälång ullkappa i mörkblå färg från Selected Femme.

24. En stilren ullkappa i knälång modell från Selected Femme. Kappan försluts med två tryckknappar och har ett knytband i midjan. Se fler bilder och köp här.

En kort, vit kappa från Filippa K.

25. En kort, vit kappa från Filippa K. Kappan är tillverkad i ull, har knappknäppning i fram och ett knytbälte i midjan. Se fler bilder och köp här.

En blå kappa från Mango.

26. En blå kappa från Mango med dubbelknäppning och ett bälte med metallspänne. Se fler bilder och köp här.

Färgglada vårkappor

En färgstark rosa kappa från Only.

27. Denna kappa från Only är i en färgstark rosa färg och tillverkad av ullblandning. Kappan är fodrad och har två stora fickor framtill. Se fler bilder och köp här.

En röd, knälång kappa från NA-KD.

28. En röd, knälång kappa från NA-KD. Kappan har stora fickor och försluts med tre knappstängningar. Se fler bilder och köp här.

En färgglad skjortkappa i rutigt motiv från Munthe.

29. Denna skjortkappa från Munthe har ett färgglatt rutigt motiv som passar perfekt för senvårens lekfulla outfits! Kappan är i rak modell och försluts med knappar. Se fler bilder och köp här.

En blå kappa i teddymaterial från Only.

30. En blå kappa i teddymaterial från Only. Kappan försluts med tryckknappar framtill. Se fler bilder och köp här.

En rosa lång kappa i teddymaterial från NA-KD.

31. Denna långa kappa från NA-KD är i teddymaterial och har en vacker rosa färg. Kappan har stora slag, två framfickor och en dubbel bröstknäppning. Se fler bilder och köp här.


LÄS OCKSÅ:
Pufferjacka – årets snyggaste puffer jackor för dam!
Snygga fuskpälsar att rocka 2021!
Sommarjackor 2021: en guide till svala och snygga jackor (dam)!