vårkappa dam 2021 - stilrena, färgglada och mönstrade vårkappor
Jackor

Vårkappa (dam) 2024 – säsongens snyggaste kappor!

I vårens skiftande väder sitter en övergångsanpassad vårkappa fint! Scrolla ner för att hitta vår lista över snygga vårkappor för dam 2024!

Det kan ibland vara knepigt att veta vilket val av jacka som är lämpligast i vårens varierande väder. Med en vårkappa är det bekymret dock löst! Här har vi samlat snygga vårkappor för dam 2024. I vår lista hittar du allt från stilrena bruna vårkappor till färgglada mönstrade skjortkappor, kanske hittar du även ditt nästa köp?

Innehållsförteckning

Stilrena vårkappor

En beige kappa i rak mellanlång modell.

1. En beige kappa i rak mellanlång modell. Denna jacka är hållbarhets-sertifierad! Se fler bilder och köp här.

En ofodrad kappa från Missguided i svart.

2. En lätt, lång, ofodrad vårkappa från Missguided i svart färg. Kappan har fickor fram, snygg slits på sidan och försluts med två knappar. Se fler bilder och köp här.

Mellanlång kappa i klassisk modell.

3. Denna kappa har en klassisk design och sitter rakt intill kroppen. Den har fickor fram och försluts med knappar. Se fler bilder och köp här.

En grön quiltad kappa med teddy.

4. En grön quiltad kappa med teddy för den som ofta fryser. Den kan förslutas med både dragkedja, knappar och band i midjan. Ett trendigt val! Se fler bilder och köp här.

Ljus lång kappa med fint svall.

5. En lång ljus kappa med vackert svall vid kragen. Kappan är ofodrad och passar för varma vårdagar och ända in på sommaren. Den har fickor framtill och snygg detalj vid axeln. Se fler bilder och köp här.

Marinblå kappa med quiltad svart detalj framtill.

6. En marinblå kappa med quiltad svart detalj framtill. Kappan är lång, har 2 fickor och försluts med ett band i midjan. Se fler bilder och köp här.

Lång trenchcoat i klassisk beige.

7. En trendig trenchcoat i klassisk beige från Only. Kappan har fodrad insida och fickor fram. Den försluts antingen med band i midjan eller knappar. Se fler bilder och köp här.

En grå kort kappa från Only.

8. En kort grå kappa från Only med skärp i midjan är en perfekt vårjacka, inte för varm, inte för kall. Se fler bilder och köp här.

Ljusbeige kappa i fin kvalite med medföljande halsduk.

9. En snygg och lyxig kappa i ljusbeiget med tillhörande halsduk som medföljer. Kappan slutar vid vaden och har höga slitsar i sidan. Se fler bilder och köp här.

Modern kort kappa i ljusbeiget.

10. En kort kappa i ljusbeiget för den som vill hänga med i trenderna. Riktigt snygga detaljer så som snedställd ficka, bred krage och knytskärp. En oversize-dröm helt enkelt! Se fler bilder och köp här.

Svart quiltad kappa med krage.

11. En knälång skjortkappa i quiltad svart. Kappan försluts med knappar och består av återvunnet material. Köper du denna gör du ett miljömedvetet val. Se fler bilder och köp här.

Lång kappa i skinnimitation med ballong-ärmar.

12. En cool lång kappa i skinnimitation med ballongärmar. Kappan har sidofickor och knytband. Se fler bilder och köp här.

Snygg mörkgrå kappa i oversize modell.

13. Denna snygga kappa i mörkgrått med stor krage med slag har en dubbelknäppning fram. De stora fickorna gör plats för alla små ting man kan vilja ha med sig. Se fler bilder och köp här.

Svart twillkappa med knytskärp och knappar.

14. En kappa svart med knytskärp och knappar. Den är i en stilren modell som gör att den knappast går ur trend på ett tag, ett hållbart alternativ helt enkelt. Finns även i vitt och beiget Se fler bilder och köp här.

Kashmir- och ullkappa i brunt.

