Snygga byxor dam - Kostymbyxor, tighta byxor, raka och utsvängda byxor
Byxor

Byxor våren 2021 – 32 riktigt snygga par för dam!

Även om jeans aldrig förmås att bli otrendigt, växer populariteten hos andra sorters byxor som kostymbyxor och jeggings. Till skillnad från ett begränsat antal passformer och färger på jeans, kan tygbyxor finnas i oändligt med modeller och mönster!

För många kvinnor är byxor en grundläggande del av vardagens outfits och fungerar som komplement till överdelen. I takt med att kostymbyxor och utsvängda byxor blivit allt mer trendigare, har utbudet av snygga byxor 2021 blivit allt bredare. Här hittar du 32 olika sorters snygga byxor för dam uppdelade i kategorierna: Kostymbyxor, tighta byxor och raka och utsvängda byxor.

Innehållsförteckning

Kostymbyxor

Svarta ankelbyxor från Vero Moda.

1. Ett par svarta byxor i stretchig figurnära modell från Vero Moda. Byxorna försluts med dragkedja och knappar och har hällor för skärp. Se fler bilder och köp här.

Svart tygbyxa med slits i bensluten från Pieces.

2. Svarta tygbyxor med hög midja från Pieces. Byxorna har snygga slits i bensluten. Se fler bilder och köp här.

Svarta byxor i bootcut-modell från Chiara Forthi.

3. Svarta byxor i bootcut-modell från Chiara Forthi. Byxorna är tillverkade i tjock trikåkvalitet och har ett dekorativt spänne i midjan. Se fler bilder och köp här.

Randiga kostymbyxor från By Malene Birger.

4. Randiga kostymbyxor från By Malene Birger. Byxorna är i rak modell och har två fickor framtill. Se fler bilder och köp här.

Beiga kostymbyxor med vida benslut från Sisters Point.

5. Ett par beiga kostymbyxor i rak modell från Sisters Point. Byxorna har vida benslut och har två fram- och bakfickor. Se fler bilder och köp här.

Svarta, lösa kostymbyxor från Vero Moda.

6. Ett par lösa kostymbyxor från Vero Moda. Byxorna är tillverkade i stum vävd kvalitet och har resår i linningen baktill. Se fler bilder och köp här.

Blåa kostymbyxor från Gestuz.

7. Ett par kostymbyxor i mörkblå färg från Gestuz. Dessa byxor är i rak modell och har pressveck fram och baktill. Se fler bilder och köp här.

Beiga figursydda kostymbyxor från NA-KD.

8. Ett par figursydda kostymbyxor i en stilren beige färg. Dessa byxor har hög midja och en avklippt längd. Se fler bilder och köp här.

Gråa kostymbyxor från NA-KD.

9. Gråa kostymbyxor med hög midja från NA-KD:s kollektion tillsammans med Mathilde Gøhler. Byxorna har lätt avsmalnande ben med ett uppvikt särdrag. Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor med lätt avsmalnande ben från NA-KD.

10. Dessa svarta kostymbyxor från Nelly har en lätt avsmalnande modell längs benen och ett avtagbart, justerbart skärp. Det som är det bästa med dem är dock att de delvis är gjorda av återvunnen polyester, vilket gör dessa till ett miljömedvetet val av byxor! Se fler bilder och köp här.

Raka och utsvängda byxor

Skinnbyxor med utsvängda ben från Vero Moda.

11. Byxor tillverkade i PU från Vero Moda. Dessa byxor är i kick flare-modell och har fem fickor. Se fler bilder och köp här.

Vita högmidjade vida byxor från Y.A.S.

12. Dessa vita byxor från Y.A.S i hög modell har en trendig vid passform. Byxorna har sydda veck i linningen och dekorativa passpoalfickor därbak. Se fler bilder och köp här.

Svarta byxor i flare-modell från Pieces.

13. Svarta byxor i flare-modell från Pieces. Byxorna har bekväm resår i midjan. Se fler bilder och köp här.

Svarta byxor med hög midja och vida ben från NLY One.

14. Svarta byxor med mycket hög midja och vida ben från NLY One. Byxorna är gjorda av stretchig trikå med stadga. Se fler bilder och köp här.

Raka byxor med paljettmotiv från Missguided.

