Snygga byxor dam - Kostymbyxor, tighta byxor, raka och utsvängda byxor
Byxor

Byxor våren 2023 – 32 riktigt snygga par för dam!

Även om jeans aldrig förmås att bli otrendigt, växer populariteten hos andra sorters byxor som kostymbyxor och jeggings. Till skillnad från ett begränsat antal passformer och färger på jeans, kan tygbyxor finnas i oändligt med modeller och mönster!

För många kvinnor är byxor en grundläggande del av vardagens outfits och fungerar som komplement till överdelen. I takt med att kostymbyxor och utsvängda byxor blivit allt mer trendigare, har utbudet av snygga byxor 2023 blivit allt bredare. Här hittar du 32 olika sorters snygga byxor för dam uppdelade i kategorierna: Kostymbyxor, tighta byxor och raka och utsvängda byxor.

Innehållsförteckning

Kostymbyxor

Svarta byxor med hög midja och vida ben från NLY One.

1. Svarta byxor med mycket hög midja och vida ben från NLY One. Byxorna är gjorda av stretchig trikå med stadga. Se fler bilder och köp här.

Randiga kosymbyxor i beiget från Moss Copenhagen.

2. Randiga kostymbyxor från Mos Copenhagen. Byxorna har hög midja och ett resårband i midjehöjd i ryggen. Passar både till vardags och till fest! Se fler bilder och köp här.

Svarta ankelbyxor från Vero Moda.

3. Ett par svarta byxor i stretchig figurnära modell från Vero Moda. Byxorna försluts med dragkedja och knappar och har hällor för skärp. Se fler bilder och köp här.

Vita högmidjade vida byxor.

4. Dessa vita byxor har en hög modell har en trendig vid passform. Byxorna är designade som kostymbyxor och ger en extra sommrig känsla. Se fler bilder och köp här.

Beiga figursydda kostymbyxor från NA-KD.

5. Ett par figursydda kostymbyxor i en stilren beige färg. Dessa byxor har hög midja och en avklippt längd. Se fler bilder och köp här.

Vita raka byxor i en lös passform med croppade ben.

6. Raka byxor i vitt som har en lös passform. Dessa är perfekta för alla tillfällen nu i sommar. Lättmatchade för den som brukar ha svårt att välja. Se fler bilder och köp här.

Beiga kostymbyxor med vida benslut och pressveck.

7. Ett par beiga kostymbyxor i rak modell med pressveck. Byxorna har vida benslut och har två fram- och bakfickor. Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor med lätt avsmalnande ben från NA-KD.

8. Dessa svarta kostymbyxor från Nelly har en lätt avsmalnande modell längs benen och ett avtagbart, justerbart skärp. Det som är det bästa med dem är dock att de delvis är gjorda av återvunnen polyester, vilket gör dessa till ett miljömedvetet val av byxor! Se fler bilder och köp här.

Svarta, lösa kostymbyxor.

9. Ett par lösa kostymbyxor. Byxorna är tillverkade i stum vävd kvalitet och har resår i linningen baktill. Se fler bilder och köp här.

Randiga byxor i svart/grått med slits i benslutet.

10. Kostymbyxor med slits i benslutet och randig design. Dessa är riktigt snygga till vilken tröja som helst, t-shirt till skjorta. Byxorna har hög midja och är tillverkade i stretchig kvalitet. Se fler bilder och köp här.

Svarta tighta kosymbyxor med slits fram från NLY Trend.

11. Dessa svarta byxor från NLY Trend har en kostymbyxmodell med slits i benslutet. Framtill går en dekorativ söm. Se fler bilder och köp här.

Rosa raka kostymbyxor från NA-KD.

12. Rosa raka kostymbyxor, perfekta för sommartillställningarna. Byxorna har en stum midja som försluts med dold hyska och gylf. Se fler bilder och köp här.

Randiga kostymbyxor med hög midja och vida ben.

13. Randiga kostymbyxor med vida ben och hög midja i ett återvunnet material. På sidan finns det två snedställda fickor och byxan kommer även i beiget. Se fler bilder och köp här.

Gråa kostymbyxor från NA-KD.

14. Gråa kostymbyxor med hög midja från NA-KD. Modellen är rak med kortare benslut. Riktigt snygga till ett par klackar. Se fler bilder och köp här.

Blåa kostymbyxor från NA-KD.