15. Denna bruna kappa från HM premium selection utstrålar god kvalite med sin ull- och kashmirblandning. Genom de nedhasade axlarna ger den en avslappnad känsla. Den har även fickor i sidorna. Se fler bilder och köp här.

Färgglada vårkappor

En färgstark blå kappa från Only.

16. Denna kappa från Only är i en färgstark blå färg. Den är perfekt för vårvärmen, har knappar som förslutning och fickor i sidan. Se fler bilder och köp här.

En lång kappa i mjukt material, från NA-KD.

17. Visst är det en härlig styling med den gröna kappan och ljusgröna halsduken! Båda finns att köpa på NA-KD. Kappan är mellanlång och har knappstängning. Se fler bilder och köp här.

En lång beige kappa med slag, från NA-KD.

18. Wow, wow, wow! Färg och form för denna kappa är otrolig. Den är i en lång modell och har krage med slag. Förslurs med knappar. Finns också i snygg beige! Se fler bilder och köp här.

Snygg avslapnad lång kappa i klarblå skinnimitation.

19. En trendig kappa i en avslappnad design och skinnimitation. Hur coolt var den inte i denna klarblå färg?! För dig som är bekväm i mer diskreta färger så finns den även i snygg svart. Se fler bilder och köp här.

En gul oversize kappa i tjock väv.

20. Vad sägs om en gul oversize kappa i vår? Denna har en lyxig tjockt vävd kvalite och paspoalfickor fram. Se fler bilder och köp här.

En lång kappa i ljusblått.

21. Visst dras man åt kappor i starka härliga färger? De utstrålar glädje! Den här kappan är i en oversize lång modell med fickor i sidan och knappar för att stänga. Ett bra val för plånboken. Se fler bilder och köp här.

Mönstrade vårkappor

En lång, rutig kappa med knytband från Bubbleroom.

22. Denna kappa från Bubbleroom utstrålar med dess rutiga motiv och figurnära passform typiska retrovibbar! Kappan har ett avtagbart skärp och snygga bältdetaljer på ärmsluten. Se fler bilder och köp här.

En lång kappa från NA-KD brunt randigt motiv.

23. En snygg vårkappa från NA-KD i lång, rak modell och brunt randigt motiv. Kappan är oversize och består av extra hållbara material, det ger vi tummen upp åt! Se fler bilder och köp här.

En knälång ullkappa i mörkblå färg från Selected Femme.

24. En cool kappa i rutigt med fina färger. Det finns ett avtagbart skärp att sätta i midjan om så vill. Se fler bilder och köp här.

En rutig kappa i oversized modell med ballongärmar.

25. En beige, rutig kappa från med ballongärmar. Kappan är mellanlång och har skärp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Rak quiltad kappa med liten krage.

26. En rak quiltad kappa i mörk färg med liten krage. Kappan är från Esprit och har stora rymliga fickor. Se fler bilder och köp här.

En lång rutig kappa i grått från NA-KD.

27. En lång rutig kappa i grått från NA-KD. Kappan har sluttande axlar och lösa armar som ger intrycket av en något oversized modell. Se fler bilder och köp här.

Lång skjortkappa i rutigt med varma färger.

28. En långa skjortkappa i rutigt med varma bruna färger. Kappan har knäppning fram samt 4 fickor (två med lock) som får plats med mobil, plånbok etc. Se fler bilder och köp här.

Rutig grå/rosa kappa i skjort-design

29. En grå/rosa kappa med skjort-design. Kappan avslutas i knähöjd och finns i större storlekar. Se fler bilder och köp här.

Grön skjortkappa i rutigt.

30. Grön skjortkappa i rutigt. Kappan består av delvis ull och har snygga, lediga fickor fram. Den stängs med knappar. Se fler bilder och köp här.

Trenchcoat i rutig beige/rosa.

31. En klassisk trenchcoat till modellen med en modern touch i färg och mönster. Kappan är ofodrad och kommer med ett knytskärp i midjan. Se fler bilder och köp här.

4.5/5 - (4 votes)

LÄS OCKSÅ:
Bomberjackor 2024: missa inte den heta trenden för dam!
Korta kappor dam – 25 kappor du inte får missa!
Snygga fuskpälsar att rocka 2024!