15. Dessa byxor paljetterade byxorna från Missguided har en rak modell med slits nedtill. Byxorna är fodrade och har en dold dragkedja i sidan. Se fler bilder och köp här.

Raka byxor i beige färg från NLY One.

16. Ett par raka byxor i en stilren beige färg från NLY One. Byxorna har hög midja och sydda pressveck i fram och bak. Se fler bilder och köp här.

Randiga paperbagbyxor från Vero Moda.

17. Randiga paperbagbyxor från Vero Moda. Byxorna har ett knytband i midjan och passar både till vardags och till fest! Se fler bilder och köp här.

Stretchiga byxor i beige färg från NLY Trend.

18. Ett par stretchiga byxor i beige färg från NLY Trend. Byxorna är i rak modell och har resår samt ett snyggt skärp i midjan. Se fler bilder och köp här.

Coatade byxor med utsvängda ben från Bubbleroom.

19. Coatade byxor med utsvängda ben från Bubbleroom. Byxorna har hög midja och är tillverkade i stretchig kvalitet. Se fler bilder och köp här.

Beiga byxor tillverkade i PU från Bubbleroom.

20. Dessa snygga beiga byxor från Bubbleroom är tillverkade i PU och något stretchiga. Byxorna är stumma i midjan och försluts med dold dragkedja och knapp. Se fler bilder och köp här.

Rosa utsvängda kostymbyxor från NLY Trend.

21. Rosa utsvängda kostymbyxor från NLY Trend. Byxorna har en stum midja som försluts med dold hyska och gylf. Se fler bilder och köp här.

Rosa byxor med ribbad design från NA-KD.

22. Rosa byxor med hög midja och ribbad design från NA-KD. Se fler bilder och köp här.

Raka byxor med svarta paljetter från NA-KD.

23. Raka byxor med svarta paljetter från NA-KD. Byxorna har hög midja och passar perfekt till fest! Se fler bilder och köp här.

Svarta lösa kostymbyxor från NA-KD.

24. Ett par svarta kostymbyxor med lös passform från NA-KD. Byxorna stängs med dragkedja i midjan och har resårer på anklarna. Se fler bilder och köp här.

Raka byxor av PU från NA-KD.

25. Ett par raka byxor tillverkade av PU från NA-KD. Byxorna har ett knytsnöre i midjan och fram- och bakfickor. Se fler bilder och köp här.

Beiga ribbade byxor med slits i bensluten från NA-KD.

26. Ett par beiga ribbade byxor från NA-KD. Byxorna har skön, mjuk design och snygga slits i bensluten. Se fler bilder och köp här.

Vida byxor i beige färg från NA-KD.

27. Dessa byxor från NA-KD är i en snygg beige färg och har vid passform. Byxorna har hög midja och två fickor på framsidan. Se fler bilder och köp här.

Tighta byxor

Tighta byxor i läderimitation från NLY Trend.

28. Tighta byxor i läderimitation från NLY Trend. Byxorna har snedställda framfickor med dekorativa dragkedjor och avsmalnande benslut. Se fler bilder och köp här.

Svarta byxor tillverkade av trikåmaterial från NLY Trend.

29. Dessa svarta byxor från NLY Trend är tillverkade av stretchigt trikåmaterial och har resår i midjan. Byxorna har dekorativa slits och sömmar framtill. Se fler bilder och köp här.

Rosa trikåbyxor med knytband i midjan från Bubbleroom.

30. Ett par söta, rosa trikåbyxor med knytband i midjan från Bubbleroom. Byxan är i rak modell och har resår i midjan. Se fler bilder och köp här.

Randiga byxor i trikå från Happy Holly.

31. Ett par randiga byxor i tråka från Happy Holly. Byxorna har avslappnad passform med resår och dragsko i midjan. Se fler bilder och köp här.

Rutiga leggings från NA-KD.

32. Söta, rutiga leggings från NA-KD. Dessa leggings är gjorda i ett stretchigt material och passar perfekt till en svart T-shirt! Se fler bilder och köp här.


LÄS OCKSÅ:
Snygga jeans för dam vi alla kommer bära 2021!
Jeans med korta ben – Vi listar årets jeans för dam!
Skinnbyxor (Dam) – Sommarens trendigaste byxor 2021