15. Ett par kostymbyxor i mörkblå färg från NA-KD. Dessa byxor är i rak modell och har pressveck fram och baktill. Se fler bilder och köp här.

Randiga kosytymbyxor i brun färg med randigt mönster.

16. Ett par randiga byxor i brunt. Byxorna har avslappnad passform med en hög midja och hällor för ett snyggt bälte. Se fler bilder och köp här.

Svarta lösa kostymbyxor från NA-KD.

17. Ett par svarta kostymbyxor med lös passform från NA-KD. Byxorna stängs med dragkedja och knapp samt har slits i nederkanten. Se fler bilder och köp här.

Övriga byxor

Svarta byxor i flare-modell från Pieces.

18. Svarta byxor i flare-modell från Pieces. Byxorna har bekväm resår i midjan. Se fler bilder och köp här.

Bruna byxor i bootcut-modell från NA-KD.

19. Bruna byxor i bootcut-modell från NA-KD. Byxorna är tillverkade i tjock trikåkvalitet och finns även i svart. Se fler bilder och köp här.

Rosa trikåbyxor med knytband i en rak modell liknande cargopants.

20. Ett par söta, rosa trikåbyxor med en snygg cargopants-desgin. Byxan är i rak modell och har resår i midjan. Se fler bilder och köp här.

Rosa byxor med ribbad design från NA-KD.

21. Rosa byxor med hög midja och ribbad design från NA-KD. Se fler bilder och köp här.

Svart tygbyxa med slits i bensluten från Nelly.

22. Svarta tygbyxor med hög midja från Nelly. Bxorna har snygga slits i bensluten. Se fler bilder och köp här.

Beiga ribbade byxor som är utsvängda i bensluten från NA-KD.

23. Ett par beiga ribbade byxor från NA-KD. Byxorna har skön, mjuk design och faller snyggt längst benen. Se fler bilder och köp här.

Vida, plisserade byxor i vit färg från NA-KD.

24. Dessa byxor från NA-KD är i en krispig vit färg och har vid passform. Byxorna har hög midja och är plisserade i materialet. Perfekta för att ta det lugnt hemma eller slänga över bikinin för en middag på stranden. Se fler bilder och köp här.

Rutiga leggings från NA-KD.

25. Söta, rutiga leggings från NA-KD. Dessa leggings är gjorda i ett stretchigt material och passar perfekt till en svart T-shirt! Se fler bilder och köp här.

Raka byxor med paljettmotiv från Nelly Trend.

26. Dessa byxor paljetterade byxorna från Nelly har en smal modell med slits nedtill. Byxorna är fodrade och har ett resårband i midjan. Se fler bilder och köp här.

Linnebyxor

Linnebyxor i kosymbyxmodell och beige färg från NLY Trend.

27. Ett par linnebyxor i beige färg från NLY Trend. Byxorna har lagda veck framtill och dekorativa fickor baktill. Se fler bilder och köp här.

Raka linnebyxor i beige färg från Y.A.S

28. Ett par raka linnebyxor i en stilren beige färg från Y.A.S. Byxorna har hög midja och sydda pressveck i fram och bak. Se fler bilder och köp här.

Skinnbyxor (PU)

Skinnbyxor med utsvängda ben och låg midja från Vero Moda.

29. Byxor tillverkade i PU från Nelly. Dessa byxor är i en rak modell med trendig låg midja. Byxorna är helt fick-fria. Se fler bilder och köp här.

Raka byxor av PU från NA-KD.

30. Ett par raka byxor tillverkade av PU från NA-KD. Byxorna stängs med dragkedja knapp och hällor framtill och har detaljer i form av sömmar fram. Se fler bilder och köp här.

Tighta byxor i läderimitation från NLY Trend.

31. Tighta byxor i läderimitation från NLY Trend. Byxorna har en diskret dragkedja i sidan som gör det enkelt att ta på dom och behålla en snygg passform. Se fler bilder och köp här.

Beiga byxor tillverkade i PU i en smal modell.

32. Dessa snygga beiga byxor från är tillverkade i PU och något stretchiga. Byxorna har sömdetaljer längst framsidan och slits vid benslutet som går att öppna/stänga med n dragkedja. Se fler bilder och köp här.

4.7/5 - (7 votes)

LÄS OCKSÅ:
Snygga jeans för dam vi alla kommer bära 2023!
Skinnbyxor (Dam) – Vårens trendigaste läderbyxor 2023
Croppade jeans – Vi listar årets jeans för dam!